Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może w końcu bym zagospodarował jakoś nocki Bo oglądanie połamańców przestało pmnie kręcić
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Diman jak Ci Twój sprzęt leży to na kilka dni bym pożyczył zobaczył co to i jak to ogarnę ? Poczekaj aż gry wymienimy bo na takim zestawie gier byś się zraził...Naciapane z Z2
diman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Diman jak Ci Twój sprzęt leży to na kilka dni bym pożyczył zobaczył co to i jak to ogarnę ? Spoko zabieraj jak chcesz ja i tak w to nie ciupam
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bo co gorsza jest czy coNie... To samo co grubas ale nie ma to jak pierwsza gruba wersja... Kultowa.... Miałem obie.... Naciapane z Z2
diman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ty ale widzę że parę tytułów jest z Anglii nie wiem czy to ważne Bo co gorsza jest czy coNie... To samo co grubas ale nie ma to jak pierwsza gruba wersja... Kultowa.... Miałem obie.... Naciapane z Z2 Świr
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 to dajta znaka na fona co i jak Artur i w.co będziesz grał? Tylko tekken i NFS a akurat Carbon jest bardzo słabą częścią..... Trza najpierw gry wymienic. Potem upalać... Naciapane z Z2
diman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 to dajta znaka na fona co i jak Artur i w.co będziesz grał? Tylko tekken i NFS a akurat Carbon jest bardzo słabą częścią..... Trza najpierw gry wymienic. Potem upalać... Naciapane z Z2 Jak się da je wymienić
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Ty ale widzę że parę tytułów jest z Anglii nie wiem czy to ważne Bo co gorsza jest czy coNie... To samo co grubas ale nie ma to jak pierwsza gruba wersja... Kultowa.... Miałem obie.... Naciapane z Z2 ŚwirGruba jest po prostu ładniejsza... Obudowa fajnie użebrowana a slim to taki wymoczek w rurkach :-) Naciapane z Z2 Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Prawdę powiedziałeś ... mniej więcej na tym etapie zostałem
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 to dajta znaka na fona co i jak Artur i w.co będziesz grał? Tylko tekken i NFS a akurat Carbon jest bardzo słabą częścią..... Trza najpierw gry wymienic. Potem upalać... Naciapane z Z2 Jak się da je wymienićLekko uwierz mi.... Świrów nie brakuje a w europie forum arenie są osoby z którymi można kombinowaćNaciapane z Z2
pajda Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Mam taką zainstalowana na fonie ☺Powagą Jak to się nazwa?
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Prawdę powiedziałeś ... mniej więcej na tym etapie zostałem Tyś jest jak miron :-D Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Prawdę powiedziałeś ... mniej więcej na tym etapie zostałem Tyś jest jak miron :-D Naciapane z Z2 Kurna człeku ja mam grafik taki , że czasem nie wiem jaki jest dzień tygodnia Prawdę powiedziałeś ... mniej więcej na tym etapie zostałem Tyś jest jak miron :-D Naciapane z Z2 Nie pier**l ... mam smartfona od przeszło roku Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Arturoo
diman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Mam taką zainstalowana na fonie ☺Powagą Jak to się nazwa? Wilk i jajeczka w Google Play pierwsza pozycja
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Diman tego NFSa trzeba wymienić na Gran Turismo a reszte badziewia na coś zręcznościowego pod małego do tego jakiś Burnoucik i masz spoko zestaw na mega nude Naciapane z Z2 Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Mario22
diman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Spoko jak da radę to byłoby super A te jajeczka są w kolorze
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Spoko jak da radę to byłoby super A te jajeczka są w kolorze Bez problemu nawet jakby trzeba bylo w sumie max 50 zl doplacic przy paru grach to warto. Odezwe sie jutro rano podjade wezme te gry i objade kaj trzeba ;-) Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi