Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

on Ci dupnie z krałzy z bigosem albo po bigosie :P

Po bigosie to nie chcę :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:48_________________________________________________

jebaj :polew:

Chciałbyś :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

buhehhehe nie wiem co miałeś na myśli Guru, ale napewno nie żebyś mi przeorał dupsko :polew:

Opublikowano

buhehhehe nie wiem co miałeś na myśli Guru, ale napewno nie żebyś mi przeorał dupsko :polew:

Ale to ty zacząłeś:

jebaj :polew:

:polew: :polew: :tongue4::wink4:

Opublikowano

dobra Guru, bo zachwile serio nas wezmą za ciepłych braci, Mirek aż poszedł, SoMeS już pewnie jedzie na ręce bo będzie miał gwint, a reszta się nie odzywa bo wiedzą że odrazu im pojedziemy :naughty::polew:

Opublikowano

dobra Guru, bo zachwile serio nas wezmą za ciepłych braci, Mirek aż poszedł, SoMeS już pewnie jedzie na ręce bo będzie miał gwint, a reszta się nie odzywa bo wiedzą że odrazu im pojedziemy :naughty::polew:

Czyli można spokojnie iść spać bo jest porządek :decayed:

A i już nie potrzebujemy Mirona :kox:

:polew: :polew:

Opublikowano

buhehehh Miron chyba dzisiaj dostał ultimatum, od Doroty, pewnie brzmiało tak

albo tu przyjdziesz i pomyjesz gary, albo od jutra wdupiasz gorące kubki... :polew:

Opublikowano

buhehehh Miron chyba dzisiaj dostał ultimatum, od Doroty, pewnie brzmiało tak

albo tu przyjdziesz i pomyjesz gary, albo od jutra wdupiasz gorące kubki... :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: znając go to pewnie pojechał po plastikowe talerzyki, kubki i sztućce :polew: :polew:

Opublikowano

:polew:

ale będzie miał problem bo żabki już zamknęli, a tesco 24h nie ma w tej wiosce :decayed:

Opublikowano

ale będzie miał problem bo żabki już zamknęli, a tesco 24h nie ma w tej wiosce :decayed:

Asfalt pozwijany to nigdzie nie pojedzie ale pewnie już zamówił gołębia pocztowego :polew: :polew:

Opublikowano

albo pojechał hummerem :polew:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

jednego możecie być pewni - samym przelewem tego nie załatwicie :decayed:

Opublikowano

Somes gdzies pojechal...pewnie do apteki po gumki :P zeby sie nie zaplodnic przy recznym :P...

:polew: :polew: Jakieś złe doświadczenia miałeś ze swoją ręką :polew: :polew:

:gwizdanie:

Nie powiedział tak ale i nie powiedział nie :naughty:

Opublikowano

Guru, kasuj posty i rob już przelew :embarrassed:

Opublikowano

jednego możecie być pewni - samym przelewem tego nie załatwicie :decayed:

Spokojnie wyślesz nam trochę więcej i już nie będziemy :tongue4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________

Guru, kasuj posty i rob już przelew :embarrassed:

Trzeba zmienić zasady tzn nie przelew za nabijanie się tylko żeby przestać się nabijać :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________Zresztą po co będę mu robił dziś przelew jak jutro Miron mi będzie musiał odesłać i to z nawiązką :decayed:

Opublikowano

nooo to by było dobre, ale obawiam się że jak by wskoczył temat APU to bym zbankrutował :(:polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:12_________________________________________________a albo mi się wydaje albo SoMeS stawia na 1400... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

spać dziady :>

Opublikowano

ten najmłodszy się odezwał :gwizdanie: