egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi pozdrow ja odemnie jak by to była warsaFka to by było :sexinbed: ode mnie :polew: na przedniej masce przy esowym grillu
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi pozdrow ja odemnie sorki ale mówi - że nie chce Cie znać - odkąd masz kołpaki [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:01_________________________________________________ dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi A co na to Dorota polubiły się
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 :polew: na przedniej masce przy esowym grillu Na to trzeba zasłużyć... nie jedna by chciała ale nie każda może...
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi pozdrow ja odemnie sorki ale mówi - że nie chce Cie znać - odkąd masz kołpaki :polew: kurde to kupuje opony 17" na OZety <lol2>[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:02_________________________________________________ :polew: na przedniej masce przy esowym grillu Na to trzeba zasłużyć... nie jedna by chciała ale nie każda może... ale z ktoras to na ostro musiales ze az blotnik po wginany
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było :polew: Tak tamten się tak wyrywał że aż błotnik pogniótł ale Krolu twardo go trzymał :polew:
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było no fakt bo Panienka by niepoznala ze to esa
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było no fakt bo Panienka by niepoznala ze to esa Egon...................... miałeś iść spać :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było nie myl mnie z miszką :disgust: :disgust: to akurat z kolesiem było :polew: Tak tamten się tak wyrywał że aż błotnik pogniótł ale Krolu twardo go trzymał :polew: tak a ty się w tym czasie na hak nabijałeś.... to akurat z kolesiem było no fakt bo Panienka by niepoznala ze to esa "co ty k**wa wiesz o zabijaniu" tzn. chciałem powiedzie o kobietach :tongue4: :tongue4:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było nie myl mnie z miszką :disgust: :disgust: to akurat z kolesiem było :polew: Tak tamten się tak wyrywał że aż błotnik pogniótł ale Krolu twardo go trzymał :polew: tak a ty się w tym czasie na hak nabijałeś.... to akurat z kolesiem było no fakt bo Panienka by niepoznala ze to esa "co ty ku***a wiesz o zabijaniu" tzn. chciałem powiedzie o kobietach :tongue4: :tongue4: na hak
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było no fakt bo Panienka by niepoznala ze to esa Egon...................... miałeś iść spać :gwizdanie: temat d*p na forum i już mu sie nie chce :tongue4:
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było no fakt bo Panienka by niepoznala ze to esa Egon...................... miałeś iść spać :gwizdanie: ide ide jak mnie juz sam Prezes wygania
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to akurat z kolesiem było :polew: Tak tamten się tak wyrywał że aż błotnik pogniótł ale Krolu twardo go trzymał :polew: tak a ty się w tym czasie na hak nabijałeś.... Kto się nabijał ten się nabijał
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no i se dali po języczku na dobranoc
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no i se dali po języczku na dobranoc Ale do kina z tobą nie idziemy
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no i se dali po języczku na dobranoc Ale do kina z tobą nie idziemy dokladnie Donranoc ide juz
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no i se dali po języczku na dobranoc Ale do kina z tobą nie idziemy nie lubisz czuć silnej męskiej ręki na twoim udzie ???
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Na razie do piątku nie zapomni o przekładce
Rekomendowane odpowiedzi