A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja az boje sie tu cokolwiek napisac......
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no i se dali po języczku na dobranoc Ale do kina z tobą nie idziemy nie lubisz czuć silnej męskiej ręki na twoim udzie ???
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja az boje sie tu cokolwiek napisac...... czy ty masz RS-owe dywaniki w twoim blue laguna pumpe diesel a4?
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ja az boje sie tu cokolwiek napisac...... nic nie bój sami swoi - nikt pary nie puści
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no i se dali po języczku na dobranoc Ale do kina z tobą nie idziemy nie lubisz czuć silnej męskiej ręki na twoim udzie ??? To my mu mamy kino postawić a on co tylko ręką po udach będzie miział to ja nie idę tym bardziej na taki układ :gwizdanie: ja az boje sie tu cokolwiek napisac......
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 czy ty masz RS-owe dywaniki w twoim blue laguna pumpe diesel a4? najn, ich habe nicht
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 czy ty masz RS-owe dywaniki w twoim blue laguna pumpe diesel a4? najn, ich habe nicht O ku*wa chyba trochę wypadłem z obiegu
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 To my mu mamy kino postawić a on co tylko ręką po udach będzie miział to ja nie idę tym bardziej na taki układ :gwizdanie: kumam - ty chcesz miziać - trzeba było tak od razu... [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:16_________________________________________________ czy ty masz RS-owe dywaniki w twoim blue laguna pumpe diesel a4? najn, ich habe nicht szajse...
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 czy ty masz RS-owe dywaniki w twoim blue laguna pumpe diesel a4? najn, ich habe nicht to chyba po niemiecku jest
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 To my mu mamy kino postawić a on co tylko ręką po udach będzie miział to ja nie idę tym bardziej na taki układ :gwizdanie: kumam - ty chcesz miziać - trzeba było tak od razu... No Krolu no nie podrywaj mnie i tak się nie dam nie jestem taki łatwy :polew:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 To my mu mamy kino postawić a on co tylko ręką po udach będzie miział to ja nie idę tym bardziej na taki układ :gwizdanie: kumam - ty chcesz miziać - trzeba było tak od razu... No Krolu no nie podrywaj mnie i tak się nie dam nie jestem taki łatwy :polew: niestety ja lubię wydepilowane - nie masz u mnie szans...
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 To my mu mamy kino postawić a on co tylko ręką po udach będzie miział to ja nie idę tym bardziej na taki układ :gwizdanie: kumam - ty chcesz miziać - trzeba było tak od razu... No Krolu no nie podrywaj mnie i tak się nie dam nie jestem taki łatwy :polew: Krolu - być facet - zacznij od czekoladek [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:19_________________________________________________ niestety ja lubię wydepilowane - nie masz u mnie szans... Krolu ale w piance na desce byłeś sexy
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 O ku*wa chyba trochę wypadłem z obiegu no nie gadaj, du nicht fersztyjen du dumme wiksa
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 O ku*wa chyba trochę wypadłem z obiegu no nie gadaj, du nicht fersztyjen du dumme wiksa :wallbash: H*je muje dzikie węże :wallbash:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Krolu ale w piance na desce byłeś sexy to wszystko te ćwiczenia ... bez pracy nie ma kołaczy
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Guru - chyba stracisz gwiazdke :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no gdy zobaczylem fotki z surfingu i Krola w piance to az mi s........ .... sie ze smiechu lezki puscily
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 O ku*wa chyba trochę wypadłem z obiegu no nie gadaj, du nicht fersztyjen du dumme wiksa iś fersztyjn iś sztudieren sprechen dejtsh good...
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 A-rek: いいえ私はドイツ語を理解していない Guru - chyba stracisz gwiazdke :gwizdanie: Ty mi grozisz
Rekomendowane odpowiedzi