Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Co do wiatru to jak na razie nie wiem... ale wiem że 12 stopni i slonce... w sobote podobnie... na niedziele obecność potwierdził rafał więc na dziś dzień mamy Mario DimanMiron RafałTomek kuzynŁukasz co do soboty tak jak pisałem na pewno tez poszuram gdzieś po blisku ale na spontanie bo najpierw musze wrócić. Na niedziele trza pomyślec nad trasą... coś tam w głowie już mam... czyli... wyjazd od mirona o 9 wpadamy troche w las ale wmiare czysty i wyjedziemy w debiensku...i odtąd asfalt... przejedziemy przez ramże obok wieży meteo zjedziemy na bełk potem palowice i na pojezierze... tam postój na dobre pifko i powrót troszke krótszy przez ramże do knurowa knajpka borowik czynna od 10 więc idealnie... niestety na necie nie moge odszukać numeru tel do nich żeby to potwierdzić ale godziny otwarcia od 10... wysłałem im zapytanie na fb żeby nie było niespodzianki że nieczynne nie przekroczymy 60 km wręcz bliżej 50 dam info Łukaszowi i Piotrkowi Tomek kuzyn też chętny... dajcie znać bracikom Tomi bo nie mam numeru do nich Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 3, 4 osoby to już sie fajnie kręci a jak będzie więcej to juz całkiem fajny listopadowy wypadzik uda się zaliczyć
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 3, 4 osoby to już sie fajnie kręci a jak będzie więcej to juz całkiem fajny listopadowy wypadzik uda się zaliczyćwłaśnie Łukasz potwierdził obecność więc idzie ku dobremu stasiu wie da znać majkiemu też dałem znać może zwerbuje tam kogoś piotrek ma czas ale miał w planach motor ale to tylko plany więc się zastanowi Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Może się uda. Ale w tej chwili to 50/50
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Może się uda. Ale w tej chwili to 50/50spoko stasiu dlatego pisze o tyle wcześniej Dajcie znać tomiemu i bracikowi bo ja nadal nie mam ich numerów Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Sobote mam ustalonez moja zejak uda mi sie przyleciec nad ranem to sie kimne i ok 13 lece na chudow okreznie asfaltem i do Gatnera na kawe... moja tam wpadnie mokka zjemy ciastko i powrot wiec dociagne do ok 40 km jakby ktoś chciał dołączyć a jak jej sie nie będzie chcialo tam przyjechać to ja i tak pojade [emoji23][emoji6] ale sobote trzymam się asfaltu i omijam lasy poza wiadomo jakimiś krótkimi odcinkami Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Pisze się na niedziele pewniakiem a do soboty to jeszcze dam znać
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Pisze się na niedziele pewniakiem a do soboty to jeszcze dam znać No i fajnie Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka 1
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 UWAGA info... knajpa w niedziele czynna od 12 więc zobaczymy jak wyjdzie a ale bedzie trzeba objechac pojezierze i browara zrobic dopiero na chudowie... to nie jest problem ale zaopatrzyc sie w bidony... no chyba ze cos po trasie bedzie otwarte Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie ma to jak wylądować na l4 z grypą
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie ma to jak wylądować na l4 z grypą Super... nic tylko upalać konsole [emoji16]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 1 minutę temu, Mario22 napisał: Super... nic tylko upalać konsole Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Wiesz jak wygląda gra z ciekawym życia, biegającym i kombinującym dzieckiem? Nawet nie wiesz kiedy wyjeżdża płyta, a najlepiej jest jak przed zapisaniem zostaje naciśnięty przycisk POWER
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Wiesz jak wygląda gra z ciekawym życia, biegającym i kombinującym dzieckiem? Nawet nie wiesz kiedy wyjeżdża płyta, a najlepiej jest jak przed zapisaniem zostaje naciśnięty przycisk POWER:facepalm:Poziom Hard... [emoji23] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Widzę nie jestem sam... mnie zatoki znów dopadły przeżyć nockę w robocie i weekend kuracji, a jak nie pomoże to też l4
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Mienczaki ...Ja tylko pod tlen się pakuje jak nie wyrabiam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A4-Tomek Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 co tam Pany jakis spot dziś czy wszyscy zawaleni robota?
tomaszstn Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 W dniu 2.11.2017 o 13:55, Mario22 napisał: no to juz nas dwóch a myślę że będzie nas więcej... napisze do rafała tego ziomka od majkiego można pokulać od np. 9 do 14 czy tam max 15 zrobić jakieś 60 km na lajcie Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Może jak będzie ładnie to bym też na kole pośmigał, jeśli będziecie w jakimś miejscu to bym podjechał ale tylko jak będziecie odpoczywać bo tak to tempo za wolne aby z Wami jechać
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Może jak będzie ładnie to bym też na kole pośmigał, jeśli będziecie w jakimś miejscu to bym podjechał ale tylko jak będziecie odpoczywać bo tak to tempo za wolne aby z Wami jechać [emoji3]Tomek co u Ciebie znaczy wolne tempo? co do trasy to była tylko prooozycja można wspólnie wymyślić coś innego. co do samej soboty to ja w sobotę odpadam niestety ide do pracy na 18 do 2Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi