Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale taka jest prawda :P k03s ma 4 po 2 a zwykla k03 ma 6 po 2 ... czytalem troche o tym bo na dniach sobie tez sprawdze ile mam :P...Pucek nie zalamoj sie :)[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 22:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item816026620_turbina_nowa_a3_tt_leon_toledo_octavia_golf_1_8t.html tak wyglada k03s tylko ze to do a3

Wysłałem Puckowi sms-a żeby nie wchodził na stronę 1205...

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:00_________________________________________________Biedny Pucek rano wróci z roboty wejdzie na forum i będzie miał zdupcony humor już do końca tygodnia :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Boniu, ja się nie znam, z tego co mi i Gregorowi wiadomo to zwykłe K03 ma 8 albo 9 łopatek, nie pamiętam, a K03s ma właśnie ich 12

kto ma rację? nie wiem, nie mam zamiaru się kłócić, i tak tutaj wszyscy wszystko lepiej widzą i wiedzą, więc ja zwykły szarak, ryl nie będę się kłócił kto ma racje i już

ja spełniam swoje marzenie, chciałem mieć auto mające 2xx KM i staram się to osiągnąć, tyle

Opublikowano

uuu humor zepsuty, jaka powaga. :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Boniu, ja się nie znam, z tego co mi i Gregorowi wiadomo to zwykłe K03 ma 8 albo 9 łopatek, nie pamiętam, a K03s ma właśnie ich 12

kto ma rację? nie wiem, nie mam zamiaru się kłócić, i tak tutaj wszyscy wszystko lepiej widzą i wiedzą, więc ja zwykły szarak, ryl nie będę się kłócił kto ma racje i już

ja spełniam swoje marzenie, chciałem mieć auto mające 2xx KM i staram się to osiągnąć, tyle

:blink:

uuu humor zepsuty, jaka powaga. :decayed: :decayed: :decayed:

I to jeszcze jak :kox:

Witam tak w ogóle :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Pucek nie sluchaj ich :thumbdown:

Opublikowano

O kogo ja to widzę o takiej wczesnej porze :decayed:

Opublikowano
:kawa: ...bry z ranka...
Opublikowano

:kawa: ...bry z ranka...

A no bry :hi:

Opublikowano

guru ano takie pytanko ten priori to kiedy mam już zmienić bo tam jest do 18kg, moja ma 13 a wydaje mi sie że już ledwo sie tam mieści, i jaki ma być nast fotel?

Opublikowano

Priori teoretycznie powinien starczyć do około 3-3,5 roku wieku dziecka i do wagi 15 kg bo następne są od tej wagi i przede wszystkim i tak musisz jechać z dzieckiem do sklepu żeby zobaczyć czy nie jest za niskie bo te foteliki są już zapinane razem z dzieckiem pasem samochodowym. A jaki to zależy ile chcesz wydać jak chcesz coś lepszego kup sobie romer kid plus (chyba tak jakoś się nazywa) a jak coś dobrego ale tańszego to chicco key 2-3

Opublikowano

:hi: z rana

Pucek , rezaj rezaj !! :good:

Panowie - potrzebuję opini , mam do kupienia opony letnie Fulda 205/55/R16 dobre w 90%(po jednym sezonie)za 730PLN (180PLN/szt) - opłaca się ?? czy ma ktoś może coś lepszego do polecenia - bo chciałbym jakieś szybko nabyć

Opublikowano

Priori teoretycznie powinien starczyć do około 3-3,5 roku wieku dziecka i do wagi 15 kg bo następne są od tej wagi i przede wszystkim i tak musisz jechać z dzieckiem do sklepu żeby zobaczyć czy nie jest za niskie bo te foteliki są już zapinane razem z dzieckiem pasem samochodowym. A jaki to zależy ile chcesz wydać jak chcesz coś lepszego kup sobie romer kid plus (chyba tak jakoś się nazywa) a jak coś dobrego ale tańszego to chicco key 2-3

fenx :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

co tam słychowac ??:)

Opublikowano

:hi: z rana

Pucek , rezaj rezaj !! :good:

Panowie - potrzebuję opini , mam do kupienia opony letnie Fulda 205/55/R16 dobre w 90%(po jednym sezonie)za 730PLN (180PLN/szt) - opłaca się ?? czy ma ktoś może coś lepszego do polecenia - bo chciałbym jakieś szybko nabyć

czy ja wiem ja swoje opyliłem za 500 jak wytargasz je za 650 to wydaje mi sie że warto kwestia jeszcze ile maja milimetrów jak 7 mm to :good:

Opublikowano
  • Autor

co tam słychowac ??:)

gdzies Ty był jak Cię nie było :)

Opublikowano

po ostatniej naszej wspólnej eskapadzie do cze-wy (a raczej ...z ) zapadła decyzja... zawias!

... już są w drodze sprężynki H&R -35mm :evil: :evil: :evil:

...i przy okazji relingi do mojego avancika :gwizdanie:

Opublikowano

praca praca praca i ogar wyjazdu do Livi - krotko mowiac, masakra z czasem - nawet nie zdarzylem sobie zaklepac mechaniora na demontaz sprzegla - choc wsumie ostatnio pocisnalem 250 i twardo caly czas trzymalo o_0 takze chyba do stycznia sie wstrzymam z radzikowskim - a tymczasem tylko do lakiernika oddam te nadkola porobic :/

musze zmienic sobie grafik bo piatki teraz zawsze robie do 22 i nie da rady wpadac na spota :/

wczoaj mialem pierwszy luzniejszy dzien to porobilem fotki furexa i wrzucilem temat na foum :)

Opublikowano
  • Autor

po ostatniej naszej wspólnej eskapadzie do cze-wy (a raczej ...z ) zapadła decyzja... zawias!

... już są w drodze sprężynki H&R -35mm :evil: :evil: :evil:

...i przy okazji relingi do mojego avancika :gwizdanie:

widzisz jak takie wyjazdy wpływają na portfel :decayed:

Opublikowano

...a wpłyną jeszcze bardziej bo nie bede dobrze spał póki programu nie zrobie :chytry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.