Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: bry Wam... :P...Widze ze krol sie wk***ił :P ze pisze o tym do pucka,ale na pw juz pisalismy o tym...wiec jego to nie dżaźni :P

nie ja się nie wku*** 101% tego co pisze to żarty nie bierz niczego do siebie :tongue4:

Daj już mu spokój... on i tak ma lepsze 1,8 T APU nie jakieś AEB - jak to brzmi... jajAEBie... - odgłos zawiedzenia jaki wydajesz przy dodawaniu gazu..

:polew: :polew: :polew:

:polew:

Rozbawiłeś mnie Krolu, poważnie :decayed:

ciesze się - ale nie wiedziałem, że też masz AEB :embarrassed:

A nie przypadkiem AHAHAHAHA..... :polew:

nie na 100% AFF :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 22:14_________________________________________________ale objeżdżam 116 konne BKE :kox:

Opublikowano

kurde no jakos dziwnie zaczelo działac.... - tzn wczoraj ponagrywalem troche filmikow (wrzucone w topicu o czarnej mambie :D) i nic - chociaz mam wrazenie ze auto przyspiesza gorzej niz kiedys - ale to moze efekt przyzwyczajenia plecow... musze podkrasc matce micre do pojezdzenia zeby zobaczyc co naprawde znaczy slabo :D

gregory jak skombinujesz kamerke to smialo pisaj... ja chetnie sie gdzies ustawie na jazdy probne :)

konczac o sprzegle - teraz go nie ruszam - styczen, moze luty ogarne temat, bo narazie nie ma jak finansowo i czasowo podołac :/

No to przeważnie skutkuje jak się przesiądziesz do innego toczydła, wtedy jak wsiadasz do swojego to masz znów banan na twarzy :)

Co do kamerki to ja mam aparat foto jedynie z możliwością nagrywania(jak większość już dziś) Muszę najpierw nagrać jakiś próbny i wogóle zobaczyć jaka będzie jakość i czy to się nada. Sprzęgło zaczyna kleić jak pojeździsz jakiś czas spokojnie, a jak zacznie się zaś gnieść to znów ślizga. Potem jak zaś jakiś czas spokojnie pojeździsz to znów klei i tak w kółko, z tym że z każdym razem coraz bardziej będzie ślizgać jeśli jest na wykończeniu.[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 22:23_________________________________________________

Rozbawiłeś mnie Krolu, poważnie :decayed:

ciesze się - ale nie wiedziałem, że też masz AEB :embarrassed:

A nie przypadkiem AHAHAHAHA..... :polew:

nie na 100% AFF :wink4:

To :good:

:wink4:

Opublikowano

krolu przeciez ja wiem... i nie biore sobie nic do serca :P

Opublikowano
  • Autor

:hi: witka juz w domu dzieki za spota :kox: i zarazem dobranoc wszystkim narka

ja też w domku :hi:

Opublikowano

:hi: witka juz w domu dzieki za spota :kox: i zarazem dobranoc wszystkim narka

ja też w domku :hi:

:hi: Miron

Skoro Miron w domu to Guru i pewnie jeszcze jacyś wytrwali się spotują.

Opublikowano

dzięki za spota wszystkim, troche wcześniej się zawinąłem bo kobiete jeszcze musiałem odwiedzić :tongue4: potem całkiem przypadkowy spontan na mieście spotkałem egona, i jeszcze jednego kumpla , polatałem pare razy z bmw 530 V8 Ac shnitzer( jakoś tak sie to pisze) wynik 3 długości dla eSy z miejsca :hi: z rolki lecieliśmy bardzo podobnie do 200, potem pogadali jeszcze i do domu a więc wieczór bardzo pozytywny :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za spota wszystkim, troche wcześniej się zawinąłem bo kobiete jeszcze musiałem odwiedzić :tongue4: potem całkiem przypadkowy spontan na mieście spotkałem egona, i jeszcze jednego kumpla , polatałem pare razy z bmw 530 V8 Ac shnitzer( jakoś tak sie to pisze) wynik 3 długości dla eSy :hi: potem pogadali jeszcze i do domu a więc wieczór bardzo pozytywny

tak - pozytywny - dodaj że znowu tankowałeś za 350zł :polew:

Opublikowano

nie było tak źle spaliłem tylko jakieś 20 l :tongue4: pełny bak V powera kosztuje około 260zł więc tragedii nie ma :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie było tak źle spaliłem tylko jakieś 20 l :tongue4: pełny bak V powera kosztuje około 260zł więc tragedii nie ma :decayed:

:decayed:

Opublikowano

Magiki zajrzyjcie do tego mojego tematu:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_all_dziwne_kable_we_wnetrzu-t104585.0.html

i powiedzcie mi co to jest za kabel od czego on może być-wchodzi on jedynie do szerokiej cześci oparcia tylnej kanapy do wąskiej nie ma takiego kabla- na syf nie patrzeć- już posprzątany :wink4:

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano
:siema: z rana
Opublikowano

68.gif

...bry z ranka...

wczoraj niestety w robocie na 18 ...ale weekend już luzzz

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

piękne masz autko ... zmieniłbym tylko fele. obniżył i ściema szybek ... a no i kolorek bym podrasował :wink4:

aż kurde to nie ten dział chyba :mysli:

Opublikowano
  • Autor
:polew:
Opublikowano

ale cisza dzsiaj

Opublikowano
  • Autor

ale cisza dzsiaj

nnnoooooooooooo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.