Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do jutra :hi:

:hi:

Guru nie mam pojecia, bo skasowales ankiete :polew:

Nie ja tylko Prezes i skasuj tego posta w wątku

Jak to prezes ? przeciez to twoj watek

Ale mu pozwoliłem bo tak ładnie prosił na PW :decayed:

Jakiego posta ? o co ci chodzi ? :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/zdjecia_ze_wspolnych_spotow_slask_i_okolice-t104488.0.html;msg1209060#msg1209060

Tego :chytry:

A ty nie mozesz go skasowac ? daje ci zajecie, a ty kazes mi samemu go kasowac :kwasny:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ty nie mozesz go skasowac ? daje ci zajecie, a ty kazes mi samemu go kasowac :kwasny:

Żebyś mógł w końcu zrobić coś konstruktywnego w życiu :decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 23:59_________________________________________________

A w ogóle to na razie :hi:

Choć pewnie i tak ja pierwszy pójdę :decayed:

Opublikowano

Żebyś mógł w końcu zrobić coś konstruktywnego w życiu :decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 23:59_________________________________________________

A w ogóle to na razie :hi:

Choć pewnie i tak ja pierwszy pójdę :decayed:

Jeszcze bedziesz chcial, zeby ci jakies zdjecia tam wkleil :polew: No dobra niech ci bedzie, wykasuje go, ale przyjezdzasz z czteropakiem w piatek.

Opublikowano

Jeszcze bedziesz chcial, zeby ci jakies zdjecia tam wkleil :polew: No dobra niech ci bedzie, wykasuje go, ale przyjezdzasz z czteropakiem w piatek.

Nie będę chciał tylko wrzucaj a nie pindol bo większość pewnie by chciała obejrzeć a co do piwka to chyba Patrikos przywozi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Miron ty już odstaw to piwo bo napisałem Prezes a nie Prezes

to tylko kwestia czasu i będziesz pisał PREZES :polew:

Opublikowano

Nie będę chciał tylko wrzucaj a nie pindol bo większość pewnie by chciała obejrzeć a co do piwka to chyba Patrikos przywozi :naughty:

Pisalem kiedy wrzuce. Co do piwa to patrikos przywozi jedno, a w domu tez trzeba cos pic. Tak w ogole to mowiles, ze jakas zgrzewke dostaniemy :gwizdanie:

Opublikowano

Tak w ogole to mowiles, ze jakas zgrzewke dostaniemy :gwizdanie:

:mysli:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 00:08_________________________________________________

Miron ty już odstaw to piwo bo napisałem Prezes a nie Prezes

to tylko kwestia czasu i będziesz pisał PREZES :polew:

:tongue4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 00:09_________________________________________________Dobra lecę spać

Do jutra :hi:

Opublikowano
  • Autor

nareszcie :gwizdanie:

Opublikowano

Ja tez lece, narazie :hi:

Opublikowano

No i polecieli :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
:hi: i przylecieli :gwizdanie:
Opublikowano
:siema: z rana
Opublikowano

Siemano z rana :hi:

Diman - co do 2.4 V6 to tak jak pisali wcześniej , one już mają chyba nowszą konstrukcje i byly od rako 96-97(ale ręki sobie za to obciąć niedam :) )Jak na moje 300tys.km. jak na te silniki to jest ok , o ile ori, widziałem auta w dojczach do sprzedania z silnikiem jak mój 2.8 V6 - w pełnej opcji za 2000 ojro z przebiegiem 450tys.km !! spalanie-niemam kompa,ale od 8 w górę - zależy jak jeździsz + dźwięk V6 i kultura pracy :good: :good:

Pittera - śniło mi się dzisiaj że zmieniłeś maskę na czerwoną :thumbdown: już tak fajnie nie wyglądała twoja :a4fan:

Opublikowano

Diman dowiedz się jaki symbol:

http://www.audiklub.org/silniki.html i tu będziesz miał od kiedy do kiedy produkowane... albo po pojemności i mocy

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Witam z rana :hi:

Siema Adam :hi:_________________________________________________

Niech będzie pochwalony :zemdlal:

:evil:

Pany - potrzebuję szybkiej porady - mam do kupienia opony letnie 205/55R16 w 90% dobre (firmy jeszcze nie znam , bede znał za kilka godzin) za 150PLN netto/szt - wychodzi ok 730zł za komplet.No i pytanie - opłaca się ??

Opublikowano

:hi: witam

mój przyjazd na piątkowego spota stoi pod znakiem zapytania bo zostałem jako nieliczny zdrowy w mojej pracy i nie wiadomo czy będzie obsada na drugą zmianę ,wszystko się jutro wyjaśni :kwasny:

I nie chodzi tu o to że chcę się wymigać bo bagażnik mam pełny :drunk: wiec jak co to ktoś jak mu się będzie chciało podskoczy pod moją robotę i przeładujemy co trzeba ( no chyba że przełożymy moją kolejkę na przyszły tydzień? )

Mam nadzieję że jednak nie będę musiał iść do roboty w piątek :confused4:

Opublikowano

:bry:

ja i Mistrzunio napewno się nie pogniewamy jak piwka będą za tydzień :decayed:

a ja dalej czekam na przesyłkę, no ale jakoś nie widać tego kuriera z moim wskaźnikiem :disgust:

no i jeszcze tylko 3 nocki :)

Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 15:17_________________________________________________a4love.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.