walada1987 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mamy juz 23 wiec po fakcie czyli w następny piątek się widzimy ?
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dziekówa za wspólną kawke na kfc Panowie kiedy się spotykamy w gliwicach ? Bo chce wam przedstawić moja ksiezniczke na zywoKsiężniczka...- to jest Twoja Kobieta, czy jakiś paść typu audi?
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziekówa za wspólną kawke na kfc Panowie kiedy się spotykamy w gliwicach ? Bo chce wam przedstawić moja ksiezniczke na zywoKsiężniczka...- to jest Twoja Kobieta, czy jakiś paść typu audi?ehh... zepsułeś cały romantyzm ...Zapewne to drugie Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Polko_V
walada1987 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) kolega polko_v wygrywa nagrode za poprawną odpowiedź Mam w domu dwie księzniczki moją żone i moją Aidiczke Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez walada1987
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Do pracy rodacy. Nie spac¡¡¡ Ja juz od 2 godzin w robocie ☺
Sensei Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Awe.. Chopoki czy w niedziele u was w Gliwicach jest co pooglądać na giełdzie czy lepiej w sobotę? Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Sensei
horny devil Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Do pracy rodacy. Nie spac¡¡¡Ja juz od 2 godzin w robocie ☺Brawo my [emoji1]
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziekówa za wspólną kawke na kfc Panowie kiedy się spotykamy w gliwicach ? Bo chce wam przedstawić moja ksiezniczke na zywoKsiężniczka...- to jest Twoja Kobieta, czy jakiś paść typu audi?ehh... zepsułeś cały romantyzm Cały ja Awe.. Chopoki czy w niedziele u was w Gliwicach jest co pooglądać na giełdzie czy lepiej w sobotę?Te czasy minęły dawno ...., że na giełdzie było co oglądać . Do pracy rodacy. Nie spac¡¡¡Ja juz od 2 godzin w robocie ☺Ja od 15 minut kolega polko_v wygrywa nagrode za poprawną odpowiedź Mam w domu dwie księzniczki moją żone i moją Aidiczke Panie Kolego..... Jeśli w profilu masz poprawny!!!!! model silnika zaznaczony To.... to wcale nie jest księżniczka.......... tylko wiedźma....Jak już
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Do pracy rodacy. Nie spac¡¡¡Ja juz od 2 godzin w robocie ☺Brawo my [emoji1]A ja już po reszta weekendu juz moja koniec roboty ☺
egon47 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja tez juz pół dniowki mam za sobą bele do 14
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Awe.. Chopoki czy w niedziele u was w Gliwicach jest co pooglądać na giełdzie czy lepiej w sobotę? Jak dla mnie to ta gielda już nie istnieje czy jakiś paść typu audi? co jest przecież Artura cytowałem
walada1987 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) ja tam nie nażekam można by żec że najgorsze mam już za sobą wym. pompa wtryskowa turbina komp tak że jak narazie hula dalej jeszcze czeka mnie albo czyszczenie albo wym przepływki a tak to nie nażekam od nowości przejechane 239 253 km nie krecone tylko mnie radio wkuża bo umarł w nim chip i potencjometr wariuje (chorus ) Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez walada1987
Rekomendowane odpowiedzi