Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie płaci sie ma :tongue4:

wpadasz mirron na ganianko?? :> moze by te a5 potestowac, chociaz jak ono nie jest po programie... to sory ale sprawdzi czy dobrze mam podswietlona rejestracje :decayed:

moze jak go objade to sie bedzie chcial zamienic :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wpadasz mirron na ganianko?? :> moze by te a5 potestowac, chociaz jak ono nie jest po programie... to sory ale sprawdzi czy dobrze mam podswietlona rejestracje :decayed:

hehe - no raczej nie wpadnę - a o A5 3.0tdi bym nie żartował - nawet w serii jest szybsza od mojego ( przynajmniej V-max ) a 0-100 ma 5.9 czyli też mogę mieć ciężko - miałem kiedyś takiego na wekend, wiem co piszę :wink4: popierdziela aż miło :wink4:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 15:47_________________________________________________moim 250 i koniec a A5 śmigałe 260 w 3 osoby i jeszcze coś czuję by poszła :naughty:

Opublikowano

krotko mowiac... trzeba to sprawdzic :evil:

ja wlasnie nie wiem ile ten moj parch pojdzie - nie ma gdzie sprawdzic bo droga na gliwice rozkopana albo zatloczona, a przy 250-260 moja zauwazalnosc w tylnim lusterku dla innych kierowcow jest bardzo watpliwa

Opublikowano
  • Autor

krotko mowiac... trzeba to sprawdzic :evil:

ja wlanie nie wiem ile ten moj parch pojdzie - nie ma gdzie sprawdzic bo droga na gliwice rozkopana albo zatloczona, a przy 250-260 moja zauwazalnosc w tylnim lusterku dla innych kierowcow jest bardzo watpliwa

:)

tylko autostrada i tylko w nocy lub wekend nad ranem :wink4:

Opublikowano

w nocy to strach... przypucuje sie do zderzaka jakas vectra i po makale :decayed:

a nad ranem to sie spi :D, chociac jak bede mial wene dzisiaj po pracy to moze smigne w strone gliwic po pracy

odcinek kolo sosnicy juz otwarty? tam jest fajna dluga prosta

Opublikowano
  • Autor

koło sośnicy jeszcze nie :confused4:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 15:56_________________________________________________Qri - dzięki temu że nowe 3.0 w serii śmiga tak jak moje po programie - jest na co zbierać - bo pomyśl sobie jak to po sofcie śmiga :naughty:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 15:58_________________________________________________filmików z nowym 3.0 już się naoglądałem - silniczek ma swoją przyszłość :wink4:

Opublikowano

życie jest zbyt krótkie żeby jeździć na gnoju :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

Dlatego jak u siebie zrobiłem program to byłem w szoku że A5 w serii i tak jedzie szybciej od mojego :disgust:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 16:00_________________________________________________

chyba że na gnoju ma się 500 kucy :naughty:

Opublikowano

a moze znowu jechales na wstecznym :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ile to ma kucy nowy silniczek diesla w R8 :naughty:

Opublikowano

chłopaki i pupa ztym moim autem pwoedzcie mi tylko czy plecionka może powodować drgania auta i szrpania na 2 biegu ? bo to juz chyba ostatnia rzecz do wymiany :confused4: spotkał się już ktoś z tym ?

Rudi może być bo plecionka przenosi drgania na całe auto jeżeli jest padnięta, duży koszt to nie jest wiec bym wymieniał bo napewno taniej wyjdzie jak dwumas :) a byliście u tego mechaniora z Piekar??

Opublikowano
  • Autor

a moze znowu jechales na wstecznym :decayed:

niestety nie :)

Opublikowano
:bry: cholera chcialem gibnac ma myjnie zeby na czysto sie pokazac a tu korek ze zrezygnowalem i chyba bedzie na guru :gwizdanie: czyli na brudno
Opublikowano
  • Autor

:bry: cholera chcialem gibnac ma myjnie zeby na czysto sie pokazac a tu korek ze zrezygnowalem i chyba bedzie na guru :gwizdanie: czyli na brudno

mijaliśmy się :naughty:

z daleka s-line poznałem :naughty:

Opublikowano

R8... pomowmy o czyms bardziej przyziemnym ;(

Opublikowano

mijaliśmy się :naughty:

z daleka s-line poznałem :naughty:

tez odrazu poznalem twojego czarnego s-line

Opublikowano

Ha a mi jak sie uda to bede na "Mirona" czyli na czysto :wink4:

Opublikowano
:hi: :hi: bry Wam... :P...Widze ze krol sie wk***ił :P ze pisze o tym do pucka,ale na pw juz pisalismy o tym...wiec jego to nie dżaźni :P
Opublikowano

:hi:

potrzebuje kamere do zamocowania na kierownicy - niewygodnie sie jedzie z aparatem w reku o_0

Gregor... maluj maluj, podobno czarny dach dodaje 20KM... co nie Miron ?? :D

Qri - też o tym myślałem - żeby z kamerką pośmigać :)

Lepiej mieć statyw jakiś na przylepcach i przylepić do szyby bocznej :wink4:

Ja coś takiego będę kombinować na dniach, bo ludzie coraz więcej pytają o filmik jak odpycha się ta moja ośka :gwizdanie:

pwoedzcie mi tylko czy plecionka może powodować drgania auta i szrpania na 2 biegu ?

Nie.

bo to jest przywitanie... :P musze dalej pucka pomeczyc,turbiny k03s wychodzily do poprzeczniaka... jestem teraz w temacie bo tez sie zastanawiam co mam

Daj już mu spokój... on i tak ma lepsze 1,8 T APU nie jakieś AEB - jak to brzmi... jajAEBie... - odgłos zawiedzenia jaki wydajesz przy dodawaniu gazu..

:polew: :polew: :polew:

:polew:

Rozbawiłeś mnie Krolu, poważnie :decayed:

Krolu ale u nas przynajmniej jest co ciskać a nie tak jak u ciebie że ty wciśniesz gaz a wszyscy w brechę czy już zacząłeś jechać czy jeszcze nie :tongue4:

tak Ci się tylko wydaje ja mam AFF-ta moc :kox:

A nie przypadkiem AHAHAHAHA..... :polew:

Gregor powiedz dokladnie co chcesz zrobic, a najlepiej tak jak pisal Kezor to podeslij foto.

Miron oczywiscie pamietam o twoim PW, jak tylko odzyskam kompa to ci przesle co trzeba, chyba ze na konkurs startujesz to moge to troche przyspieszyc :)

No, właśnie Adam to trochę delikatna sprawa. Chodzi o taką laskę z pewnego wieczora co nie pamiętam jak wygląda, mam jej foto ale bardzo kiepskiej jakości, tyle że ona jest naga :decayed:

Żartowałem :polew:

Nie no na serio mam fotkę na konkurs na grudzień, ale jakość nie wysokich lotów :gwizdanie:

moze jak go objade to sie bedzie chcial zamienic :kox:

Z przodu też masz podświetlaną? :decayed:

Ps. Jak tam sprzęgło? :gwizdanie:

Apropo Dimek pamiętasz tą twoją śrubę przy kole?? Mam nadzieję, że da się ją odkręcić i że nie będzie trza tak:

http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2684546

Opublikowano

Z przodu też masz podświetlaną? decayed

Ps. Jak tam sprzęgło? gwizdanie

kurde no jakos dziwnie zaczelo działac.... - tzn wczoraj ponagrywalem troche filmikow (wrzucone w topicu o czarnej mambie :D) i nic - chociaz mam wrazenie ze auto przyspiesza gorzej niz kiedys - ale to moze efekt przyzwyczajenia plecow... musze podkrasc matce micre do pojezdzenia zeby zobaczyc co naprawde znaczy slabo :D

gregory jak skombinujesz kamerke to smialo pisaj... ja chetnie sie gdzies ustawie na jazdy probne :)

konczac o sprzegle - teraz go nie ruszam - styczen, moze luty ogarne temat, bo narazie nie ma jak finansowo i czasowo podołac :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.