Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: po pracy

Myślisz że kogoś to interesuje??? :thumbdown:

:polew:

No jak ktoś zamiast ciężko pracować to się opie*dala pod ziemią to nie :tongue4::wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja się pod ziemią nie opierdalam i tez mi to wisi :thumbdown:

:decayed:

Opublikowano

ja się pod ziemią nie opierdalam i tez mi to wisi :thumbdown:

Ale ciebie to ja się o zdanie nie pytałem :tongue4:

Opublikowano

w takim razie piszcie sobie ciepli koledzy na privie :naughty:

:polew: :polew:

Opublikowano

Ja pol godziny temu wrocilem z Gliwic,Panowie zrobcie porzadek na tych drogach :P auto bylo swiezo umyte a teraz wyglada jak bym z miesiac nie myl,

Opublikowano

ciepli koledzy

Co zazdrosny :naughty::polew:

Opublikowano

aż tak widać? :(

Opublikowano

Ja pol godziny temu wrocilem z Gliwic,Panowie zrobcie porzadek na tych drogach :P auto bylo swiezo umyte a teraz wyglada jak bym z miesiac nie myl,

To specjalnie bo dostaliśmy cynka że masz do nas przyjechać :gwizdanie: normalnie to jest porządek i czyściutko :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 21:22_________________________________________________

aż tak widać? :(

No trochę

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

gliwice to jest taki syf że szkoda gadać... nie jeździj tamtędy tam psy d*pą szczekają i bociany zawracają :wink4:

lepiej przez Knurów.. spokojna ładna i cicha mieścina nad jeziorem i przy lesie :naughty:

:polew:

Opublikowano

lepiej przez Knurów.. spokojna ładna i cicha mieścina nad jeziorem i przy lesie :naughty:

Tak akurat :polew: a u was pies widzi kość tylko jak sobie łapę złamie a po 22 zwijają asfalt i gaszą latarnie :decayed:

Opublikowano

ja akuram mialem do zalatwienia sprawe w gliwicach na armi ludowej :P ... Wiem jak wyglada kunurow :P wkoncu jestem ze slaska :P i troche sie jezdzi :P

Opublikowano

Knurów to wioska zabita dechami...

Guru, wydało się :naughty:

SoMeS, może trójkąt??? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pucek - rezaj rezaj - bo kiedy masz mieć zapierdzielacza jak nie teraz - jak będziesz musiał kupować rodzinne kombi i o rodzinie pomyślec to już nie będzie tak wesoło - a na B5 fajne autka do rezania się kończą.Czym nowsze furki tym większa masa niestety :wink4:

Opublikowano

:confused4: nara wszystkim

:hi:

Opublikowano

nie Pucek sorry ale wolę jak są 4 cycki w trójkątach w których biorę udział :wink4:

Opublikowano

właśnie wysłałem zamówienie, ostatnie graty mam nadzieję że dostanę w piątek, ale do spota nie zdąże tego poskładać, więc efekt końcowy każdy będzie mógł zobaczyć po świętach :rolleyes:

Mirek, WIEM i dlatego też chcę teraz się wyszaleć żeby potem wozić się jak dziad takim B7 :naughty:

SoMeS...chciałeś chyba napisać tak:

Pucek + laska + jeszcze lepsza laska = ZADOWOLONY PUCEK :polew:

Opublikowano

coś chciałem napisać ale się powstrzymałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

lepiej nie pisz, bo mógł byś uciekać z spota bez kół :naughty:

Opublikowano

ok :przebiegly::decayed:

Opublikowano

Tyle, że Pucek ja nie żartuje - taka jest niestety prawda i mam tego świadomość - B7 do szybkiego latania nigdy nie będzie - to już fury dla starszych panów ;(

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:15_________________________________________________więc wyszalej się póki masz do tego odpowiednie autko :wink4:

wiem bo sam kiedyś się B5 1.8T cieszyłem :wink4: