Pucek Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Ehh...nic no trzeba się zbierać do roboty na 12 Ja tylko za avantami, chociaż w sedanie b5 ujdzie ,ale po to są "gusta", aby w życiu nie było nudno Witaj w klubie, też o 11 wyjeżdżam do roboty, ale za to przed 19 w domu i wpadnie jakieś alko Niop, ale b6 i b8 avant o niebo lepsze. Grzesiu pociesze cie do 3 na garażu o 7 na zbieżność i o 8:20 juz na hali Jaaaa, ale jak wpadnie kasa za zlecenia to znowu będzie na zderzaki i inne mody
horny devil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Jaaa bo takie kokosy tu sa ze nie wiem co z kasa robic. Zycie na wlaznej dzialalnosci nie jest takie kolorowe. Ale ciagle mam nadzieje ze będzie lepiej dzieki zakasaniu rekawow. Moze nie teraz ale za rok za dwa
Mario22 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Jaaa bo takie kokosy tu sa ze nie wiem co z kasa robic. Zycie na wlaznej dzialalnosci nie jest takie kolorowe. Ale ciagle mam nadzieje ze będzie lepiej dzieki zakasaniu rekawow. Moze nie teraz ale za rok za dwa Nie narzekaj nie masz źle... I tak ci się to kręci fajne jak na nowy interesNaciapane z Z2
horny devil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Nie narzekam nie wyspany jestem i trochę drażliwy [emoji13] Tak to w dzien wyglada
egon47 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Zaczyna mega dobrze wyglądać twoja b5. Szkoda ze nie chcesz innych progów
diman Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Nie narzekam nie wyspany jestem i trochę drażliwy [emoji13] Tak to w dzien wyglada Ładnie. jednak co sedan to sedan w b5 ☺ Edytowane 14 Maja 2016 przez diman
Mario22 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Nie narzekam nie wyspany jestem i trochę drażliwy [emoji13] Tak to w dzien wyglada Super a taki złomek z tego był... Fajnie festNaciapane z Z2 Nie narzekam nie wyspany jestem i trochę drażliwy [emoji13] Tak to w dzien wyglada Ładnie. jednak co sedan to sedan w b5 ☺+1Naciapane z Z2
horny devil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 na długi weekend planuję poprawić to i owo i spryski zamontować. No i tył może w końcu zagości
Tomi_81 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Nie narzekam nie wyspany jestem i trochę drażliwy [emoji13]Tak to w dzien wyglada Niby zderzak ale zaraz autko inaczej się prezentuje
Mario22 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) A ja się męcze w.deszczu na mokrym pełnym kałuż Nurburgringu.. Wróciłem z rowerku szybka kąpiel i jazda... Wkońcu wolny weekend... Naciapane z Z2 Edytowane 14 Maja 2016 przez Mario22
Polko_V Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Juz po robocie...wcinam kebaba koło PKP ale niestety tylko jedno piwko w domu i jutro na 5 rano...i wydobycie pełną parą Horny fajny masz ten ryj
egon47 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Juz po robocie...wcinam kebaba koło PKP ale niestety tylko jedno piwko w domu i jutro na 5 rano...i wydobycie pełną parą Horny fajny masz ten ryj Od razu mi się kojarzy tekst "fajna d*pa z ryja sorki za dużo whisky
Mario22 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 To podryw na.wiejskich dyskach w straży.... Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 A ja miałem wrócić o 19 do domu i d*pa zbita, nawymyślali roboty że o 20:30 byłem na placu, zaliczyłem 2 browary + szybki grill i mam weekend Horny, lubię Ci tak docinać, ale co u siebie to u siebie, zmiana na wielki plus
SebolA4 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Horny Eskowa morda zawsze w porządku w B5.....
horny devil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 A ja miałem wrócić o 19 do domu i d*pa zbita, nawymyślali roboty że o 20:30 byłem na placu, zaliczyłem 2 browary + szybki grill i mam weekend Horny, lubię Ci tak docinać, ale co u siebie to u siebie, zmiana na wielki plus Spoko. Też może się zbytnio uniosłem OStatnio słyszałem/widziałem dobre hasło: "Jeżeli zbyt długo się zastanawiamy nad realizacją własnych marzeń, ktoś inny cię zatrudni byś realizował jego" Jakoś tak mi utkwiło a wracając do mordy to cieszę się jak dziecko. Pomimo że zderzak po wypadku i nie jest idealny a h*jowy lakiernik go spierdolił to z 2 metrów się fajnie prezentuje :grin: :grin:
Pucek Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Lakiernik jak lakiernik, ogarniesz, znam takiego który skasował jak za zboże a pomalował jak ja sprejem mur
horny devil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Lakiernik jak lakiernik, ogarniesz, znam takiego który skasował jak za zboże a pomalował jak ja sprejem mur Uczę się, na razie na swoim Za przód, tył, klapę i dokładkę lakiernik zawołał 1200 to jeszcze w 3 d*py farby przeleję nim moje nauki osiągną taką kwotę
Rekomendowane odpowiedzi