Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja nie jestem gejem Jak nie przecież lubisz facetów ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: JESTEŚ GEJEM ------> LUBISZ FACETÓW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 dobra, teraz moge pisać Miszka, wiesz, My tak łatwo się nie przyznajemy
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 przyznajcie się, że jesteście gejami i spać Jesteś gejem więc idź spać Będzie się nam tu na Gliwickich homofobiować jeszcze Gejugoru się odzywasz ? ? ? :polew:
Patrikos28 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ale się dzisiaj rozpisaliście ... normalnie ledwo wszystko przeczytałem .... a wszystko przez to że montują mi dziś kuchnię i muszę ich przypilnować . Ale póki co robota poszła dobrze Pucek nie przejmuj się ja też nie wiem czym będzie śmigał Czester
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 przyznajcie się, że jesteście gejami i spać Jesteś gejem więc idź spać Będzie się nam tu na Gliwickich homofobiować jeszcze Gejugoru się odzywasz ? ? ? :polew: Cicho bo też mnie wydacie a ja się jeszcze chcę trochę poukrywać
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 I puść te mięso .... :polew:
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ida na warszawskie tam o d*pach gadają a tu o gejach ..... :fool: :fool: :fool:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no kurde, Królu, pamiętaj że zostawiliśmy swoje laski chyba mamy już przesrane wlaśnie zamówiłem reszte gumek od SIDa
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no kurde, Królu, pamiętaj że zostawiliśmy swoje laski chyba mamy już przesrane wlaśnie zamówiłem reszte gumek od SIDa Kurcze ale ja już mam nowa na oku :tongue4: a Ty może się z nimi umawiać
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ja bym sobie wyrzezał ten intercooler ale przeczytałem, że będę miał dużego laga przez to... :wallbash: a tak mi się to podoba
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ja bym sobie wyrzezał ten intercooler ale przeczytałem, że będę miał dużego laga przez to... :wallbash: a tak mi się to podoba Krolu no przykro nam a już myśleliśmy że będziesz miał ten swój cooler z przodu
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 gej hahah żart pff tak i może jeszcze powiem Wam co za fur czester kupił :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 wlasnie przeglądam oferty pracy..... wyslalem aplikację na to, co o tym sądzicie warto ? ? ?http://www.pracuj.pl/oferty-pracy/1538724.html
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ja bym sobie wyrzezał ten intercooler ale przeczytałem, że będę miał dużego laga przez to... :wallbash: a tak mi się to podoba Krolu no przykro nam a już myśleliśmy że będziesz miał ten swój cooler z przodu Ja sobie chyba tylko te rurki wstawię :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja też mam dwie na oku tzn, jedna taka z soboty, ale byłem pijany i za bardzo jej nie pamiętam więc ja tam mięsa nie musze męczyć przed kompem :> zamontuj ale nie podlanczaj go :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 gej hahah żart pff tak i może jeszcze powiem Wam co za fur czester kupił :polew: Ty przestań ich dręczyć bo jeszcze uwierzą że im powiesz
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja też mam dwie na oku tzn, jedna taka z soboty, ale byłem pijany i za bardzo jej nie pamiętam więc ja tam mięsa nie musze męczyć przed kompem :> zamontuj ale nie podlanczaj go :gwizdanie: Chyba własnie tak zrobię... teraz i tak będę musiał odstawić auto na 3 dni!!!!!!! do lakiernika... :wallbash: na razie nie wiem kiedy to zrobię...[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 23:07_________________________________________________ Ty przestań ich dręczyć bo jeszcze uwierzą że im powiesz A ty gadałeś, z Czesterem przez tel czy widziałeś to auto już??
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja też mam dwie na oku tzn, jedna taka z soboty, ale byłem pijany i za bardzo jej nie pamiętam więc ja tam mięsa nie musze męczyć przed kompem :> A co zawsze wychodzisz do ubikacji zamontuj ale nie podlanczaj go :gwizdanie: No i to dobry pomysł :polew: ja też mam dwie na oku tzn, jedna taka z soboty, ale byłem pijany i za bardzo jej nie pamiętam Pucek to właśnie jedna była w sobotę ale ty już podwójnie widziałeś [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 23:08_________________________________________________ A ty gadałeś, z Czesterem przez tel czy widziałeś to auto już?? Gadałem przez tel. ale w środę zobaczę na żywca
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 to było tak że jedna zemna przyjechała, ale zgubiłem ją no i ta akurat sama sie przylepiła nigdy nie siedzialem na tylnej kanapie w golfie II :> do soboty
Rekomendowane odpowiedzi