A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 jest ale drożej no wlasnie wiedzialem ze kiedys byla i zdziwilo mnie ze o niej nie wspominasz, a ze drozej to nie wazne, przeciez Pucka stac Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? dzis chyba sie tutaj nie uspokoi....
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 egon, tak się składa że wczoraj piasek był u mnie na wsi :polew:
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 egon, tak się składa że wczoraj piasek był u mnie na wsi :polew: i niemasz Paszportu polsatu eee to słabo sie postarales
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 ja tam nie potrzebuje, ważne że znam tego koksa z czarnego B7 na gliwickich blachach
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a u mnie piasek lezy za domem to Ty chyba masz cala rodzine Piaska
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a i właśnie, coś mi sie zdaje że Mirek jest albo pijany albo znudziła mu się jego czarna maszynka, bo tak łatwo dał nam obietnice przejażdżki
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 ja tam nie potrzebuje, ważne że znam tego koksa z czarnego B7 na gliwickich blachach mowisz o tej czarnej co ma na tyle takie chińskie diody ?? a to respekt
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a i właśnie, coś mi sie zdaje że Mirek jest albo pijany albo znudziła mu się jego czarna maszynka, bo tak łatwo dał nam obietnice przejażdżki Raczej pijany :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 nooo dokładnie, ten co dołożył nam do desek nad tym jeziorem, taki dobry człowiek z niego, ale już zatankować pod korek nie chciał
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 nooo dokładnie, ten co dołożył nam do desek nad tym jeziorem, taki dobry człowiek z niego, ale już zatankować pod korek nie chciał kurde zaluje ze z wami wczoraj nie bylem ;(
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a i właśnie, coś mi sie zdaje że Mirek jest albo pijany albo znudziła mu się jego czarna maszynka, bo tak łatwo dał nam obietnice przejażdżki Raczej pijany :polew: to zrobie wydruk tej wypowiedzi
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Żałuj żałuj bo fajnie było [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 22:56_________________________________________________ a i właśnie, coś mi sie zdaje że Mirek jest albo pijany albo znudziła mu się jego czarna maszynka, bo tak łatwo dał nam obietnice przejażdżki Raczej pijany :polew: to zrobie wydruk tej wypowiedzi Żeby się potem biedny zastanawiał kiedy to napisał :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 wiem Rudi że żart noo wydrukujcie to, bo albo się wyprze, albo będziemy czekać tak długo aż sprzeda auto a potem od nowa proszenie :> nie no a na poważnie, to nie wiem czy skorzystać, wiem że potem będzie mi jęzor wisiał z podniety, a jak wsiąde do APU to mi się znudzi :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek ty to akurat nim nie powinieneś jechać :polew:
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek to sie potem moim klekotem przejedziesz i znow twoja TQ bedzie cie cieszyla :>
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek ty to akurat nim nie powinieneś jechać :polew: ciii jak dają to się bierze
krolu Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Witam, zaczynałem czytać było 809 stron a skończyłem na 811 :decayed:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 heheehe nie przesadzaj, masz kubełki, a ja nie królu...witaj największy rezaczu jak tam INTERKULER?? mogłeś po te części jechać, tyle co było ludzi to szok, wjechać na giełde nie szło, a części co nowych nakradzionych :gwizdanie: byś znalazł spokojnie
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 no slyszalem ze ludzi dzis byla masa na gieldzie, pewnie letnia wyprzedaz sie zaczela
Rekomendowane odpowiedzi