Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

Czesterku, nic nie pisałem bo sam nie wiem kiedy do niego pojadę... :wink4:

napewno w tym tygodniu, czekam na informacje, no i mam być koło 9 rano u Gregora na posesji :)

a w drodze powrotnej odwiedzam Prezesa, musi mi wkońcu załatwic fioletowy kolor i chipa u compotów :naughty:

ja spadam ciągnąć kable zasilające do wzmacniacza, później się odezwe, jak by coś to dzwonić :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nadrobione te zaległe strony o paszportach polsatu, piasku o zmianie płci i ostatnie 2 strony żegnania sie :gwizdanie: to tyle w streszczeniu dla Tych co nie bedą chcieli tego czytać :polew:

Opublikowano

Czester , to może my się z Gregorym ugadamy na spota piątkowego - pogadać o tych wydechach , bo ja jestem dość zainteresowany :naughty:

ja niestety nie dam rady w żaden dzień być tam o 9 rano , taka zmiana ...

teraz tylko kwestia czy Gregor będzie "nami zainteresowany" ... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
ja spadam ciągnąć kable zasilające do wzmacniacza

nie spal niczego przy okazji :>

panowie nie potrzebuje ktos felg stalowych 15"? wsam raz na opony zimowe :cool1: mam do sprzedania, a zajmuja mi tylko miejsce w garazu. no i jakby ktos mial znajomego co jezdzi Oplem Corsa czy Astra to tez mam 6 felg stalowych 14" juz z oponami zimowymi w bardzo dobrym stanie :)

mam tez glosniki 6x9" 3-drozne Boschmann o max mocy 1000W

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No :confused4: szkoda autka :( (ps. dobrze że nikt nie zginął :rolleyes:)

Opublikowano

rozbic auto za takie pieniadze :wallbash:

i tu przyklad ze takie sportowe auta nie nadaja sie na polskie drogi

Opublikowano

Podobają mi się komentarze pod artykułem o "złych genach"...

Opublikowano

Jezu ale nawaliliście postów masakra poprostu :shocked:

Już drugi browar hleje i nie przeczytałem wszystkiego :polew:

Opublikowano

Nadrobione te zaległe strony o paszportach polsatu, piasku o zmianie płci i ostatnie 2 strony żegnania sie :gwizdanie: to tyle w streszczeniu dla Tych co nie bedą chcieli tego czytać :polew:

Uff dzięki Majki ułatwiłeś sprawę bo po weekendzie było grubooo :kox:

Opublikowano

:hi: z wieczora

Limit postow juz sie wyczerpal wczoraj czy co ? :decayed:

Opublikowano

Wymiękli :naughty::decayed:

Opublikowano

Hej! :hi:

Ja zaczynałem dziś od 804 strony, spamerzy. Ale przeczytałem po łebkach :tongue4:

Ja zaproponowałem w Pławkach że postawię na 900, no i dementuję plotki- nie stawiałem jeszcze nigdy browara, tak więc jestem chętny :wink4: .

Czester co chcesz z katem zrobić?

Kris, a co ty z wydechem?

Mnie jakoś Hondy nie przyciągają :rolleyes:

Poza tym to znam to autko trochę, to chyba było auto reprezentacyjne Sląskiego Tuning Klubu, reprezentowało klub na zawodach 1/4, wcześniej miało inne mniejsze turbo:

http://www.s-t-k.pl/klubowicze.html

A te 450KM z 1,5L do użytku na codzień (tylko się uśmiechnę :) ) :polew:

Skydiver dziś jechałem w okolicy Pyrzowic i widziałem jakiś spadochroniarzy, ale nie byłem pewny czy to spadochroniarze czy motolotnia bo bardzo długo spadali :> Tak więc nie dowidziałem. Nir byłeś to ty przypadkiem? :)

Opublikowano

Gregor ty jeszcze nie stawiałeś :mysli: wydawało mi się że już stawiałeś :mysli:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 20:51_________________________________________________Ps. No chyba że mi się z Guregoru pomyliłeś :polew: :polew:

Opublikowano

Gregor ty jeszcze nie stawiałeś :mysli: wydawało mi się że już stawiałeś :mysli:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 20:51_________________________________________________Ps. No chyba że mi się z Guregoru pomyliłeś :polew: :polew:

No najwyraźniej :wink4: Bo ja nie przypominam sobie żebym kupował browar na spota :mysli:

Opublikowano

Skydiver dziś jechałem w okolicy Pyrzowic i widziałem jakiś spadochroniarzy, ale nie byłem pewny czy to spadochroniarze czy motolotnia bo bardzo długo spadali :> Tak więc nie dowidziałem. Nir byłeś to ty przypadkiem? :)

Hej w okolicach Pyrzowic raczej spadochroniarze mają zakaz skoków (latania samolotem)

Jedyni możesz czasem zobaczyć skoczków na pokazach lub wojsko jak skacze w okolicach 3 stawów.

Byli to zapewne glajciarze bo z daleka wygląda to podobnie :wink4:

Opublikowano

Uff dzięki Majki ułatwiłeś sprawę bo po weekendzie było grubooo :kox:

Siema kiedy ĆIP :mysli: na ile wogóle bijesz 135 ?[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:03_________________________________________________Panowie jest problem :confused4: dodam że wtrysk sterujący przy wyrwanej świecy po mechaniku większość forumowiczów wie o co chodzi

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_przydymiony_wtrysk_sterujacycykanie_podczas_przyspieszania-t95788.0.html

Opublikowano

Gregor ja sie nie chce klocic kto ma stawiac, ale ja tez nie stawialem, i chyba nawet sie zadeklarowalem ze na 900 stawiam, ale jak wolisz :tongue4: Co do kata to myslalem, zeby wyciac kata i wspawac pusta puszke po kacie, albo zregenerowac wiertarka moj, co ty o tym myslisz ?

Wybieram sie jutro do Katowic na spota, czy jest ktos jeszcze chetny, kto by pojechal ? zrobie liste, moze ktos sie wpisze :decayed:

1. Czester1800

2. ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.