Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hi

Opublikowano

Mario, jak Ty to zawsze pisałeś że kupujesz nowe bo chcesz tym jeździć 3 lata bez wkladu, coś mi tu śmierdzi bo kto normalny kupuje wózek za 80 pare kafli i po roku traci prawie 30 żeby sobie zmienić na inne, Ty nie Szymek że kasa wystaje Ci z kieszeni, obstawiam że zalałeś formę... :)

Opublikowano

Mario, jak Ty to zawsze pisałeś że kupujesz nowe bo chcesz tym jeździć 3 lata bez wkladu, coś mi tu śmierdzi bo kto normalny kupuje wózek za 80 pare kafli i po roku traci prawie 30 żeby sobie zmienić na inne, Ty nie Szymek że kasa wystaje Ci z kieszeni, obstawiam że zalałeś formę... :)

Pucek raczej źle kombinujesz :) ale ja nic nie mówię :D

Opublikowano

No to nie wiem, Mario ma swoj świat ktory czasami trudno zrozumieć:)

Opublikowano

Siema z rana.

Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW.

53ae722db29e765a66264605437f1ba9.jpg

Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-)

Naciapane z Z2

Z klimą? bo jak bez to nie chcę :grin:

:grin::grin::grin:
Dobrześ wyłapał :grin:
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Pucek bo bede jeździł tym 5 lat... Ale jakby kto chciał to bym może wymienił na jakieś kombi...

Spodobała mi się nowa Fabia w wersji monte carlo i kombi. Ma ładny sportowy środek i też jest w LPG.

6172eaac2c114e195de06e0026f0a480.jpge1791e0d26412edc2731ecaef4909694.jpg

Naciapane z Z2

Taki środek

31b0849cb3d7bec6ecc1d040eddbb686.jpg

Naciapane z Z2

Pucek a.co do straty finansowej to się nie martw... Problem jest tylko jeden a mianowicie nigdzie w żadnej skodzie na śląsku nie mają tej konkretnej wersji wystawionej.

Naciapane z Z2

Opublikowano

No to nie wiem, Mario ma swoj świat ktory czasami trudno zrozumieć :)

Pucek bo bede jeździł tym 5 lat... Ale jakby kto chciał to bym może wymienił na jakieś kombi...

Spodobała mi się nowa Fabia w wersji monte carlo i kombi. Ma ładny sportowy środek i też jest w LPG.

Naciapane z Z2

Taki środek

Naciapane z Z2

Pucek a.co do straty finansowej to się nie martw... Problem jest tylko jeden a mianowicie nigdzie w żadnej skodzie na śląsku nie mają tej konkretnej wersji wystawionej.

Naciapane z Z2

A mi się podoba nowe RS6, ale zejdźmy na ziemię, mnie na to nie stać, a Ty musisz dołożyć żeby zmienić rocznego opla na nową fabię, ale kto bogatemu zabroni :decayed:

Opublikowano

No i drugi problem to gdy wystawie Astre na otomoto i gdyby się sprzedała to na fabie musze czekać 3 miechy... Wtedy ona jest bez auta a to dla nas problem...

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Taki środek

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

A mi się podoba nowe RS6, ale zejdźmy na ziemię, mnie na to nie stać, a Ty musisz dołożyć żeby zmienić rocznego opla na nową fabię, ale kto bogatemu zabroni :decayed:

Pucek jak bym dobrze sprzedał Opla to nic nie dokładam do takiej monte carlo.

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Taki środek

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Pucek jak dobrze by się Astra sprzedała to nic nie dokładam a ubezpieczenie w Astrze mi się i tak kończy... A rocznikowo znowu bym miał młodsze i nowsze modelowo.

Pamiętaj że ja Astre wziołem na mega rabacie....;-)

Naciapane z Z2

Druga sprawa nie jestem aż taki świr jest jeden lepszy co sprzedaje nówke focusa z przebiegiem 500 km...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano
  • Autor

Ta skodzina robi robote - opel jest przy niej nudny

Opublikowano

Na fotkach wygląda ciekawie, ale jak zrobiłem sobie właśnie wycenę na 1.2 90KM z LPG i dołożyłem tempomat, podgrzewane fotele, sport zawias, spryski reflektorów, czujnik deszczu/zmierzchu to cena urosła do 70 tyś zł więc nie mało jak za małą fabię

Opublikowano

Naciapane z Z2

Taki środek

Naciapane z Z2

Naciapane z Z2

Ciągnie Cie do vaga :D
Opublikowano

Na fotkach wygląda ciekawie, ale jak zrobiłem sobie właśnie wycenę na 1.2 90KM z LPG i dołożyłem tempomat, podgrzewane fotele, sport zawias, spryski reflektorów, czujnik deszczu/zmierzchu to cena urosła do 70 tyś zł więc nie mało jak za małą fabię

Szkoda tylko że nigdzie jej nie mają... Nawet katowice obdzwoniłem.

Naciapane z Z2

Tylko bez sprysków na reklektorach jakoś dam rade i bez czujników deszczu zmierzu do tego rabat w salonie i z 70 zrobi ci się 60

Naciapane z Z2

Opublikowano

Pamiętaj że ja Astre wziołem na mega rabacie....;-)

O to właśnie mi chodziło..

Nie lepiej Mario nową Astrę znów z rabatem brać ;)

Chodź nie powiem bardzo ładnie wygląda ta Fabia zresztą sam ostatnio byłem w salonie oglądać właśnie Fabie tylko że 1.0 75km z gazem i to wychodziło 47500zł

Edytowane przez Tomi_81

Opublikowano

Astry 5 się boje... Jakieś te początki średnie ale faktycznie opłacało by się... Ostatnio byłem obejrzeć ładną Merive

d98ff877d13c6d7c47cadb7026786e5f.jpg

Ale ta fabia w.kombi jeszcze w tej wersji wygląda super.

Naciapane z Z2

Opublikowano

Astry 5 się boje

Nie przesadzaj większość bolączek już ogarnęli no chyba że szwagier coś tam więcej wie...

Miron coś dla ciebie... :decayed:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354057-kierownica-3-ramienna-sportowa-chrom-multi/

Opublikowano

to był krótki odcinek ...spod kebaba pod dom ;)

siemka :hi:

Chyba był bardzo ostry ten kebab :D

Opublikowano

Skody podzwonione. Nigdzie już w mojej okolicy na salonach ich nie mają. Były w pobliżu biała czerwona i niebieska ale wszystkie poszły. Dostane na maila fotki od lelka tej białej a w środe jestem umówiony w salonie na jakieś konkretne rozmowy i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Naciapane z Z2

Opublikowano

to był krótki odcinek ...spod kebaba pod dom ;)

siemka :hi:

Chyba był bardzo ostry ten kebab :D

?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.