krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 tak tak znam tą gliwicką gościnność, ale boję się, że napiszę za dużo i zje.a będzie [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 10:52_________________________________________________ Miszak - Ty wiesz że gdyby nie pewne moje zajęcia wtorkowe to jestem u Was co tydzień wiem słyszałem, moja mnie pytała czy nie znam kogoś kto chodzi na balet :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Panowie znowu mój młodszy brat zalogował się na forum...coś się działo tutaj ? :gwizdanie: :polew: Miszka zupełnie Cię nie rozumiem - loguje się Twój brat - auto masz od taty - mama nie pozwala Ci na zloty smigać - stary co jest z Tobą
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dalej..! pokaż mu [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 11:13_________________________________________________odpierdala mi od tego forum
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 odpierdala mi od tego forum nie jesteś jedyny
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Somes nie podpuszczaj, i tak mam pozamiatane, a chciałęm do Gliwic wpaść jeszcze kiedyś
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dobrze Miron, zrobimy tak jak pisałeś w PW, ja go dziś ogłuszę i wrzucę do siebie do bagażnika i spotkamy się nad rzeka tam gdzie pisałeś...
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miszka, żarty żartami , ale on też sobie kiedyś żartował z Mirona :polew:
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ale nie ma tego złego będziesz bardziej podobny do swojej emotki
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Somes nie podpuszczaj, i tak mam pozamiatane, a chciałęm do Gliwic wpaść jeszcze kiedyś będziesz wiedział że tu nie ma żartów
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miszka, żarty żartami , ale on też sobie kiedyś żartował z Mirona :polew: ta poznaję tą kwiaciernie jest w Kurowie tzn w Knurowie
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ktoś jeszcze za spotem w częstochowie? http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/wosp_na_wyrazowie_10_stycznia_2010-t105345.0.html;new#new
egon47 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 :ranting1: kurde pojechalem dzis na myjnie Autem i kurde jak zostalo umyte zobaczylem ze ktos mi zderzak z przodu przyrysowal ale bym tego kogos :bicz3:
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 :ranting1: kurde pojechalem dzis na myjnie Autem i kurde jak zostalo umyte zobaczylem ze ktos mi zderzak z przodu przyrysowal ale bym tego kogos :bicz3: Myjnia wszystko ci powie [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 11:40_________________________________________________Witaj Miszka
Rekomendowane odpowiedzi