miron78 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Bo nie mamy ogarniętego transportu na zwkłoki po trasie
pajda Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Bo nie mamy ogarniętego transportu na zwkłoki po trasie To nie mam co jechać [emoji26] a szkoda
Bulczas Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 50 już robiłem w tym sezonie. Najdłuższy trip to na razie 78km więc myślę że bym dał radę.
Mario22 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Tutaj mamy 53 km w jedną strone. Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Chyba sobota w deszczu mnie złamała 39 gorączki a do roboty trzeba iść zobaczymy co się do końca tygodnia wydarzy masakra jak zdycham [emoji54]
stanley Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Diman, to herbata z prądem i Do wyra
diman Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Diman, to herbata z prądem i Do wyraLecze sie narazie vicksem zobaczymy co to da [emoji848]
Mario22 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Dimek kuruj się bo pogoda się szykuje idealna.. a swoją pierwszą setke się pamięta do końca.... Krótki opis trasy... Lecimy od Mirona na Tworóg Mały i Kaplice Św. Marii Magdaleny... dalej mamy Kotlarnie... i wpadamy na asfalt... i do słynnych Sławęcic gdzie mieści się były obóz koncentracyjny... oddział Auschwitz.. stamtąd dalej słynnym odcinkiem otwartym pod pierwsze lekkie podjazdy i w góre na Anne. Tam dobre pifko pizza i spowrotem to już z górki... Dystans od Mirona i spowrotem to 110 km Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Telefon blokuj porządnie młodzieńcze, bo już myślałem, że mam Cię skądś ściągnąć czy coś jak zobaczyłem, że dzwonisz o 23 [emoji16]
diman Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 I można się przejechać na miejscu [emoji16]
Mario22 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 I można się przejechać na miejscu [emoji16] Z tym bym uważał..... zjazd pod kolejke ok ale podjazd spowrotem do drogi mega mega masakra... lepiej prowadzić rower niż się zajechać z powodu pierdołki anawet iść tam ciężko... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Telefon blokuj porządnie młodzieńcze, bo już myślałem, że mam Cię skądś ściągnąć czy coś jak zobaczyłem, że dzwonisz o 23 [emoji16]Sorki ale było ostro na warsztacie i lezalem pod forma i telefon sam zadzwonil. to się już nie powtórzy a wogóle to chyba bede szukal roboty bo prawie 15 lat w jednym gównie.... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Sorki ale było ostro na warsztacie i lezalem pod forma i telefon sam zadzwonil. to się już nie powtórzy a wogóle to chyba bede szukal roboty bo prawie 15 lat w jednym gównie.... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaNie narzekaj póki kasa się zgadza przysłowie mówi nie psiocz na szefa swego bo możesz mieć gorszego Pamiętaj, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma [emoji16]Takie tam sentencje mnie naszły ale coś w tym jest [emoji848][emoji6]
Mario22 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 właśnie szef mi się zmienił... a to nawet nie chodzi o to... kasa fakt faktem jakaś jest jak na polskie warunki... ale nie tylko kasa się liczy... chyba sie starzeje... druga sprawa ja to robie od15 lat i zaczyna mnie to nudzić i wkurw... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Mam podobnie ale nie ruszam gowna póki narazie przynosi dochód
Mario22 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 dobra pany... chwila prawdy tak jak pisałem ide na noże o wolny weekend... sobote też ogarniam wolną bo musze kiedys sie widziec z moją. .. wiec sobota diman miron ruszam miedzy 13 a 14 zrobie lekki trip ok 50 km z zaliczeniem ramzy bo ok 15 a 16 musze być w Paniówkach u Gatnera rowerem i tam bedzie moja autem. mala przerwa kawa lody i lecim dalej swoim szlakiem a niedziela wolna i lecimy na Anne Organizować się tak co niedziela będzie mega... pogoda będzie... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 może Miszka by w niedzielę pojechał
Mario22 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 może Miszka by w niedzielę pojechał To jest wyjazd klubowy ale i dystans dla niektórych duży... może jechać ale zero jarania pietruszki i wracamy rowerami a nie chlamy do odcinki... Osiek nie jedzie więc pietruszka zbędna hahahaha dawaj go... tak serio to będzie historyczny wyjazd... jedziemy lajtowo i rezerwujemy cały dzien czasu... trasa przyjemna.... lecimy swoim tempem i co jakies 15 km czekamy na reszte... droga prosta Tylko 8 Wyjazd od Mirona i trzymamy sie zegarka Ja tak jak pisałem ostatnio zrobiłem te trase i wiem że na miękko da sie porobić... no i w domu pielgrzyma musze poczytać pieczątki do PTTK [emoji1] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi