Arturoo Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 na sprzedaż Ośkowóz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/371697-b8-avant-30tdi-300ps-full-s-line-pakiet-s4-20-cali/
miron78 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Arturek a Ty co się cieszysz - podoba Ci się - kredycik Ps. spoko - wiem jaką masz teraz sytuacje - podjadę do Ciebie podpisać wnioski Edytowane 19 Września 2016 przez miron78
pajda Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 na sprzedaż Ośkowóz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/371697-b8-avant-30tdi-300ps-full-s-line-pakiet-s4-20-cali/ Bierz! [emoji6] nie ma na co czekać
tomaszstn Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Cześć. Jestem nowym forumowiczem i chciałbym się zintegrować z grupą. Mam zamiar pojawić się w forum. W którym miejscu jest spotkanie? W piątek będę dopiero koło 19 z uwagi na to że o 18 kończę pracę. Pozdrawiam Spoty są na arenie latem, forum to zimą ale śledź wpisy bo rzadko teraz coś jest, wcześniej niż na 19.00 też nie masz co liczyć że ktoś przyjedzie, wszystko pisze w dzień spota.
H4mm3R Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Kurde ale pierdoły mi się śniły... miron miał A5 cabrio, pojechał do dziupli i mu w jeden wieczór front na najnowszy model zrobili. Potem ktoś go zabił, ale wcześniej on kogoś załatwił... Na pogrzebie okazało się że ma starszego brata, a żona mironia była załamana bo nie wiedziała kto za budowę domu zapłaci czeski film
Arturoo Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Arturek a Ty co się cieszysz - podoba Ci się - kredycik Ps. spoko - wiem jaką masz teraz sytuacje - podjadę do Ciebie podpisać wnioski Ad 1 .Jak spłacę hipotekę to dopiero będę myślał o innym kredycie Ad 2 . Goń się Edytowane 19 Września 2016 przez Arturoo
egon47 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Kurde ale pierdoły mi się śniły... miron miał A5 cabrio, pojechał do dziupli i mu w jeden wieczór front na najnowszy model zrobili. Potem ktoś go zabił, ale wcześniej on kogoś załatwił... Na pogrzebie okazało się że ma starszego brata, a żona mironia była załamana bo nie wiedziała kto za budowę domu zapłaci czeski film Hammerku zmień dilera na sprzedaż Ośkowóz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/371697-b8-avant-30tdi-300ps-full-s-line-pakiet-s4-20-cali/ Zapytaj się oska czy mi rozłoży na raty na dziesięć lat ;D
miron78 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Kurde ale pierdoły mi się śniły... miron miał A5 cabrio, pojechał do dziupli i mu w jeden wieczór front na najnowszy model zrobili. Potem ktoś go zabił, ale wcześniej on kogoś załatwił... Na pogrzebie okazało się że ma starszego brata, a żona mironia była załamana bo nie wiedziała kto za budowę domu zapłaci czeski film :grin: Egon powiedz teściowi że przyszły faktury za beton i pustaki i coś źle policzyłeś i że 70 tyś Ci brakuje
Polko_V Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Kurde ale pierdoły mi się śniły... miron miał A5 cabrio, pojechał do dziupli i mu w jeden wieczór front na najnowszy model zrobili. Potem ktoś go zabił, ale wcześniej on kogoś załatwił... Na pogrzebie okazało się że ma starszego brata, a żona mironia była załamana bo nie wiedziała kto za budowę domu zapłaci czeski film Rysiek jestem "za" grillem i Ewka na pewno też skorzysta
Rekomendowane odpowiedzi