Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 No jemu można w to wierzyć Krolu jak ty z nimi wytrzymujesz? Nie wytrzymuje dlatego jeździ jeszcze do Kato na spoty tam go podnoszą na duchu :polew:
krolu Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 No jemu można w to wierzyć Krolu jak ty z nimi wytrzymujesz? Sam nie wiem...
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Egon no to idziesz to juz spac? bo chcemy cie obgadac a ty tu jeszcze zagladasz A-rek miałeś tego nie pisać bo teraz nie pójdzie :polew: kurde i juz mi sie spac odechcialo jak sobie pomysle od tej czkawce w nocy :polew: Egon co tam czkawka ty pomyśl ile jutro czasu stracisz na nadrobienie tego wszystkiego
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 królu jest jak rambo, on niczym się nie przejmuje
krolu Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Nie wytrzymuje dlatego jeździ jeszcze do Kato na spoty tam go podnoszą na duchu :polew: Właśnie do Gliwic po to jeżdżę, jest tam 1 taki biały glut w stanie gorszym niż mój bo 2 stłuczkach :decayed:
krolu Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 królu jest jak rambo, on niczym się nie przejmuje Dobre zapamiętam !!!
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Nie wytrzymuje dlatego jeździ jeszcze do Kato na spoty tam go podnoszą na duchu :polew: Właśnie do Gliwic po to jeżdżę, jest tam 1 taki biały glut w stanie gorszym niż mój bo 2 stłuczkach :decayed: Ale za to jedzie
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 hahahhahhah Królu...to go teraz załamałeś :polew:
egon0407 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Egon no to idziesz to juz spac? bo chcemy cie obgadac a ty tu jeszcze zagladasz A-rek miałeś tego nie pisać bo teraz nie pójdzie :polew: kurde i juz mi sie spac odechcialo jak sobie pomysle od tej czkawce w nocy :polew: Egon co tam czkawka ty pomyśl ile jutro czasu stracisz na nadrobienie tego wszystkiego okej mozecie mnie juz obgadywac zmykam
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Egon dobra, dzis damy ci sie wyspac i takie male pytanko przy okazji, czy ori termostat kupie tylko w ASO? Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ile razy mi jeszcze przerwiecie wysylanie wiadomosci Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no ja nie moge..... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? pauze prosze!!! Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ile razy mi jeszcze przerwiecie wysylanie wiadomosci Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no ja nie moge..... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? pauze prosze!!! Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 jedzie ale kopci jak diesel Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ile razy mi jeszcze przerwiecie wysylanie wiadomosci Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no ja nie moge..... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? pauze prosze!!! Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :polew: :polew: Guru a mowiles mi ze tak bywa i nie chcialem w to uwierzyc
krolu Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ale za to jedzie Jak byłem trochę młodszy to u nas na ulicy stał porzucony maluch, otworzyliśmy boczna małą szybę, złamaliśmy blokadę kierownicy i z górki też jeździł wiec to żaden szpan że twój biały glut jedzie... :polew: Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ile razy mi jeszcze przerwiecie wysylanie wiadomosci Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no ja nie moge..... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? pauze prosze!!! Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :polew: :polew: Guru a mowiles mi ze tak bywa i nie chcialem w to uwierzyc A widzisz :gwizdanie: Ale za to jedzie Jak byłem trochę młodszy to u nas na ulicy stał porzucony maluch, otworzyliśmy boczna małą szybę, złamaliśmy blokadę kierownicy i z górki też jeździł No to prawie jak twój
diman Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 no wy dzisiaj jestescie niemozliwi z tym pisaniem przy ogladanieu filmu rownoczesnie to nie umiem nadarzyc z tymi stronami
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 To co Panowie i Panie w piątek pijemy na 900 :naughty:
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 dobra to i ja juz zmykam wiec dobranoc wszystkim
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Arek, popatrz na forum w rabatach, ale mi sie zdaje że szykuj 140 zl i wsio do ASO
Rekomendowane odpowiedzi