Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No tomiron już wiesz gdzie i do kogo Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Gadałem dziś z Miszelem i póki co nie ma co jechać do niego. Po rozmowie napisałem mu w mailu czego mniej więcej szukam i ma mi dzwonić jak się coś pojawi. Dziwi się nam co my widzimy w 1.8T Ja mu napisałem że szukam albo beny albo klekota 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Gadałem dziś z Miszelem i póki co nie ma co jechać do niego. Po rozmowie napisałem mu w mailu czego mniej więcej szukam i ma mi dzwonić jak się coś pojawi. Dziwi się nam co my widzimy w 1.8T Ja mu napisałem że szukam albo beny albo klekota 1.9 Tomek a tak z ciekawosci do jakiej kwoty szukasz za auto? Z tego co pamietam to Egon dobrze i tanio kupil Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Gadałem dziś z Miszelem i póki co nie ma co jechać do niego. Po rozmowie napisałem mu w mailu czego mniej więcej szukam i ma mi dzwonić jak się coś pojawi. Dziwi się nam co my widzimy w 1.8T Ja mu napisałem że szukam albo beny albo klekota 1.9 Tomek a tak z ciekawosci do jakiej kwoty szukasz za auto? Z tego co pamietam to Egon dobrze i tanio kupil Naciapane z Z2 Maks maksow jaki chce przeznaczyć na zakup to 26 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Gadałem dziś z Miszelem i póki co nie ma co jechać do niego. Po rozmowie napisałem mu w mailu czego mniej więcej szukam i ma mi dzwonić jak się coś pojawi. Dziwi się nam co my widzimy w 1.8T Ja mu napisałem że szukam albo beny albo klekota 1.9 Tomek a tak z ciekawosci do jakiej kwoty szukasz za auto? Z tego co pamietam to Egon dobrze i tanio kupil Naciapane z Z2 Dokładnie ja kupiłem 3 lata temu za dobrą kasę ale od prywatnego właściciela i się targowalem ale też wiedziałem co musze wymienić wiec wyszedłem na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) No mi Miszel gadał ze skoro nie mam ciśnienia z autem to żebym czekał aż się coś ciekawego pojawi. Majkiemu się fajnie trafiło z wyposażeniem. Dla mnie taki wypas super. Ma mi dzwonić jak coś będzie miał na oku Ale sam też będę gmeral w necie. Edytowane 29 Marca 2016 przez A4-Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać No to będzie miał do kogo wiktor podbijać na klubowych wycieczkach ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać [emoji481] No to super i jeszcze raz gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać [emoji481] Noto gratki i. Szczęśliwego rozwiązaniaNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Pucek pamiętaj ze z dobrego siura zawsze bedzie córa ! [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A dzięki dzięki, tylko z kim ja będę chodził do garażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Potrzebuje opony 195/50/15 gdzie kupie tanio ? Że mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Potrzebuje opony 195/50/15 gdzie kupie tanio ? Że mną Nowe gumy czy używki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Chyba używki bo do toyoty tam nie musi szału być ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Gratki Pucol Tylko czemu Zuza ? Bo mi się te imie z Kerczim kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Chyba używki bo do toyoty tam nie musi szału być ☺ 152 zł sztuka za nowe barumy bravuris, ja bym brał bo wątpię że znajdziesz w tym rozmiarze takie opony w dobrym stanie i żeby były świeże No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Gratki Pucol Tylko czemu Zuza ? Bo mi się te imie z Kerczim kojarzy Ja wybrałem dla chłopaka, a Ania wybrała dla dziewczynki Mi tam Zuzia pasuje, czy to od Kercziego czy też inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Chyba używki bo do toyoty tam nie musi szału być ☺ 152 zł sztuka za nowe barumy bravuris, ja bym brał bo wątpię że znajdziesz w tym rozmiarze takie opony w dobrym stanie i żeby były świeże No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Gratki PucolTylko czemu Zuza ? Bo mi się te imie z Kerczim kojarzy Ja wybrałem dla chłopaka, a Ania wybrała dla dziewczynki[emoji14] Mi tam Zuzia pasuje, czy to od Kercziego czy też inna Widziałem właśnie te barumy mam u siebie barumy i jestem zadowolony chyba się skuszę bez kombinacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać No i ładnie...mnie osobiście też się podoba ...a wychowaj sobie ją tak, jak ja Ewkę... Ona chodzi ze mną do garażu. DA SIĘ?! DA SIĘ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi