Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 21 minut temu, tomaszstn napisał: Po spociku, moja wersja kebaba wyśmienita Nawet szef się zdziwił, nigdy jeszcze takiego zamówienia u nich nie było miałem kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 podziękował za spota Arturo jak zawsze w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 sam Pan widziałeś co sie wyprawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 wegetariana w kubełku to i ja pierwszy raz widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 jeszcze brakowało by jadł to patyczkami jak sushi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 mógł jeść dwoma widelcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) a widziałeś jaki zadowolony / nażarty siedział jak wdupił te ćwierć pomidora ? Edytowane 9 Marca 2018 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 ale się chłop na jadł na ch*** drążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 też prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki panu za sekundowego spota 2 kebsy wpadły teraz mozna iść spacWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Oo...bynajmniej Walo trafiłeś w odpowiedni wątek a nie gdzieś na Kato pisać o SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 +1Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 PS: dzisiaj wpadło 10km w lesie, szkoda że nie przewidziałem że tam może być tak mokro i błotniście Dlatego chce tego uniknąć w niedziele Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Siema rowerzyści... miałem już pare gadżetów do roweru z lidla i są nawet nawet... można się skusic... mega tanie siodełka a na pewno lepsze niż zwykłe i kurtka w razie deszczu... Siodełko w mega cenie... Kurtki osobiście na rower mam dwie z lidla i są naprawdę OK od 12.03.18 Ja bankowo biorę dwa siodełka do trekingu Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Przeznaczenie... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Pogoda się Wam szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Pogoda się Wam szykuje Dawaj z namiWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi