A-rek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 A-rek ile biora od koła?? Bo sie zastanawiam czy moje cale zrobic w poler czy tylko rant ile bierze dokladnie nie wiem bo wszystko zalezy od wielkosci kola, jego wygladu/trudnoci i zniszczen. ja na twoim miejscu wypolerowal bym tylo ranty ja tak mialem w swoim poprzednim autku
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 A może to jest tak że jak człowiek ma mocniej autko dłubnięte to zachowuje to dla siebie i nie dogryza [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:54_________________________________________________teraz Somes napisze czego nie masz - to dobijemy do 1230 strony
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 witam z wieczora widze chwile spokoju minęły i na gliwickich zaś spam w roli głównej Somes jeszcze sie nie znamy więc poznamy na najbliższym spocie .... kolejne APU
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 jaki golas... 10 poduszek - masz? NIE podgrzewane d*py - masz? NIE białe zegary - masz ? NIE no i słoneczka... masz ? NIE i nie chciej to na tyle :> jest czym kozaczyć :> zwykła seria z 10cioma poduchami dla tych co powinni być w miękich pokojach [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:56_________________________________________________Patrikos
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 fioletowy, a Ty musiałeś już szybko wtrącić te trzy grosze... :bicz3:
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 fioletowy, a Ty musiałeś już szybko wtrącić te trzy grosze... :bicz3:
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 czekaj Mirek bo właśnie robię liste
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 musiałem bo jak tak dalej pójdzie to mi się tu pozabijacie
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja już teraz poważnie spadam teraz muszę odwiedzić chłopaków na www.Audizine.com
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 takie pytanie 1.8T AJL ma elektroniczna przepustnice ?? bo jakiś kolo mi wysyła maile i pyta ciągle o różnice między APU-AEB a ostatnio pyta o AJL ... tylko troche uciążliwy się stał nie zna :wallbash:
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 ja już teraz poważnie spadam teraz muszę odwiedzić chłopaków na www.Audizine.com
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja już teraz poważnie spadam wiedziałem że to podziała
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 że niby co podziała??? robisz jaką liste, myślałem że zakupów dla mamy a co ja będę z klekotami gadał, w dodatku ośki, chociaż jeden kozaczy znaczkiem Q na grillu
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 że niby co podziała??? robisz jaką liste, myślałem że zakupów dla mamy a co ja będę z klekotami gadał, w dodatku ośki, chociaż jeden kozaczy znaczkiem Q na grillu ktoś się tu zirytował wysypał bym Ci dłuższą listę czego nie masz niż Ty wysyłałeś do Mikołaja o prezenty chociaż to nie w moim stylu
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dobrej nocy Pucek przecież on nie pojdzie spac dopoki tak gwarno na gliwickich :>
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 że niby co podziała??? robisz jaką liste, myślałem że zakupów dla mamy a co ja będę z klekotami gadał, w dodatku ośki, chociaż jeden kozaczy znaczkiem Q na grillu ja takiego nie mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 23:06_________________________________________________ dobrej nocy Pucek przecież on nie pojdzie spac dopoki tak gwarno na gliwickich :> właśnie
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 SoMeS, widzę że to zbieranie pomidorów namieszało Ci w głowie... to nic, wybaczam sreberko...nie ciesz tak tego pyska i na co mu pokazujesz moją suszarke...teraz będzie jeździł na full gazie i próbował tak swoją wielkości ziemniaka rozgrzać... same problemy z Wami
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Somes zgadnij co to : uwielbiam zagadki na dobranoc hmm nie mam pojęcia rozgrzana turbina? [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 23:08_________________________________________________ SoMeS, widzę że to zbieranie pomidorów namieszało Ci w głowie... widzę że Cię z żalu skręca że nie muszę pod ziemią za***rdalać i serią jeździć
Rekomendowane odpowiedzi