miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 to przez was wszystko... zlotów mi sie zachciało zamiast dziecku pampersy pokupować to... jakieś sprężyny kupuje [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:53_________________________________________________ :polew: :polew: a pampersy do pralki i znowu dobre
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 ja też myślę że mogłem dalej jeździć moim najlepszym fordem, był tak niski że babcia wysiąść nie mogła, pchałem spod świateł jak był zagrzany, zachciało mi sie komfortu i kupiłem to głupie A4 poznałem Gregora, napaliłem sie na te zderzaki z laminatu, potem z nudów mnie kiedyś przewiózł... tak się zaczęło... Gregor też coś wspominał że niewinnie sobie A4 kupił potem niewinnie na forum się zalogował - i teraz żałuje bo cały czas mu jakiś Pucek dupsko truje
diman Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja też myślę że mogłem dalej jeździć moim najlepszym fordem, był tak niski że babcia wysiąść nie mogła, pchałem spod świateł jak był zagrzany, zachciało mi sie komfortu i kupiłem to głupie A4 poznałem Gregora, napaliłem sie na te zderzaki z laminatu, potem z nudów mnie kiedyś przewiózł... tak się zaczęło... Gregor też coś wspominał że niewinnie sobie A4 kupił potem niewinnie na forum się zalogował - i teraz żałuje bo cały czas mu jakiś Pucek dupsko truje :polew: :polew: :polew:
bish - kopt Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dobrze bedzie... tatuś bedzie miał przez to lepszy humor to i maleństwo na tym skorzysta ...gorzej z babą
diman Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dobrze bedzie... tatuś bedzie miał przez to lepszy humor to i maleństwo na tym skorzysta ...gorzej z babą wyslesz ja na zakupy czasem i ci wybaczy
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 co zrobić, jak mnie wkręcił to musi mi pomagać, ja mu dzisiaj obiecałem, że jak będzie miał już to B8, tak za 8 lat to zrobie mu swapa na 3.0 TFSI, tak w ramach podziękowań teraz by mnie jakaś d*pa ciągła z kasy, a ja bym jeździł civic a tak? bez kasy, bez d*py, długi
bish - kopt Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dobrze bedzie... tatuś bedzie miał przez to lepszy humor to i maleństwo na tym skorzysta ...gorzej z babą wyslesz ja na zakupy czasem i ci wybaczy diman to działa? wiesz coś o tym?
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 dobrze bedzie... tatuś bedzie miał przez to lepszy humor to i maleństwo na tym skorzysta ...gorzej z babą wyslesz ja na zakupy czasem i ci wybaczy diman to działa? wiesz coś o tym? tak - działa - tylko jest mało opłacalne
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 tęskniłem za tym spamem dopiero si eprzekonasz co to spam na śląskich ( jak 10 stron na godzine niekiedy przybywa )
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 kazdy wie ze to choroba modzic przy samochodach i nie idzie z tym przestac w 100%, ciekawe kiedy zaczna sie jakies odwyki dla nas
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 kazdy wie ze to choroba modzic przy samochodach i nie idzie z tym przestac w 100%, ciekawe kiedy zaczna sie jakies odwyki dla nas nigdy
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 teraz spamu już nie będzie, bo ja zdecydowałe pisać tylko na temat, zero spamu i głupot, taki foch na mnie już czas, Dobrej Nocy Wszystkim życzę odzywki??? niech mi ktoś przeleje na konto 20 tyś zł to mnie odżywi
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 dobrej nocki Pucek - tylko niech Ci się tdi nie przyśni
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 w sobotę sąsiad wywoził gnój, sorry ale zapomniałem Ci troche odlać
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dopiero si eprzekonasz co to spam na śląskich ( jak 10 stron na godzine niekiedy przybywa ) przecież wiem bo sam w tym uczestniczyłem wcześniej dobrej nocki Pucek - tylko niech Ci się tdi nie przyśni już ja się postaram o to by mu się śniło
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 SoMeS...zrobię program i wiesz co będę widział we wstecznym lusterku??? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 SoMeS...zrobię program i wiesz co będę widział we wstecznym lusterku??? :gwizdanie: ja będę widział rej.Sr............ [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:27_________________________________________________ w sobotę sąsiad wywoził gnój, sorry ale zapomniałem Ci troche odlać
Rekomendowane odpowiedzi