Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 on Ci dupnie z krałzy z bigosem albo po bigosie Po bigosie to nie chcę [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:48_________________________________________________ jebaj Chciałbyś :polew:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 buhehhehe nie wiem co miałeś na myśli Guru, ale napewno nie żebyś mi przeorał dupsko
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 buhehhehe nie wiem co miałeś na myśli Guru, ale napewno nie żebyś mi przeorał dupsko Ale to ty zacząłeś: jebaj :polew:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dobra Guru, bo zachwile serio nas wezmą za ciepłych braci, Mirek aż poszedł, SoMeS już pewnie jedzie na ręce bo będzie miał gwint, a reszta się nie odzywa bo wiedzą że odrazu im pojedziemy
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dobra Guru, bo zachwile serio nas wezmą za ciepłych braci, Mirek aż poszedł, SoMeS już pewnie jedzie na ręce bo będzie miał gwint, a reszta się nie odzywa bo wiedzą że odrazu im pojedziemy Czyli można spokojnie iść spać bo jest porządek A i już nie potrzebujemy Mirona :polew:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 buhehehh Miron chyba dzisiaj dostał ultimatum, od Doroty, pewnie brzmiało tak albo tu przyjdziesz i pomyjesz gary, albo od jutra wdupiasz gorące kubki...
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 buhehehh Miron chyba dzisiaj dostał ultimatum, od Doroty, pewnie brzmiało tak albo tu przyjdziesz i pomyjesz gary, albo od jutra wdupiasz gorące kubki... :polew: :polew: znając go to pewnie pojechał po plastikowe talerzyki, kubki i sztućce :polew:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ale będzie miał problem bo żabki już zamknęli, a tesco 24h nie ma w tej wiosce
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ale będzie miał problem bo żabki już zamknęli, a tesco 24h nie ma w tej wiosce Asfalt pozwijany to nigdzie nie pojedzie ale pewnie już zamówił gołębia pocztowego :polew:
boniu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Somes gdzies pojechal...pewnie do apteki po gumki zeby sie nie zaplodnic przy recznym ...
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 jednego możecie być pewni - samym przelewem tego nie załatwicie
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Somes gdzies pojechal...pewnie do apteki po gumki zeby sie nie zaplodnic przy recznym ... :polew: Jakieś złe doświadczenia miałeś ze swoją ręką :polew: :gwizdanie: Nie powiedział tak ale i nie powiedział nie
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jednego możecie być pewni - samym przelewem tego nie załatwicie Spokojnie wyślesz nam trochę więcej i już nie będziemy [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________ Guru, kasuj posty i rob już przelew Trzeba zmienić zasady tzn nie przelew za nabijanie się tylko żeby przestać się nabijać [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________Zresztą po co będę mu robił dziś przelew jak jutro Miron mi będzie musiał odesłać i to z nawiązką
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nooo to by było dobre, ale obawiam się że jak by wskoczył temat APU to bym zbankrutował [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:12_________________________________________________a albo mi się wydaje albo SoMeS stawia na 1400... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi