Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to 12.15 spotykamy się na BP :)

ok m pasuje bede tam [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 08:55_________________________________________________no i sorry nie przywitalem sie :hi::decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i sorry nie przywitalem sie :hi::decayed:

To już nie masz po co dziś jechać ani na hamownie ani pod forum :bicz:

:polew::decayed:

Opublikowano

przeciez przeprosilem ;(

Opublikowano

przeciez przeprosilem ;(

No dobra wybaczamy :cool1::decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:03_________________________________________________Ale wybaczamy za zderzak S-line a nie za to że przeprosiłeś :polew::wink4:

Opublikowano

no jak tak to go demontuje myslalem ze licza sie ludzie a nie samochody :embarrassed:

:tongue4::polew:

Opublikowano

liczą się ludzie i s-line :polew:

Opublikowano

wiedzialem ze o ludzi tez chodzilo bo myslalem ze fora pomylilem :good:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:19_________________________________________________Diman zostajemy tam do zlotu ?

[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:20_________________________________________________bo z hamowni na forum mamy 5 min. i nie chce mi się dymać przez całe gliwice do Knurowa po to żeby za 2 godziny zaś walić do gliwic

Opublikowano

Witam Prezesa :hi:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:19_________________________________________________Diman zostajemy tam do zlotu ?

[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:20_________________________________________________bo z hamowni na forum mamy 5 min. i nie chce mi się dymać przez całe gliwice do Knurowa po to żeby za 2 godziny zaś walić do gliwic

no jak najbardziej zadekujemy sie w jakims mcdonald i bedzie git[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:26_________________________________________________

Witam Prezesa :hi:

lizus :decayed:

Opublikowano

lizus :decayed:

Spadaj :tongue4:

:decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:28_________________________________________________A ty to może nie lizus:

no jak najbardziej zadekujemy sie w jakims mcdonald i bedzie git

Opublikowano

ale nic nie pisał że stawia :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:31_________________________________________________Guru - jak chcesz być mega lizus - to wyślę Ci sms-a gdzie będziemy jedli - wpadniesz zapłacić :polew:

Opublikowano

ale nic nie pisał że stawia :polew:

No tak a ty to tylko o jednym :decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:32_________________________________________________

Guru - jak chcesz być mega lizus - to wyślę Ci sms-a gdzie będziemy jedli - wpadniesz zapłacić :polew:

Ja sobie jeszcze na status mega-lizostwa nie zasłużyłem :kox:

Opublikowano

Kurcze wczoraj na szybko myłem auto i dziś przyjadę furą z brudnymi felgami od środka :polew:

Opublikowano

ale nic nie pisał że stawia :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 09:31_________________________________________________Guru - jak chcesz być mega lizus - to wyślę Ci sms-a gdzie będziemy jedli - wpadniesz zapłacić :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

a i guru zasluzyles zasluzyles :tongue4:

Opublikowano

Kurcze wczoraj na szybko myłem auto i dziś przyjadę furą z brudnymi felgami od środka :polew:

:polew: :polew: Mirek a może twoja firma to myjnia ręczna co bo przecież masz takie doświadczenie :naughty:

Opublikowano

no ja dopiero bede jechal sie troche umyc bede obok twojej roboty myl na myjni
Opublikowano

a i guru zasluzyles zasluzyles :tongue4:

Przecież to nie ja założyłem zderzak z S-line :decayed:

Opublikowano

oczywiscie chodzilo mi o fure :gwizdanie: