MAJKI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Pucek pewnie bedzie b8 w 3,0 tdi s line quattro :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 własnie ogladam MOTO ON na tvn turbo, ciekawa ta insignia OPC... :gwizdanie: Majki, no to by zaszalał, jak by to kupił
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 moze rzeczywiscie bedzie zmienial miron na letnim go objechal wiec mu siara teraz i zmieni bo zimowy sie zbliza
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 to ja też zmienie bo zimowy się zbliża nie no chyba takiego podejścia do tematu to on nie ma, chociaż go nie znam więc wszystko jest możliwe
MAJKI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 własnie ogladam MOTO ON na tvn turbo, ciekawa ta insignia OPC... :gwizdanie: Majki, no to by zaszalał, jak by to kupił Hehe Pucek a ja własnie siedze na allegro i ogladam Insignie, zastanawiam sie grubo czy to nie bedzie moje następne auto w wersji combi :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no to dla czego by sprzeedawal fure w ktora wsadzil niedawno 14500 za czesci i robocizne
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 jak bym miał patrzeć po insigni to jedynie ta wersja opc ale tyle kasy to było by mi szkoda wydać na auto, bo ich poprostu też nie mam Diman, ja myśle że jak ten Fioletowy wróci to conieco napisze
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no moze sie czego dowiemy a i pucek cos wyjadkowo spokojny jestes :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 wiesz, czasem też musze mieć słabszy dzień czekam na tą królową nutę na vivie i eska tv no i nic, łapie już doła
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 tu nie ma sie czym dolowac cza sie napic i bedzie weselej albo sie ubrac i w miasto
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 wiesz, czasem też musze mieć słabszy dzień czekam na tą królową nutę na vivie i eska tv no i nic, łapie już doła ja ją dziś z 3 razy widziałem :kox: a mało tv oglądam :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Diman, wiesz jak to jest, te dupiate APU mnie męczy, jak zacznie jeździć normalnie to odetchnę już na spokojnie właśnie dzwoniłem do Mistrzunia, no i tak jak myślałem, pije na parapetówie a mi stoi tysiek na stole ale jakoś tak nie mam smaku :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no to co robimy spontana i ustawiamy sie gdzies na miescie do knajpy albo klubu
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no to mnie zapros ja sie tym zajme [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 22:24_________________________________________________ :polew: :>
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 po tej czwartkowej imprezie jakoś odechciało mi się trunków, chociaż w piątek mi smakowało
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no ja sie staralem [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 22:29_________________________________________________no to ja juz sobie drina zrobilem wiec sie nie ruszam juz nigdzie
Rekomendowane odpowiedzi