miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2019 no to jesteś pierwszy zdecydowany widzę - ale i tak sytuacji Ani może plany zmienić - więc dalej śląsk ma zero jadących (pewniaków)
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jak tam posiadacze kulawych napędów ? PS. Tak, wiem. Sorry Pucek
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 2 godziny temu, stanley napisał: Jak tam posiadacze kulawych napędów ? PS. Tak, wiem. Sorry Pucek Spadaj, nie dość że kulawe to jeszcze 90 kucy ?
A4-Tomek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 ja również planuję się wybrać do BT w marcu bo w zeszłym roku musiałem odpuścić
egon47 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 10 godzin temu, stanley napisał: Jak tam posiadacze kulawych napędów ? PS. Tak, wiem. Sorry Pucek Pogoda dla quattro jest zawsze ?
tomaszstn Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 W dniu 2.01.2019 o 12:08, miron78 napisał: Wszystkiego dobrego na ten 2019 wszystkim życzę - i od razu mam pytanie na ten rok Czy ktoś już wie że wybiera się do BT w marcu ? bo tak po wstępnych rozmowach to małe zainteresowanie ze strony ślązaków i nie wiem czy się nastawiać na wyjazd czy przerwa w tym roku Jak już Ci mówiłem, my jedziemy, myślę że jeszcze ktoś pojedzie od nas, pracuję nad tym
A4-Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Ja tam nie narzekam jeżdżąc oska ?? Edytowane 4 Stycznia 2019 przez A4-Tomek
tomaszstn Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki za spocika Zauważyłem tendencję że na ostatnie spoty to same dinozaury przyjeżdżają Edytowane 4 Stycznia 2019 przez tomaszstn
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Godzinę temu, tomaszstn napisał: Dzięki za spocika Zauważyłem tendencję że na ostatnie spoty to same dinozaury przyjeżdżają forum się postarzało mam na myśli tutaj ludzi, większość to lenie, którzy zawsze mają coś innego, lepszego do zrobienia. 5 -7lat temu w tym okresie, w Kato było 10-15 aut, wieczorem spokojnie-10 stopni C, a ślizgaliśmy się/ staliśmy we wtorki nawet do godz 22- 23.....
egon47 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Też pamiętam te czasy jak zloty były do 22 to była norma w zimę się jeździło na Arenę żeby się po ślizgac A w lato na strefę po upalać samochody Ale to były inne czasy... Teraz brakuje nowych młodych bo cała stara gwardia rodziny domy dzieci i nie mają czasu a niekiedy ma się ochote na takiego starego zlota. pamiętacie jak jechaliśmy na zlot do Częstochowy na 20kilka aut te czasy już nie wrócą
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wszystko zależy od nas, dzieci wcale nie są przeszkodą Jak się ma chęci to wszystko można zrobić
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 4.01.2019 o 22:27, tomaszstn napisał: Dzięki za spocika Zauważyłem tendencję że na ostatnie spoty to same dinozaury przyjeżdżają odezwała się świeżak dzięki również
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 5.01.2019 o 09:53, egon47 napisał: Też pamiętam te czasy jak zloty były do 22 to była norma w zimę się jeździło na Arenę żeby się po ślizgac A w lato na strefę po upalać samochody Ale to były inne czasy... Teraz brakuje nowych młodych bo cała stara gwardia rodziny domy dzieci i nie mają czasu a niekiedy ma się ochote na takiego starego zlota. pamiętacie jak jechaliśmy na zlot do Częstochowy na 20kilka aut te czasy już nie wrócą Egon co się dziwić - usiędź w fotelu i policz ile razy byłeś na zlocie w 2018r Policz ile razy byłeś w 2018 na zorganizowanej imprezie klubowej Teraz to pomnóż razy ilość klubowiczów i już wiesz czemu jest dendencja spadkowa A dzieci, rodziny i inne to tylko wymówki dla tych którym się nie chce ruszyć tyłka z domu i tak im wygodnie
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Co do spotów .... szybkie powiadomienia , które były w tapku niezależnie czy człowiek był aktywny czy nie dostarczały np mi info , że coś się dzieje i faktycznie kilka osób ma możliwość wpaść ... dziś jak każdy od święta wchodzi na stronkę klubową to niestety wyglada to tak. To , że ekipa się postarzała - fakt... Rodziny , fakt niezaprzeczalny. .... , może trzeba zmodernizować możliwość kontaktu ??? Utworzyć jakąś grupę na fb , czy łodzapie i będzie info od ręki dostępne ? Dzis się żyje dużo szybciej niż kiedyś ... mój czas wolny jest bardzo okrojony ... penie znajdzie się ktoś jeszcze ... może poza Tomkiem Stn. , który wrócił na 12’stki . Czasy się zmieniają i trzeba iść z postępem ... tak jak choćby udowodnił to Miron ... wiem łodzapa masz . Co myślicie ?
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jestem za, pod warunkiem że to prezes utworzy grupę na whatsup
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Grupę stworzyć to minuta roboty , tylko czy Ekipa tak chce ?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) poszło Kto nie ma łodzapa-to instalować . Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi