MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 może jako utrzymanie Majki liczy koszty napraw bo wg. mnie to też się do tego zalicza... Dokładnie o to mi też chodzi..... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:13_________________________________________________Guru nasz ekspercie od dzieci mam pytanie macie takie coś na sklepie?? http://allegro.pl/item825512094_fisher_price_hustawka_kolyska_gniazdko_owieczka.html Moja ma chyba ADHD i musi być non stop w ruchu :polew: Sie śmiej od wczoraj jest nie do wytrzymania jak jej nie bujasz to drze kopare cały czas już mi na jaja działa, wczoraj nie wytrzymałem nerwowo już i sie straciłem na kilka godz
diman Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dima, chciałeś jechać do Holandii , a może by tak z rozpędu odwiedzić jeszcze Ibizke Amnesia ibiza ( Video oficial ) ♫ ♫ ♫ 1/2 no kezor ja jestem za jedziemy tam
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 może jako utrzymanie Majki liczy koszty napraw bo wg. mnie to też się do tego zalicza... Dokładnie o to mi też chodzi..... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:13_________________________________________________Guru nasz ekspercie od dzieci mam pytanie macie takie coś na sklepie?? http://allegro.pl/item825512094_fisher_price_hustawka_kolyska_gniazdko_owieczka.html Moja ma chyba ADHD i musi być non stop w ruchu :polew: Sie śmiej od wczoraj jest nie do wytrzymania jak jej nie bujasz to drze kopare cały czas już mi na jaja działa, wczoraj nie wytrzymałem nerwowo już i sie straciłem na kilka godz Majki - nie bierz wszystkiego do siebie - to jest dzieciak - takie rzeczy to normalka - to tylko dzieciak - wszystko z czasem mija i się zmienia
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dima, chciałeś jechać do Holandii , a może by tak z rozpędu odwiedzić jeszcze Ibizke Amnesia ibiza ( Video oficial ) ♫ ♫ ♫ 1/2 no kezor ja jestem za jedziemy tam chociaż czasami wystarczy odwiedzić zwykły sklep YouTube - Broadcast Yourself.
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dima, chciałeś jechać do Holandii , a może by tak z rozpędu odwiedzić jeszcze Ibizke Amnesia ibiza ( Video oficial ) ♫ ♫ ♫ 1/2 no kezor ja jestem za jedziemy tam chociaż czasami wystarczy odwiedzić zwykły sklep YouTube - Broadcast Yourself. gdzie ten sklep [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:33_________________________________________________ witka wszystkim może jako utrzymanie Majki liczy koszty napraw bo wg. mnie to też się do tego zalicza... Dokładnie o to mi też chodzi..... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:13_________________________________________________Guru nasz ekspercie od dzieci mam pytanie macie takie coś na sklepie?? http://allegro.pl/item825512094_fisher_price_hustawka_kolyska_gniazdko_owieczka.html Moja ma chyba ADHD i musi być non stop w ruchu :polew: Sie śmiej od wczoraj jest nie do wytrzymania jak jej nie bujasz to drze kopare cały czas już mi na jaja działa, wczoraj nie wytrzymałem nerwowo już i sie straciłem na kilka godz Majki sie przywyczaiła co? a mówiliśmy zeby nie nosic za bardzo [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________tak na maginesie Majki miałam ten sam problem i nie łatwo było odzwyczaic mała święta racja - noszenie się mści z czasem
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 gdzie ten sklep jak bym wiedział to bym tu z wami nie siedział
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 gdzie ten sklep jak bym wiedział to bym tu z wami nie siedział
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 niania-Miron [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:38_________________________________________________chyba nie narzekasz
MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dima, chciałeś jechać do Holandii , a może by tak z rozpędu odwiedzić jeszcze Ibizke Amnesia ibiza ( Video oficial ) ♫ ♫ ♫ 1/2 no kezor ja jestem za jedziemy tam chociaż czasami wystarczy odwiedzić zwykły sklep YouTube - Broadcast Yourself. gdzie ten sklep [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:33_________________________________________________ witka wszystkim może jako utrzymanie Majki liczy koszty napraw bo wg. mnie to też się do tego zalicza... Dokładnie o to mi też chodzi..... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:13_________________________________________________Guru nasz ekspercie od dzieci mam pytanie macie takie coś na sklepie?? http://allegro.pl/item825512094_fisher_price_hustawka_kolyska_gniazdko_owieczka.html Moja ma chyba ADHD i musi być non stop w ruchu :polew: Sie śmiej od wczoraj jest nie do wytrzymania jak jej nie bujasz to drze kopare cały czas już mi na jaja działa, wczoraj nie wytrzymałem nerwowo już i sie straciłem na kilka godz Majki sie przywyczaiła co? a mówiliśmy zeby nie nosic za bardzo [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________tak na maginesie Majki miałam ten sam problem i nie łatwo było odzwyczaic mała święta racja - noszenie się mści z czasem W tym sęk że jej nie nosimy tylko karmi, wezmie na ręce żeby sie odbiło i do wyrka i śpi i tak było do wczoraj a teraz jest ryk jak ją położysz, wyciagniesz z łóżka jest spokój, może wczoraj wstała lewą nogą i dlatego taka markotna
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Rudi, śmieję się tylko, bo w piątek Miron zajmował się też moim łobuzem
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Rudi, śmieję się tylko, bo w piątek Miron zajmował się też moim łobuzem no naprawde - łobuz z niego straszny
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kurde, nie idzie nadążyć z rozmową czasami w tym wątku...
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kurde, nie idzie nadążyć z rozmową czasami w tym wątku... ale tylko czasami
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Rudi, śmieję się tylko, bo w piątek Miron zajmował się też moim łobuzem jeeeeeeeee Miron a moją córcią to co prezes nie zajmowałeś sie jak na spoty ze mną jeżdziła pffffffff
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Rudi, śmieję się tylko, bo w piątek Miron zajmował się też moim łobuzem ale Twój młody mnie zmiażdżył podszedł , przytulił sie i sam od siebie powiedział : Kocham Cie Tato. normalnie Mega koks aż myślałem że sie wzrusze , naszczęście jestem twardy ps. 7odpowiedzi
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 za to ona się Dawidkiem zajmowała [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:45_________________________________________________ Rudi, śmieję się tylko, bo w piątek Miron zajmował się też moim łobuzem ale Twój młody mnie zmiażdżył podszedł , przytulił sie i sam od siebie powiedział : Kocham Cie Tato. normalnie Mega koks aż myślałem że sie wzrusze , naszczęście jestem twardy ps. 7odpowiedzi chciał go zmiękczyć - żeby do rynny trafił
Rekomendowane odpowiedzi