Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 buhehehhe Mirek...ja to mam tak jak Ty godzinę się żegnam, a pozatym koleś z audizine chciał porady, nie wiedział jakie sobie ma turbo założyć Patrikos, mi kiedyś Prokurator groził ale w innej sprawie
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 ok - do dzisiaj [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ buhehehhe Mirek...ja to mam tak jak Ty godzinę się żegnam, a pozatym koleś z audizine chciał porady, nie wiedział jakie sobie ma turbo założyć Patrikos, mi kiedyś Prokurator groził ale w innej sprawie
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 takie pytanko z innej beczki jak wam poszła ta impra z Paintballem na poligonie może w 2010 by ją szło powtórzyć ? :szukaj: :szukaj: :szukaj: krolu nie cwaniakuj bo to ze Maxito objechales to nie znaczy ze moje APU dasz rade :polew: zaczyna się kolejny DYM na Gliwickich Krolu&Patrikos Nie no Miron ja jestem spokojny człowiek i bardzo ugodowy :> Ale jak Krolu chce to mozemy zrobic w piątak jakąś kreske , rolke a nawet streeta .... a nawet wykres na tarnogórskiej :polew: A tak poważnie to lubię kolego Krola i dodatkowo ma super koł-paki :> pełen szacun (może mi kiedyś pomoże z Vagowac niuńkę ) zrobimy tak - wyścig o fury i ja ruszam 5 metrów przed tobą ok ? skoro wyscig o fury to z kreski lub z rolki z tej samej pozycji Ulgi w zyciu to tylko niepelnosprytni dostaja i nie zawsze , a zdaje mi sie że Ty jestes normalny
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 A to się nie ścigam :gwizdanie: a co do vagowania - to nie ma sprawy sprawdzimy czy masz "crash data"
keżor Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 tu każdy jest normalny a w ogóle to jako że też nigdzie narazie nie ide to też sie pożegnam
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Patrikos, nie gadaj że się boisz wystartować o furę... ja z Gregorym mogę tak pojechać, ale Mirek, musisz mu do haka zapiać linke o latarnie
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 :gwizdanie: prawie przeganiał kocioł garnkowi...
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 A to się nie ścigam :gwizdanie: a co do vagowania - to nie ma sprawy sprawdzimy czy masz "crash data" wiesz w Vagowaniu jestem dosyc slaby wiec z kazdej porady i pomocy chetnie skorzystam
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 A to się nie ścigam :gwizdanie: a co do vagowania - to nie ma sprawy sprawdzimy czy masz "crash data" wiesz w Vagowaniu jestem dosyc slaby wiec z kazdej porady i pomocy chetnie skorzystam vaginowanie jest wporzo
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Patrikos, nie gadaj że się boisz wystartować o furę... ja z Gregorym mogę tak pojechać, ale Mirek, musisz mu do haka zapiać linke o latarnie
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym po co Ci lepiej kup sobie niebieska gumkę Samco czy jakoś tam. kabel ma każdy wokoło a używać nikt nie potrafi ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a każdy go zaślepia... :wallbash: i kilka innych spraw...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 królu...ja chce mieć swój bo zaczynam pisać programy, ale bez VAGa tak jakoś mało profesjonalnie mi to idzie
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a no to prawdziwy mistrz vaginowania z ciebie yyyy sory vagowania mialo byc
Patrikos28 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym Właśnie Krolu znajdz coś fajnego na allegro , ale tak pod USB żeby chodziło ja też bym taki kabelek sobie wciągnął
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja ostatnio wyczytałem jak EGR wyłączy vagiem- a no to prawdziwy mistrz vaginowania z ciebie yyyy sory vagowania mialo byc ostatnio czytam inne forum.. tam jest pokazane dużo więcej możliwości VAG-a niż U nas... królu...ja chce mieć swój bo zaczynam pisać programy, ale bez VAGa tak jakoś mało profesjonalnie mi to idzie do programów to musisz mieć taki jak ja chce za 300-500 zł [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 00:32_________________________________________________ Wy mi lepiej dajcie linka do jakiegoś dobrego kabla do VAGa...bo nie znam się na tym Właśnie Krolu znajdz coś fajnego na allegro , ale tak pod USB żeby chodziło ja też bym taki kabelek sobie wciągnął no jest ale nie wiedzę naprawdę sensu żeby każdy miał kabelek, lepiej dziecku lizak kup (ja zawsze chętnie po testuję nowe możliwości vaga na waszych autkach ) (ale jak chcesz mieć swój to jest taki wątek w dziale diagnostyka VAG tam doradzają w zakupie)
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 buhahhaha ja i program... królu...to spadaj łaski nie robisz, przyjdziesz na gg jeszcze
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 buhahhaha ja i program... Patrikos, bujasz w obłokach jakie forum czytasz? daj link nie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi