Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nooo długo długo naprawde, to była pierwsza impreza, no i jeszcze się każdy krępował różne rzeczy robić, zobaczymy co się na następnej będzie działo coś mi się zdaje że przez to forum kiedyś odwiezie mnie "suka" do domu
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 do jutra W zasadzie to do dzisiaj dzisiaj podtlenek LPG w piatek wielki dzien Hamowanko
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no to kończymy, muszę poszperać wkońcu na allegro :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 do jutra W zasadzie to do dzisiaj dzisiaj podtlenek LPG w piatek wielki dzien Hamowanko wpadnę tam [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 00:14_________________________________________________włąśnie - żegnać się i nyny
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no to kończymy, muszę poszperać wkońcu na allegro :gwizdanie: GTRSA szukasz ? ja mam ustawione powiadamianie na sms'a
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nooo długo długo naprawde, to była pierwsza impreza, no i jeszcze się każdy krępował różne rzeczy robić, zobaczymy co się na następnej będzie działo coś mi się zdaje że przez to forum kiedyś odwiezie mnie "suka" do domu Ech żeby tylko suka gorzej jak wpadną z koszulami z za długimi rękawami
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 do jutra W zasadzie to do dzisiaj dzisiaj podtlenek LPG w piatek wielki dzien Hamowanko wpadnę tam [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 00:14_________________________________________________włąśnie - żegnać się i nyny No to my się żegnamy i za jakąś godzinkę pójdziemy
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 GTRS lubi puszczać olej taka suszara jaką bym chciał kosztuje 8000 zl ale wtedy wciąga króla przez grill Mirek, a o której się tam wybierasz??? bo wiadomo że w robocie nie będziesz....
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 GTRS lubi puszczać olej taka suszara jaką bym chciał kosztuje 8000 zl ale wtedy wciąga króla przez grill Mirek, a o której się tam wybierasz??? bo wiadomo że w robocie nie będziesz.... Jak już wymyje auto
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 GTRS lubi puszczać olej taka suszara jaką bym chciał kosztuje 8000 zl ale wtedy wciąga króla przez grill Mirek, a o której się tam wybierasz??? bo wiadomo że w robocie nie będziesz.... będę
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 GTRS lubi puszczać olej taka suszara jaką bym chciał kosztuje 8000 zl ale wtedy wciąga króla przez grill Mirek, a o której się tam wybierasz??? bo wiadomo że w robocie nie będziesz.... cos trzeba puszczac GTRS puszcza olej ja puszczam pawie jak sie za dzumie
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Guru nawet o 00:19 wita nowych:polew:
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ale o której :gwizdanie: bo nie wiem na którą tam przyjechać, tak żebyś znów się nie lansował na DRLach
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 ale o której :gwizdanie: bo nie wiem na którą tam przyjechać, tak żebyś znów się nie lansował na DRLach
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Guru nawet o 00:19 wita nowych Należy im się
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 dokładnie jeszcze nie wiem - zapytaj mnie w czwartek
Rekomendowane odpowiedzi