Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buhehehhe Mirek...ja to mam tak jak Ty

godzinę się żegnam, a pozatym koleś z audizine chciał porady, nie wiedział jakie sobie ma turbo założyć :polew:

Patrikos, mi kiedyś Prokurator groził ale w innej sprawie :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok - do dzisiaj :):hi:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________

buhehehhe Mirek...ja to mam tak jak Ty

godzinę się żegnam, a pozatym koleś z audizine chciał porady, nie wiedział jakie sobie ma turbo założyć :polew:

Patrikos, mi kiedyś Prokurator groził ale w innej sprawie :decayed:

:polew:

Opublikowano

takie pytanko z innej beczki jak wam poszła ta impra z Paintballem na poligonie może w 2010 by ją szło powtórzyć ?

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:

krolu nie cwaniakuj bo to ze Maxito objechales to nie znaczy ze moje APU dasz rade :polew: :polew:

zaczyna się :polew:

kolejny DYM na Gliwickich

Krolu&Patrikos :decayed:

Nie no Miron ja jestem spokojny człowiek i bardzo ugodowy :>

Ale jak Krolu chce to mozemy zrobic w piątak jakąś kreske , rolke a nawet streeta .... a nawet wykres na tarnogórskiej :polew: :polew:

A tak poważnie to lubię kolego Krola i dodatkowo ma super koł-paki :> pełen szacun :cool1: (może mi kiedyś pomoże z Vagowac niuńkę )

zrobimy tak - wyścig o fury i ja ruszam 5 metrów przed tobą ok ?

skoro wyscig o fury to z kreski lub z rolki z tej samej pozycji :evil:

Ulgi w zyciu to tylko niepelnosprytni dostaja i nie zawsze :kwasny: , a zdaje mi sie że Ty jestes normalny :wink4:

Opublikowano

:gwizdanie:

prawie :polew:

Opublikowano

A to się nie ścigam :gwizdanie:

a co do vagowania - to nie ma sprawy :) sprawdzimy czy masz "crash data" :decayed:

Opublikowano

tu każdy jest normalny :kox::banan2::ad::pilot::pleasantry::sesese:

a w ogóle to jako że też nigdzie narazie nie ide to też sie pożegnam :hi:

Opublikowano

Patrikos, nie gadaj że się boisz wystartować o furę... :polew:

ja z Gregorym mogę tak pojechać, ale Mirek, musisz mu do haka zapiać linke o latarnie :decayed:

Opublikowano

:gwizdanie:

prawie :polew:

przeganiał kocioł garnkowi...

Opublikowano

a co do vagowania - to nie ma sprawy :) sprawdzimy czy masz "crash data" :decayed:

wiesz w Vagowaniu jestem dosyc slaby wiec z kazdej porady i pomocy chetnie skorzystam :hi:

Opublikowano

wiesz w Vagowaniu jestem dosyc slaby wiec z kazdej porady i pomocy chetnie skorzystam :hi:

vaginowanie jest wporzo :D

Opublikowano

Patrikos, nie gadaj że się boisz wystartować o furę... :polew:

ja z Gregorym mogę tak pojechać, ale Mirek, musisz mu do haka zapiać linke o latarnie :decayed:

:decayed:

Opublikowano

Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym :naughty:

Opublikowano

Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym :naughty:

po co Ci lepiej kup sobie niebieska gumkę Samco czy jakoś tam. kabel ma każdy wokoło a używać nikt nie potrafi :decayed:

ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a każdy go zaślepia... :wallbash: :wallbash:

i kilka innych spraw...

Opublikowano

królu...ja chce mieć swój :decayed:

bo zaczynam pisać programy, ale bez VAGa tak jakoś mało profesjonalnie mi to idzie :polew:

Opublikowano
ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a

no to prawdziwy mistrz vaginowania z ciebie

yyyy sory vagowania mialo byc :decayed:

Opublikowano

Właśnie Krolu znajdz coś fajnego na allegro , ale tak pod USB żeby chodziło ja też bym taki kabelek sobie wciągnął :kox:

Opublikowano
ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a

no to prawdziwy mistrz vaginowania z ciebie

yyyy sory vagowania mialo byc :decayed:

ostatnio czytam inne forum.. tam jest pokazane dużo więcej możliwości VAG-a niż U nas...

królu...ja chce mieć swój :decayed:

bo zaczynam pisać programy, ale bez VAGa tak jakoś mało profesjonalnie mi to idzie :polew:

do programów to musisz mieć taki jak ja chce za 300-500 zł :shocked:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:32_________________________________________________

Właśnie Krolu znajdz coś fajnego na allegro , ale tak pod USB żeby chodziło ja też bym taki kabelek sobie wciągnął :kox:

no jest ale nie wiedzę naprawdę sensu żeby każdy miał kabelek, lepiej dziecku lizak kup :) (ja zawsze chętnie po testuję nowe możliwości vaga na waszych autkach :decayed:)

(ale jak chcesz mieć swój to jest taki wątek w dziale diagnostyka VAG tam doradzają w zakupie)

Opublikowano

buhahhaha ja i program...

królu...to spadaj

łaski nie robisz, przyjdziesz na gg jeszcze :yes2:

Opublikowano

buhahhaha ja i program...

Patrikos, bujasz w obłokach :polew:

jakie forum czytasz? daj link

nie :gwizdanie: