Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 po pracy Myślisz że kogoś to interesuje??? No jak ktoś zamiast ciężko pracować to się opie*dala pod ziemią to nie
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja się pod ziemią nie opierdalam i tez mi to wisi
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja się pod ziemią nie opierdalam i tez mi to wisi Ale ciebie to ja się o zdanie nie pytałem
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 w takim razie piszcie sobie ciepli koledzy na privie :polew:
boniu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja pol godziny temu wrocilem z Gliwic,Panowie zrobcie porzadek na tych drogach auto bylo swiezo umyte a teraz wyglada jak bym z miesiac nie myl,
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja pol godziny temu wrocilem z Gliwic,Panowie zrobcie porzadek na tych drogach auto bylo swiezo umyte a teraz wyglada jak bym z miesiac nie myl, To specjalnie bo dostaliśmy cynka że masz do nas przyjechać :gwizdanie: normalnie to jest porządek i czyściutko [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 21:22_________________________________________________ aż tak widać? No trochę :polew:
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 gliwice to jest taki syf że szkoda gadać... nie jeździj tamtędy tam psy d*pą szczekają i bociany zawracają lepiej przez Knurów.. spokojna ładna i cicha mieścina nad jeziorem i przy lesie
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 lepiej przez Knurów.. spokojna ładna i cicha mieścina nad jeziorem i przy lesie Tak akurat a u was pies widzi kość tylko jak sobie łapę złamie a po 22 zwijają asfalt i gaszą latarnie
boniu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja akuram mialem do zalatwienia sprawe w gliwicach na armi ludowej ... Wiem jak wyglada kunurow wkoncu jestem ze slaska i troche sie jezdzi
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Knurów to wioska zabita dechami... Guru, wydało się SoMeS, może trójkąt??? :polew:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pucek - rezaj rezaj - bo kiedy masz mieć zapierdzielacza jak nie teraz - jak będziesz musiał kupować rodzinne kombi i o rodzinie pomyślec to już nie będzie tak wesoło - a na B5 fajne autka do rezania się kończą.Czym nowsze furki tym większa masa niestety
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie Pucek sorry ale wolę jak są 4 cycki w trójkątach w których biorę udział
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 właśnie wysłałem zamówienie, ostatnie graty mam nadzieję że dostanę w piątek, ale do spota nie zdąże tego poskładać, więc efekt końcowy każdy będzie mógł zobaczyć po świętach Mirek, WIEM i dlatego też chcę teraz się wyszaleć żeby potem wozić się jak dziad takim B7 SoMeS...chciałeś chyba napisać tak: Pucek + laska + jeszcze lepsza laska = ZADOWOLONY PUCEK
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 coś chciałem napisać ale się powstrzymałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 lepiej nie pisz, bo mógł byś uciekać z spota bez kół
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Tyle, że Pucek ja nie żartuje - taka jest niestety prawda i mam tego świadomość - B7 do szybkiego latania nigdy nie będzie - to już fury dla starszych panów ;( [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:15_________________________________________________więc wyszalej się póki masz do tego odpowiednie autko wiem bo sam kiedyś się B5 1.8T cieszyłem
Rekomendowane odpowiedzi