Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SoMeS, widzę że to zbieranie pomidorów namieszało Ci w głowie...

to nic, wybaczam :good:

sreberko...nie ciesz tak tego pyska :naughty:

i na co mu pokazujesz moją suszarke...teraz będzie jeździł na full gazie i próbował tak swoją wielkości ziemniaka rozgrzać...

same problemy z Wami

Oj Pucek o to sie nie martw długo na gliwickich nie znajdzie się ktoś kto potrafi tak rozgrzac suszare jak Ty :kox: :kox:

w tej dziedzinie jestes mistrzem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dobra koledzy :)

Spam - OK

Żarty - OK

Jaja muszą być - wiadomo :wink4:

ale na ubliżanie, wyśmiewanie i niezdrowe dogadywanie w tym wątku miejsca nie ma - to tak tylko na przyszłośc gdyby to komuś do głowy przyszło :wink4:

Opublikowano

Somes zgadnij co to :

1k3fzr.jpg

uwielbiam zagadki na dobranoc :decayed:

hmm nie mam pojęcia :cool1: rozgrzana turbina? :mysli:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 23:08_________________________________________________

SoMeS, widzę że to zbieranie pomidorów namieszało Ci w głowie...

widzę że Cię z żalu skręca że nie muszę pod ziemią za***rdalać i serią jeździć :naughty:

Nie zadzieraj z Puckiem dni jego serii sa juz policzone :shocked:

Opublikowano

na PW róbta co chceta :wink4:

Opublikowano

Spam - OK

Żarty - OK

ale na ubliżanie, wyśmiewanie i niezdrowe dogadywanie w tym wątku miejsca nie ma - to tak tylko na przyszłośc gdyby to komuś do głowy przyszło :wink4:

dobrze prawi bo tu widze ze zaczyna na noze isc

Opublikowano

Spam - OK

Żarty - OK

jak najbardziej jestem za ale ktoś tu chyba nie potrafi nerwów utrzymać i ironii odebrać...

dla mnie nie ma tematu :good:

Opublikowano

bo wam moja po programie pokaze i bedziecie widzieli :naughty:

Opublikowano

przy żadnych pomidorach nie robię w NL tak w doli wyjaśnień :wallbash:

Opublikowano

A propo pracy kazdy robi to co lubi lub to co musi - a prawda jest taka ze zadna praca nie hanbi ale przy pomidorach robic :polew: :polew: :polew:

z tymi pomidorami oczywiscie zart Somes przciez nawet nie wiem co tam w Holandii porabiasz moze gandzie rozważasz :cool1:

Opublikowano
widzę że Cię z żalu skręca

mnie tez skreca :confused4:

ale jak wylacze forum to mi przechodzi, bo wtedy wlaczam forum Tico Team i to oni zazdroszcza mi diesla :polew:

Opublikowano

Patrikos :wink4:

Na ganje to specjalne kursy trzeba mieć :decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 23:19_________________________________________________A-rek ja chyba też zarejestruje się na forum golfa i przynajmniej komfort psychiczny będę miał :przebiegly: :gwizdanie:

Opublikowano

SoMeS, miałem coś właśnie napisane, ale wykasowałem

nie radzę Ci się śmiać z pracy górnika, bo nie wiesz co to znaczy za***rdalać, więc panuj nad słowami

żalu? a czego mam zazdrościć?

Opublikowano

Przyznam sie że tez bylem wczesniej na forum ASTRY(ostatnie moje auto)i tez bylo spokojniej :confused4:

Ale czy lepiej :gwizdanie: chyba nie !!!na A4 poznałem naprawde fajnych ludzi z ktorymi spedzam naprawde milo czas, kazda z osób ma inny insywidualny charakter , z kazda mozna pogadac pozartowac jest duzo lepszy klimat :wink4:

A to ze kazdy mod jest kilka krotnie droższy to już inna sprawa w koncu jestesmy w klasie PREMIUM :decayed:

Opublikowano

nie radzę Ci się śmiać z pracy górnika, bo nie wiesz co to znaczy za***rdalać, więc panuj nad słowami

nie śmieję się tylko mówię o tym że sam sarkastyczne podchodzisz do pewnych prac mimo że nie wykonujesz wcale lżejszego zawodu... :wink4:

żalu? a czego mam zazdrościć?

i nie powiedziałem że masz czegoś zazdrościć... po prostu próbuję dojść do tego skąd się bierze to że tak się za wszelkę cenę wywyższyć próbujesz :cool1:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 23:26_________________________________________________

Przyznam sie że tez bylem wczesniej na forum ASTRY(ostatnie moje auto)i tez bylo spokojniej :confused4:

Ale czy lepiej :gwizdanie: chyba nie !!!na A4 poznałem naprawde fajnych ludzi z ktorymi spedzam naprawde milo czas, kazda z osób ma inny insywidualny charakter , z kazda mozna pogadac pozartowac jest duzo lepszy klimat :wink4:

A to ze kazdy mod jest kilka krotnie droższy to już inna sprawa w koncu jestesmy w klasie PREMIUM :decayed:

No niestety jest ostro i najlepiej widać to w dziale "moja a4" gdzie zrobisz coś źle to psychika Ci po komentarzach siądzie :thumbdown:

ważne żeby się nie przejmować co nie którymi i robić swoje :good:

Opublikowano

buhehehhe ja sie wywyższam? to się Wam wydaje, nie mam czym się wywyższać :naughty:

myślisz że ja się śmieje ze zbierania pomidorów??? buhehehhe za***ista robota, ja się nawet z kanalarzy czy innych gorszych prac nie śmieje, bo wiem co to znaczy za***rdalać

źle mnie odbieracie, to moje kozaczenie to dla picu, no bo z czym do ludzi :polew:

patrikos, kiedy zakładasz podtlenek??? :decayed:

Opublikowano

no to jak dla picu to po co te nerwy? :cool1:

a nos do dizla podejdzie? :polew:

Opublikowano

a tak z innej beczki.....

fajne autko wygrala Ania Mucha w TzG, zazdroszcze :slina:

Mercedes_GLK____.jpg