keżor Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 wkońcu jeździsz jeszcze na jedynym słusznym paliwie co Ty gadasz, przecież do 1.8T by ON nie wlał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Patrikos...możesz grać zemna w drużynie, wkońcu jeździsz jeszcze na jedynym słusznym paliwie parę razy się strzelaliśmy ale np. Kolega Miron był tylko raz, narzekał że wystrzelił tylko parę kulek snajper to snajper
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 wkońcu jeździsz jeszcze na jedynym słusznym paliwie co Ty gadasz, przecież do 1.8T by ON nie wlał :gwizdanie: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:08_________________________________________________ takie pytanko z innej beczki jak wam poszła ta impra z Paintballem na poligonie może w 2010 by ją szło powtórzyć ? :szukaj: :szukaj: :szukaj: krolu nie cwaniakuj bo to ze Maxito objechales to nie znaczy ze moje APU dasz rade :polew: zaczyna się kolejny DYM na Gliwickich Krolu&Patrikos no bez przesady w tyg. wyczerpałem limit....
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 buhehhehe patrikos, jak założysz gaz to króla nie objedziesz ja z nim jechałem, coprawda na kapie ale jednak, to to zapierdalało a nie jechało :kox: poooważnie snajper :polew:
keżor Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 fajne gdyby nie ten koleś ze szczotką
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 no bez przesady w tyg. wyczerpałem limit....
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 jak napada śniegu to chcemy zrobić strzelanie, tzn chcieliśmy będzie mega ten koleś ze szczotką to chyba jakiś CIEĆ mylę się?
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 jak napada śniegu to chcemy zrobić strzelanie, tzn chcieliśmy będzie mega ten koleś ze szczotką to chyba jakiś CIEĆ mylę się? APU .. mam tu cie zaraz pojechać ??? (nie przepraszaj mnie na gg bo ci nie odpisze )
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 takie pytanko z innej beczki jak wam poszła ta impra z Paintballem na poligonie może w 2010 by ją szło powtórzyć ? :szukaj: :szukaj: :szukaj: krolu nie cwaniakuj bo to ze Maxito objechales to nie znaczy ze moje APU dasz rade :polew: zaczyna się kolejny DYM na Gliwickich Krolu&Patrikos Nie no Miron ja jestem spokojny człowiek i bardzo ugodowy :> Ale jak Krolu chce to mozemy zrobic w piątak jakąś kreske , rolke a nawet streeta .... a nawet wykres na tarnogórskiej :polew: A tak poważnie to lubię kolego Krola i dodatkowo ma super koł-paki :> pełen szacun (może mi kiedyś pomoże z Vagowac niuńkę )
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 królu to mój drugi Mistrz [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:14_________________________________________________Królu pewnie zapomni spuścić ręczny i znów przegra...
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 takie pytanko z innej beczki jak wam poszła ta impra z Paintballem na poligonie może w 2010 by ją szło powtórzyć ? :szukaj: :szukaj: :szukaj: krolu nie cwaniakuj bo to ze Maxito objechales to nie znaczy ze moje APU dasz rade :polew: zaczyna się kolejny DYM na Gliwickich Krolu&Patrikos Nie no Miron ja jestem spokojny człowiek i bardzo ugodowy :> Ale jak Krolu chce to mozemy zrobic w piątak jakąś kreske , rolke a nawet streeta .... a nawet wykres na tarnogórskiej :polew: A tak poważnie to lubię kolego Krola i dodatkowo ma super koł-paki :> pełen szacun (może mi kiedyś pomoże z Vagowac niuńkę ) zrobimy tak - wyścig o fury i ja ruszam 5 metrów przed tobą ok ?
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 królu to mój drugi Mistrz albo mi się wydawało albo godzine temu się żegnałeś
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Pucek tak a propo ..... prokurator Cie jeszcze nie sciga ze te Twoje bajtelki tak wino ciągna ? :polew:
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 ja też już spadam - jak będzie znowu jakiś dym to dzwońcie na kom.
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 królu to mój drugi Mistrz albo mi się wydawało albo godzine temu się żegnałeś bierze przyklad z takiego jednego fioletowego
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 królu to mój drugi Mistrz albo mi się wydawało albo godzine temu się żegnałeś bierze przyklad z takiego jednego fioletowego
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 królu to mój drugi Mistrz a nie mówilem ze tak bedzie :polew: :polew: :polew: :polew: albo mi się wydawało albo godzine temu się żegnałeś
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 królu to mój drugi Mistrz [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:14_________________________________________________Królu pewnie zapomni spuścić ręczny i znów przegra... APUcek... :mysli: :mysli: a to wy się bez ręcznego ścigacie?? i może jeszcze 2 bieg wrzucacie :?: mogłem się domyślić....
Rekomendowane odpowiedzi