Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gwoli ścisłości:

Wyniki tłumaczenia: często

Słownik języka polskiego

*

Słownik języka polskiego

przysł. częściej

powtarzając się, wiele razy, wielokrotnie, nierzadko

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dokładnie - jak mają być warunki ( regulamin ) to musi być ścisły i jednoznaczny )

Opublikowano

:hi:

warunki jak najbardziej:)

a browarka postawić zawsze można:)

Opublikowano

ty mnie tu nie ucz jakie poszczególne słowa mają znaczenie bo to wiem ,pytam jakie ma zastosowanie w naszych spotach to co napisałeś? :decayed: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 12:30_________________________________________________bo jak widać nie wolno mi się wypowiadać :chytry: a pozatym to Królu to nie małpuj Guregoru z tym poprawianiem moich błędów dobra?

Pytałaś się wiec Ci odpowiedziałem... nie rozumiem oburzenia... :gwizdanie:

Opublikowano

pogoda sie robi ładna

to i zdjątka powychodzą:) na splociku

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano
  • Autor

to ja przyjadę jak już porobicie fotki - bo fura brydna a umyć nie będzie czasu bo prosto z pracy przyjadę i pewnie nie na 18.00

Opublikowano
  • Autor

chyba że tak

Opublikowano

pojadę tam ADRem, może ktoś sie zainteresuje, bo na allegro już prawie 4 tys ludzi go obejrzało :gwizdanie:

Pucek ciesz się, że masz jeszcze dwa auta bo możesz dosłownie naocznie porównać dynamikę silnik. Co prawda tu ośka a tu Q które zabiera trochę mocy, ale zawsze to coś. Wierz mi ADR z Q byłby niesamowitym zamulaczem.

a tak apropo, kupić normalne alkoholowe czy bez? :naughty: czy po połowie :)

Najważniejsze żeby zimne i przywiezione na czas, a nie o 19:30.....20:00 :gwizdanie:

z tą tzw. Elytą fajny pomysł ( ESŚ ) tylko ma jeden minus wg mnie - troszke nie chciałbym wprowadzać jakiś podziałów ( lepsi-gorsi )

No tak to na pewno nie można by dzielić ludzi. Ja to raczej napisałem tak pół żartem pół serio. Bardziej raczej chodziło by o odznaczanie się na forum z pośród innych kilku tysięcy użytkowników. Wtedy wiadomo by było kto uczęszcza na spoty Śląskie, czyli kto jest od nas. A każdy kto jeździłby w miarę regularnie na spoty dostałby numer Elyty :naughty:

Ranga może być - a to moja popozycja:

Trzeba spełnić kilka warunków :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

1. powyżej 200 postów (łatwe)

2. częsta obecność na spotach ... :gwizdanie:

3. przynajmniej raz postawił browar na spocie :kox: :kox: :kox: :kox:

Ten pomysł jest ok. Ja bym dodał jeszcze:

4. Pomysłodawca dostaje numerek elity bezzwłocznie :decayed::polew:

A "bywa często na spotach"- można ustalić, że będzie to co najmniej raz w miesiącu :wink4:

Opublikowano

piwka się chłodzą, jest nawet bez % :naughty:

noo i ja będę jak zawsze koło 18:00

a odnośnie odznaczania to można takie coś wprowadzić, ale tylko po to żeby wyróżnić się od innych użytkowników :)

Opublikowano

Witam i potwierdzam obecność na moim I spotkaniu na Arenie,

ABSik zrobiony zostały poprawki lakiernicze:)

zaraz po browarka ide:)

Nio pomysł z odznaczeniami i zjazdami przynajmniej raz w miesiącu jak najbardziej tak nie by dzielić ludzi a by łączyć.

do zobaczenia

p.s dobre światło odpowiedni kąt i każde autko bedzie piękne i lśniace:)

Opublikowano

Witam i potwierdzam obecność na moim I spotkaniu na Arenie,

ABSik zrobiony zostały poprawki lakiernicze:)

zaraz po browarka ide:)

Nio pomysł z odznaczeniami i zjazdami przynajmniej raz w miesiącu jak najbardziej tak nie by dzielić ludzi a by łączyć.

do zobaczenia

p.s dobre światło odpowiedni kąt i każde autko bedzie piękne i lśniace:)

Kolego to ja specjalnie auto umyje :) cykniesz pare fotek??

Opublikowano

Kolego to ja specjalnie auto umyje :) cykniesz pare fotek??

Jasne poszukam Cie i nie ma najmniejszego problemu:) bede z moja wiec moze i ona jakis ciekawy pomysł podsunie:) do usług

Opublikowano

majki to ja foteczki będę robić i pewnie ze pocykam trochę :evil: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 15:20_________________________________________________jeśli chcecie oczywiście :naughty:

Rudi przecież ty masz zwykły kompaktowy aparat to foty wychodzą jak z telefonu komórkowego :polew:

jołk oczywiście

Opublikowano

majki to ja foteczki będę robić i pewnie ze pocykam trochę :evil: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 15:20_________________________________________________jeśli chcecie oczywiście :naughty:

bedziemy współpracować przy zdjątkach co Ty na to a stworzymy z tego coś pięknego:)

co Ty na to:)

Opublikowano

a ja dzisiaj nie chcę żadnych fot :disgust:

Prezes ty tam się nie wymigasz najlepsze i najfajniejsze auto i myśli że się wymiga hahah :evil:

Ja również od Ciebie sie naucze czegoś a prezesa obowiązkowo z furą:)

Opublikowano

Rudi M bede cie szukał byś powiedziałą mi który to prezes bo I raz będe to złapie go z daleka:)))

wiec na początek szukam Ciebie:) bede pare minut przed 18:) z moją podobno lepsza połówką:P

Opublikowano

Byłem w HDI 1247 zł mi wyliczyli... naprawa z maską i błotnikiem od angola wyjdzie z 800-900 zł ...

Opublikowano
  • Autor

Byłem w HDI 1247 zł mi wyliczyli... naprawa z maską i błotnikiem od angola wyjdzie z 800-900 zł ...

może nawet taniej się da :wink4:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 16:16_________________________________________________eeeeecccchhhhhh taka pogoda a ten mój czarny paździoch jak zwykle brudny :disgust:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 16:17_________________________________________________chyba przetrę go na sucho :polew:

Opublikowano

buhehehe kto śmie twierdzić że Miron ma najlepszą furę? :naughty:

najdroższą to tak, ale po za tym seria :polew:

a ja właśnie wstałem :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.