Mario22 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 16 godzin temu, Pucek napisał: Buhehe Mario, no i żeby dzisiaj wszyscy mieli quattro:) Najlepszego! O to to też... nawet Ci w nowych A6 ?
mirek31071977 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Opublikowano 6 Lutego 2020 Staniu albo pisz coś konkretnego a jak nie to nie spamuj bo ktoś będzie szukał jakiś informacji i potem musi wertować wszystkie strony
mirek31071977 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Siema pany.Szukam roboty.Bez doświadczenia,bo 20 lat w 1 branży w czekaniu na lepsze czasy i się doczekać nie mogę.Robota z wymaganiami,odpowiedzialnością,niebezpieczeństwem,a płacić nie chcą,jak powinni.Trzeba walić nadgodziny żeby coś zarobić.Latka lecą,a z życia prywatnego nie mam nic.Chyba trzeba się przebranżowić.Chciałbym w końcu mieć jakąś"normalną"robotę.Czas,dla siebie,dla rodziny.Odpocząć,jak człowiek,a nie ciągle praca i w domu,jako gość.Na etat najlepiej.Teraz dziennie tłukę kilometry do Katowic.Na paliwo też idzie,że nie wspomnę o częstszym serwisowaniu auta.Nie oczekuję "kokosów"Byle nie najniższą,jak wszędzie przeważnie.Potrzebuję spokoju,stabilizacji i więcej prywatności w końcu.Szukam i patrzę za ofertami.Ale wiem,że tu na forum też są ludzie,którzy mają firmy i być może poszukują ludzi do pracy.Jak mówiłem bez doświadczenia.Zasiedzenie w 1 słabo płatnej branży.Nie mam zbyt wiele atutów.Prawko "B" z wkładką na"uprzywilejowane" i to,że bez nawigacji znam całe województwo z częściami przyległymi sąsiednich.Ale sumienność i odpowiedzialność też.Może jednak ktoś coś...Mieszkam rejon T-Góry-Zabrze-Gliwice-Pyskowice Edytowane 7 Lutego 2020 przez mirek31071977
stanley Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 8 minut temu, mirek31071977 napisał: Siema pany.Szukam roboty.Bez doświadczenia,bo 20 lat w 1 branży w czekaniu na lepsze czasy i się doczekać nie mogę.Robota z wymaganiami,odpowiedzialnością,a płacić nie chcą,jak powinni.Trzeba walić nadgodziny żeby coś zarobić.Latka lecą,a z życia prywatnego nie mam nic.Chciałbym w końcu mieć jakąś"normalną"robotę.Czas,dla siebie,dla rodziny.Odpocząć,jak człowiek,a nie ciągle praca i w domu,jako gość.Na etat najlepiej.Teraz dziennie tłukę kilometry do Katowic.Na paliwo też idzie,że nie wspomnę o częstszym serwisowaniu auta.Nie oczekuję "kokosów"Byle nie najniższą,jak wszędzie przeważnie.Potrzebuję spokoju,stabilizacji i więcej prywatności w końcu.Szukam i patrzę za ofertami.Ale wiem,że tu na forum też są ludzie,którzy mają firmy i być może poszukują ludzi do pracy.Jak mówiłem bez doświadczenia.Zasiedzenie w 1 słabo płatnej branży.Nie mam zbyt wiele atutów.Prawko "B" z wkładką na"uprzywilejowane" i to,że bez nawigacji znam całe województwo z częściami przyległymi sąsiednich.Ale sumienność i odpowiedzialność też.Może jednak ktoś coś...Mieszkam rejon T-Góry-Zabrze-Gliwice-Pyskowice popytam
mirek31071977 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Dzięki.Nie musi być na już.Jakby co,to mam miesięczne wypowiedzenie,a na razie jeszcze robię.Przezimuję
Rekomendowane odpowiedzi