Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jak zbierze sie większa ekipa to postaram się wpaść, ale z czasem bardzo słabo...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tez się postaram zjawić dziś ale tak jak u Pucka ostatnio z czasem u mnie słabo
Rafal1988Lodz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam. Panowie moglby ktoś podjechać i obejrzeć mi auto? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-climatronic-1-8-turbo-163km-ID6yRde3.html Stawiam dobra whisky za fatyge. Chciałbym ogolnie żeby przejechać miernikiem lakieru i żeby ktoś obejrzał silnik czy dobrze pracuje. Mam ponad 250km i nie chciałbym jechać na próżno;/
diman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam. Panowie moglby ktoś podjechać i obejrzeć mi auto? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-climatronic-1-8-turbo-163km-ID6yRde3.html Stawiam dobra whisky za fatyge. Chciałbym ogolnie żeby przejechać miernikiem lakieru i żeby ktoś obejrzał silnik czy dobrze pracuje. Mam ponad 250km i nie chciałbym jechać na próżno;/Może uda się tam podjechać kumplowi to bym się odezwał oczywiście nie obiecuje
Rafal1988Lodz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Fajnie by było. Jutro szwagier chce jechać po to auto a jedynie wiem ze powrot na lawecie wiec jeśli by była warta zabrania to bym pojechal od razu laweta a takto 2 razy będę jezdzil;/ Jeśli uda się sprawdzić to proszę dac znac na tel 519 567 732 będę wdzięczny.
Pucek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Widzę że ze spota będą nici bo cisza w temacie...Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja dziś jako iż troszke cieplej wybrałem po robocie dwa kółka... A do domu dotarłem przed 16... Pije właśnie pifko na zamku bo troche pobrodziłem w błotku jadąc tutaj ale zaczyna się sr** i powrót w deszczu będzie. P.S. Czopka pod kaskiem z A4 klubu... Z Bukowiny chyba sprzed 4 lat haha Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A po co Ci ta flaga? A kuferek jest na kosmetyki czy na browary?
Mario22 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A po co Ci ta flaga? A kuferek jest na kosmetyki czy na browary? Na kurtke lub bluze... Zapiecie... Dętke.. I takie tam... Klucze z domu...okulary... Komin.. Rękawice...porfel... Koniec plecaka i spoconych wiecznie plecówA flaga mi po to samo co tobie ramki a4klubu .... forum ludzi z knurowa gliwic i okolic co starają się coś zorganizować... wyjazdy wycieczki itd. Itp ttasy od 50 do 200 km na dobe...zapraszamy... ;-) Naciapane z Z2
ucho.77 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mario antenka jak u małych dzieci żeby je widać było Cześć
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mario antenka jak u małych dzieci żeby je widać było Cześć Bo ja jestem malutki i drobniutki :-P Naciapane z Z2
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jest progres Felgi dojadą we wtorek to na długi weekend majowy furka juz będzie się trochę prezentować jeszcze jak się ciepło zrobi to okleić i będzie git [emoji38]
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Moja też się dobrze prezenci... Dzisiaj Majki tak mi silnik umył że stałem pod blokiem i nie wiedziałem że tak to może wyglądać....Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Moja też się dobrze prezenci... Dzisiaj Majki tak mi silnik umył że stałem pod blokiem i nie wiedziałem że tak to może wyglądać....Naciapane z Z2 Mario, ja się specjalnie nie znam, ale tą instalację LPG to jakiś amator robił
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mario, ja się specjalnie nie znam, ale tą instalację LPG to jakiś amator robił Stasiu tego nie wiem.. Kupiłem tak auto... A instalacja byŁa wkładana jakies 4 lata temuNaciapane z Z2
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Stasiu tego nie wiem.. Kupiłem tak auto... A instalacja byŁa wkładana jakies 4 lata temu Naciapane z Z2 No niestety tak to wygląda [emoji6]podjedz do dobrego gazownika to fajnie Ci to ogarnie, ze nic nie będzie widać [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi