Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregor w tym tygodniu ja mam stawiać tylko nie wiem czy mi nie wypadnie iść do roboty :kwasny:

ale Ty się nic nie martw dla Gregora naszej muzy i natchnienia w rezanku zawsze się browar znajdzie :drinks:

Gregor co ty jakąś sektę zakładasz :mysli::rolleyes:

:polew: Guru pomyśli się, może jakiś BAT spotów śląskich :naughty: Taki nieformalny :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gregor w tym tygodniu ja mam stawiać tylko nie wiem czy mi nie wypadnie iść do roboty :kwasny:

ale Ty się nic nie martw dla Gregora naszej muzy i natchnienia w rezanku zawsze się browar znajdzie :drinks:

:polew: Guru pomyśli się, może jakiś BAT spotów śląskich :naughty: Taki nieformalny :decayed:

O kurde to widzę że faktycznie trzeba rezać :decayed:

Opublikowano

To ty nie wiesz że ja i Pucek zapisaliśmy sie do sekty 1.8TurboREZACZ :cool1:

Kiedy Guru przepisujesz się z tego GEYclubu do Nas ?

Opublikowano

a co Partikos z "rezaczem jesieni" ? dla mnie piwko się znajdzie? :mysli:

dziś znów odwiedziłem stacje, wleciało mi do baku kolejne 33 litry :decayed: ciekawe na jak długo wystarczy :polew:

Patrikos, jeden raz napisałeś coś dobrego :naughty:

Guru to słaba pitka, on tylko dużo mówi

Opublikowano

a co Partikos z "rezaczem jesieni" ? dla mnie piwko się znajdzie? :mysli:

dziś znów odwiedziłem stacje, wleciało mi do baku kolejne 33 litry :decayed: ciekawe na jak długo wystarczy :polew:

I dla Ciebie :drinks: się znajdzie w końcu jesteśmy w tej samej sekcie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kiedy Guru przepisujesz się z tego GEYclubu do Nas ?

W takim GEYclubie to sam byś chciał być :tongue4:

I to mówi 1.8 TQ na 1.8 TQ ;(

Opublikowano

to ja uciekam dziewczyny, mam jeszcze sprawę do załatwienia, no i trzeba coś zjeść przed robotą...

to bawcie się dobrze, a Ty Guru, podejmij wkońcu męską decyzje :decayed:

Guru, rezaj rezaj :> to Cie motywuje :polew:

Opublikowano

widzisz Pucek ja żeby to jakoś wszystko ogarnąć na początku grudnia udaję się zamontować podtlenek LPG :naughty:

jak pewnie czytałeś robi się ustawka na hamulcownie :kox: a po zimie zaczne ostrzej rezać

(dziś zmieniałem świece i udało mi się zmienić całe dwie ... niestety klucz się poddał i skończę dopiero jutro )

Opublikowano

to bawcie się dobrze, a Ty Guru, podejmij wkońcu męską decyzje :decayed:

Guru, rezaj rezaj :> to Cie motywuje :polew:

Na chwilę obecną wiem że co najmniej do lata nic rezać nie będę bo moje inne plany rozwijają się w dobrym kierunku :no: ;( a dalej zobaczymy :wink4: może nie będę musiał nic rezać :naughty::)

Opublikowano

Guru, seryjne 1.8T jest dla chłopców , zmodyfikowane dla mężczyzn :naughty::kox::decayed:

Opublikowano

do Audi Klubu naleze od 4 lat :tongue4: to bylo za wygrane :wink4:

od Ciebie mam ten link :gwizdanie:

Opublikowano

Guru, seryjne 1.8T jest dla chłopców , zmodyfikowane dla mężczyzn :naughty::kox::decayed:

A pompowanie kół azotem a nie zwykłym powietrzem się liczy :kox:

Opublikowano

A pompowanie kół azotem a nie zwykłym powietrzem się liczy :kox:

nie, w powietrzu azotu jest 78% ... 21 % tlen <1% to inne

więc jak pompujesz azotem do dajesz się robic w d**ę bo i tak nie masz w środku 100% azotu, bo nie robiłeś tego w próżni... wiec powiedzmy z 78% zwiększasz skład do max 95% a i tak jak uciekają to inne pierwiastki nie tlen i azot :P [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:26_________________________________________________na politechnice mam wykładowcę co pracuje jako pomocnik przy wyścigach motocykli - oblicza ile napompować powietrza do kół przed wyścigiem - bierze pod uwagę tor ilość zakrętów itp. - PRZE KOLEŚ !!

Opublikowano

Krolu ale ty mądry jesteś :polew: :polew:

:wink4:

Opublikowano

jeszcze na moment jestem, Królu, teraz to mnie zdołowałeś, zapłaciłem 10 zł za pompowanie 4 kół zimowych azotem, licząc że znów 1 konik wpadnie :polew:

patrikos, hamulce zmieniasz? na wiosnę to już musi być wyrezane, a właśnie, na pocieszenie napiszę wszystkim tym którzy chcą chipować nie serie a już coś wyrezane, wtedy nie ma ulg, koszt programu to 1500 zł :gwizdanie:

więc nic nie da że ktoś pojedzie z kimś, bo poprostu tyle sobie życzą za kombinowane auto :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Te Prezes porządek u siebie w wątku zrobiony boś tam rano ostro rezał :przebiegly:

skąd wiesz ? 2 godzinki siedziałem żeby pousuwać ten największy spam - bo naprawdę żeby tam coś o furce znaleść to już był problem :decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:55_________________________________________________

Te Prezes porządek u siebie w wątku zrobiony boś tam rano ostro rezał :przebiegly:

O ku***a 36 stron z 52 :shocked: toś porezał tam ostro :blink:

wczoraj z 57 zrobilo sie 9 :gwizdanie: ale chyba kogos ponioslo ze "sprzataniem"

:gwizdanie:

nie poruszajmy tego tematu :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze na moment jestem, Królu, teraz to mnie zdołowałeś, zapłaciłem 10 zł za pompowanie 4 kół zimowych azotem, licząc że znów 1 konik wpadnie :polew:

patrikos, hamulce zmieniasz? na wiosnę to już musi być wyrezane, a właśnie, na pocieszenie napiszę wszystkim tym którzy chcą chipować nie serie a już coś wyrezane, wtedy nie ma ulg, koszt programu to 1500 zł :gwizdanie:

więc nic nie da że ktoś pojedzie z kimś, bo poprostu tyle sobie życzą za kombinowane auto :rolleyes:

to lepiej zrobić chipa a potem dorzucić graty i jechać na darmową korekcję ?

Opublikowano
  • Autor

O ku***a 36 stron z 52 :shocked: toś porezał tam ostro :blink:

wczoraj z 57 zrobilo sie 9 :gwizdanie: ale chyba kogos ponioslo ze "sprzataniem"

No ale to słyszałem (czytałem) że Miron go tam szybko ustawił i wszystko wróciło :wink4:

nikogo nie ustawiałem - małe koleżeńskie nieporozumienie :wink4:

Opublikowano

skąd wiesz ? 2 godzinki siedziałe żeby pousuwać ten największy spam

Czekaj jak ty to zawsze piszesz że jesteś wszędzie i wiesz wszystko :rolleyes::przebiegly:

nikogo nie ustawiałem - małe koleżeńskie nieporozumienie :wink4:

No zje*a z góry na dół i wrócił to co wykasował :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj tak sprzątałem w swoim wątku że nawet posty zielonych usuwałem :decayed:

Ps. Jutro zabieram się za sprzątanie Gliwickich - ale boję się że max 150 stron zostanie :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.