egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek gratulacje Egon czy ja cie dzisiaj w Rybniku przypadkiem nie widzialem? siemka bardzo mozliwe bo bylem w fokusie:)
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 szkoda, że tylko Wy to widzicie to nastepnym razem chetnie zasiade za kolkiem i bedziesz mogl sobie z zewnatrz popatrzec
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 A-rek a gdzie mnie widziales??:>
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 do sprzedania w knurowie - w sumie niepozorny a fajna moc http://rudimenti.otomoto.pl/opel-astra-nietypowy-dynamiczny-C9955535.html No dzięki po tym zapewnieniu z ogłoszenia że krajowy to już na pewno bym go nie wziął :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 taki szajsowaty opel a tak musi jechać noooo no to nic, trzeba chyba ostro przyrezać Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 ja siedzialem na barierkach na parkingu na przeciwko Carefour'a, nie widziales mojego niebieskiego caravanu? :>
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 taki szajsowaty opel a tak musi jechać noooo no to nic, trzeba chyba ostro przyrezać Pucek nie przejmuj się jak to auto z Gliwic to zanim osiągnie setkę to już się buda rozleci :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Egon, a przepustke miałeś??? bo wiesz, Rybnik to nie Gliwice, tu trzeba być specjal żebyś mógł poruszać się po tych dziurawych drogach
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 ja siedzialem na barierkach na parkingu na przeciwko Carefour'a, nie widziales mojego niebieskiego caravanu? :> niewidzialem wlasnie [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 22:35_________________________________________________ Egon, a przepustke miałeś??? bo wiesz, Rybnik to nie Gliwice, tu trzeba być specjal żebyś mógł poruszać się po tych dziurawych drogach ja mam paszport polsatu
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Egon, a przepustke miałeś??? bo wiesz, Rybnik to nie Gliwice, tu trzeba być specjal żebyś mógł poruszać się po tych dziurawych drogach ja mam paszport polsatu A jak ładnie poprosisz to możesz jeszcze przygarnąć kropka :polew:
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 po tych dziurawych drogach akurat droga z Gliwic do Focusa jest niewyobrazalnie dobra wiec jakies myto powinien zaplacic Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 paszport polsatu to był kiedyś, widzę że nie jesteś na topie, teraz jest paszport tvn-u heh po rybniku to się jedynie po Gliwickiej jeździ, daleko nie ma od stacji do drugiego domu a znów zamykają główną droge, teraz to na spota wcale nie dojedziemy :gwizdanie:
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Egon, a przepustke miałeś??? bo wiesz, Rybnik to nie Gliwice, tu trzeba być specjal żebyś mógł poruszać się po tych dziurawych drogach ja mam paszport polsatu A jak ładnie poprosisz to możesz jeszcze przygarnąć kropka :polew: zawsze marzyłem o przygarnieciu kropka Prosze
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 to dalej jesteś gość Egon nie każdy może posiadać taki paszport Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? noo powoli powoli
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a szczególnie te budowy i przebudowy w ktorym miejscu? ale zobaczysz jakie beda drogi po skonczeniu remontow
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 a w Gliwicach nie ma hamowni 4x4 Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? u mnie tez to samo..... jest ale drożej wiesz, jak pojedziesz tym moim padłem to mogę przed Tobą jechać tym Twoim ok - i piszę poważnie szkoda, że tylko Wy to widzicie to nastepnym razem chetnie zasiade za kolkiem i bedziesz mogl sobie z zewnatrz popatrzec OK
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 to dalej jesteś gość Egon nie każdy może posiadać taki paszport Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? noo powoli powoli znam Piaska to i mam paszport polsatu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Rudi, jeszcze mi nie śpieszno do ziemi, nie dość że w robocie jebie pod ziemią to już mam iść do nowego lokum ale 2,5 metra pod ziemie?
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 :polew: :polew: :polew: DAĆ KROPKA EGONOWI (Polsatu oczywiście)[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 22:42_________________________________________________żart egon bedzie kropek
Rekomendowane odpowiedzi