Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech myślą, że to żarty :decayed:

No i tak to przecież odbieramy :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie , a na wiosne wpadniemy na strefe z 2kami z przodu :cool1:

2 x TDI poooower eS edition :naughty: :naughty:

będe musiał znaczek sobie skombinować :decayed:
Opublikowano

dokładnie , a na wiosne wpadniemy na strefe z 2kami z przodu :cool1:

2 x TDI poooower eS edition :naughty: :naughty:

będe musiał znaczek sobie skombinować :decayed:

jutro różowemu na spocie odkleję :)

Opublikowano

Ja zmykam

Do jutra :hi:

Opublikowano

:bry: pytanie na dziś kto w Zabrzu jeździ granatową b5 w sedanie, benzyniak z naklejką na tylnej klapie?? :mysli: bo mnie minął w mojej służbówce (ale to norma jak u Miszki bo moje palio 1,2 fire szału nie robi) i pojechałłłłłłł

Moze moja widziales, tylko ze ja mam nieoznakowanego diesla :mysli: Jak byla uj***na z gory do dolu blotem to moja :>

Witka! :hi:

Przecież nie było sedanów RS4 w budzie B5

no oczywiscie ze nie bylo, ta jest wyrezana na RS i z kolkami Lambo :good: piekniejszej nie widzialem

Fajna sztuka, ale pewnie ma coś grubego pod maską, żeby obnosić się z kompletnym image-em RS4 trza mieć coś konkretnego. Normalnie znów się zmotywowałem żeby oddać auto do lakiernika. Muszę mieć czarny dach, tak jak już kiedyś planowałem :) Tyle, że ja chce czarną perłę :)

więc jak nic nie stoi na przeszkodzie to browarek przywożę na następny spocik .

Przywoź za tydzień, ja jestem za :good::decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 20:27_________________________________________________Panowie jak polepszyć jakość już zrobionej fotki?? Pytanie szczególnie w stronę Chestera i Keżora. Są wogóle jakieś sposoby na to czy to już pupa zmyta jak już foto zrobione??

Gregor powiedz dokladnie co chcesz zrobic, a najlepiej tak jak pisal Kezor to podeslij foto.

Miron oczywiscie pamietam o twoim PW, jak tylko odzyskam kompa to ci przesle co trzeba, chyba ze na konkurs startujesz to moge to troche przyspieszyc :)

Opublikowano

nie no poznałbym Cie za kierownicą chyba ;) po za tym kierownik tej a4 też na mnie patrzał tak jak ja na niego czyli :blink: więc raczej sie jeszcze nie spotkaliśmy :polew:

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:siema: z rana

:bry: pytanie na dziś kto w Zabrzu jeździ granatową b5 w sedanie, benzyniak z naklejką na tylnej klapie?? :mysli: bo mnie minął w mojej służbówce (ale to norma jak u Miszki bo moje palio 1,2 fire szału nie robi) i pojechałłłłłłł

yyy,to mogłem być ja w sumie , kolor się zgadza(chodź już teraz jest w połowie szary-od brudu),naklejka na klapie też jest-lewa strona, co do :blink: - to też by się zgadzało - jeszcze kolegi nie poznałem osobiście :)

Opublikowano
:kawa: ...bry z ranka...
Opublikowano

:siema: z rana

yyy,to mogłem być ja w sumie , kolor się zgadza(chodź już teraz jest w połowie szary-od brudu),naklejka na klapie też jest-lewa strona, co do :blink: - to też by się zgadzało - jeszcze kolegi nie poznałem osobiście :)

taaaa z opisu by sie zgadzało :) mijałeś mnie wczoraj na moście na Korfantego w kierunku centrum jechałem srebrnym Palio Betasoftu :decayed:
Opublikowano

dobryden! :hi:

ja chce na spota :( moze wpadniecie do katowic na 22, na male gonitwy autostradowe :naughty:

Opublikowano

dobryden! :hi:

ja chce na spota :( moze wpadniecie do katowic na 22, na male gonitwy autostradowe :naughty:

mógłbyś coś przybliżyć :kox:
Opublikowano

bo ja o 22 koncze dzisiaj :D - mozna by sie bylo ustawic o 22 pod silesia - jest pare opcji dobrych do pogonienia :cool1:

w kolo same trasy... oswietlone - jakiegos POVa by sie nagralo :]

Opublikowano

bo ja o 22 koncze dzisiaj :D - mozna by sie bylo ustawic o 22 pod silesia - jest pare opcji dobrych do pogonienia :cool1:

hehe , żebym sie z Tobą nie poganiał jak równy z równym :polew: :polew: ale na coś takiego po złożeniu wtrysków 216 sie pisze :gwizdanie: bardzo lubie szybko jeździć po mieście :gwizdanie: tylko trzeba kamerzystów na miejsca pasażerów załatwić :wink4:
Opublikowano

hehe , żebym sie z Tobą nie poganiał jak równy z równym :polew: :polew: ale na coś takiego po złożeniu wtrysków 216 sie pisze :gwizdanie: bardzo lubie szybko jeździć po mieście :gwizdanie: tylko trzeba kamerzystów na miejsca pasażerów załatwić :wink4:

ja jestem zawsze chętny... :decayed: (na kamerowanie) :tongue4:

Opublikowano

a biegasz na tyle szybko zeby nie zgubic nas z kadru ??

Opublikowano

a biegasz na tyle szybko zeby nie zgubic nas z kadru ??

nie, ale dobrze na rowerze jeżdżę :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:hi: nie ma to jak pół dnia bez netu :disgust:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.