Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 no i melduje się głowny spamer Majki, no to fajnie że jeszcze to jeździ, a koleś był młodziutki, aż 19 lat odrazu mówię, że jutro mnie tu nie będzie, przez caaały dzień widzimy się dopiero na hamowni, już dzisiaj zalałem pełen bak 98 V POWER Patrikos, a rożnicę jakąś czujesz? wiesz co zrobiłem na gazie 10km , ale na razie nie czuje różnicy i niech tak zostanie jak najdłużej Jutro będę testował coś więcej i w piątek hamowanko wszystko pokaże :>
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 zaś ten przylazł Ciebie nikt nie pytał o zdanie...
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 zaś ten przylazł Ciebie nikt nie pytał o zdanie... daj już spokój z tym przepraszaniem na PW :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 no i melduje się głowny spamer Majki, no to fajnie że jeszcze to jeździ, a koleś był młodziutki, aż 19 lat no i melduje się głowny spamer Majki, no to fajnie że jeszcze to jeździ, a koleś był młodziutki, aż 19 lat odrazu mówię, że jutro mnie tu nie będzie, przez caaały dzień widzimy się dopiero na hamowni, już dzisiaj zalałem pełen bak 98 V POWER Patrikos, a rożnicę jakąś czujesz? zaś ten przylazł odrazu mówię, że jutro mnie tu nie będzie, przez caaały dzień widzimy się dopiero na hamowni, już dzisiaj zalałem pełen bak 98 V POWER Patrikos, a rożnicę jakąś czujesz? zaś ten przylazł Ty Miron po dobranoce pisałeś że idziesz w kimono ... Dorota Cie nie woła :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 zaś ten przylazł Ciebie nikt nie pytał o zdanie... daj już spokój z tym przepraszaniem na PW :gwizdanie: WY to się chyba więcej niż lubicie co
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Diman Ty masz unidena 520 ? wejdzie mi on w tą półeczkę pod regulacją świateł jaka jest w B5 ? nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie wlasnie tam mam bez zadnego mocowania weszlo w cisk jak bedziesz w piatek to przymierzymy czy ci wejdzie oki przymierzymy czy da rade je tam wcisnąć
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mirek, chyba zapomniałeś o przelewie...
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Diman Ty masz unidena 520 ? wejdzie mi on w tą półeczkę pod regulacją świateł jaka jest w B5 ? nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie wlasnie tam mam bez zadnego mocowania weszlo w cisk jak bedziesz w piatek to przymierzymy czy ci wejdzie oki przymierzymy czy da rade je tam wcisnąć co Wy tu tak ino o tych radiach - to poważny temat a Wy tu o radiach zaśmiecacie
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Diman Ty masz unidena 520 ? wejdzie mi on w tą półeczkę pod regulacją świateł jaka jest w B5 ? nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie wlasnie tam mam bez zadnego mocowania weszlo w cisk jak bedziesz w piatek to przymierzymy czy ci wejdzie oki przymierzymy czy da rade je tam wcisnąć co Wy tu tak ino o tych radiach - to poważny temat a Wy tu o radiach zaśmiecacie Właśnie :polew: i to wy teraz robicie spam
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Diman Ty masz unidena 520 ? wejdzie mi on w tą półeczkę pod regulacją świateł jaka jest w B5 ? nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie wlasnie tam mam bez zadnego mocowania weszlo w cisk jak bedziesz w piatek to przymierzymy czy ci wejdzie oki przymierzymy czy da rade je tam wcisnąć co Wy tu tak ino o tych radiach - to poważny temat a Wy tu o radiach zaśmiecacie Przepraszam już wiecej nie będę ;(
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Patrikos a wiesz że za 3 złe cytowania dają kropka
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Patrikos a wiesz że za 3 złe cytowania dają kropka juz jest dobre
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Patrikos a wiesz że za 3 złe cytowania dają kropka na razie gdzieś tam mam dwa ale juz ich nie znajde Miron mi je wyzeruje jak punkty karne :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Patrikos a wiesz że za 3 złe cytowania dają kropka na razie gdzieś tam mam dwa ale juz ich nie znajde Miron mi je wyzeruje jak punkty karne :gwizdanie: Ale to dopiero po roku a do tego jeszcze dużo spamu upłynie
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Patrikos a wiesz że za 3 złe cytowania dają kropka na razie gdzieś tam mam dwa ale juz ich nie znajde Miron mi je wyzeruje jak punkty karne :gwizdanie: jasne wszystko kwestia przelewu :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________ok - ja spadam - pierwszy raz - bez ściemy
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wszystko kwestia przelewu :gwizdanie: Patrzcie go ledwie Vip-a ma a już łapówki zbiera :gwizdanie: ok - ja spadam - pierwszy raz - bez ściemy Do jutra
Patrikos28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Patrikos a wiesz że za 3 złe cytowania dają kropka na razie gdzieś ta :drinks: :drinks:m mam dwa ale juz ich nie znajde Miron mi je wyzeruje jak punkty karne :gwizdanie: Ale to dopiero po roku a do tego jeszcze dużo spamu upłynie Byle do piatku , bedzie 1300 i Egon postawi oczywiście na hamowanku ja bede wam uzupelniał plyny :>[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi