diman Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wy jestescie przerombani z tym pisaniem nie nadarzam z czytaniem ale sie udalo 20 stron do nadrobienia tez troszke podmylem fure bo nie bylo kurde koloru widac
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wy jestescie przerombani z tym pisaniem nie nadarzam z czytaniem ale sie udalo 20 stron do nadrobienia tez troszke podmylem fure bo nie bylo kurde koloru widac A co chciałeś biały zobaczyć
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Diman, to już ten wiek kiedy zakładasz spryski?
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Diman, to już ten wiek kiedy zakładasz spryski? Jak odklei zaślepki
diman Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie co jak co ale nie bialy ma zalozone (smatka w bagazniku i spryskiwacz pod reka)
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie co jak co ale nie bialy ma zalozone (smatka w bagazniku i spryskiwacz pod reka) Na czerwonym mu Kaśka z auta wyskakuje i czyści :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:31_________________________________________________ Ja już nie czytam tego wątku ... To na razie
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to obawiam się że zderzak Sline pójdzie na śmietnik prędzej czy później Diman się wkurwisz i założysz te spryski :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Diman[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________ predzej kupie nowe ze spryskami
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja pierd**e ale spamu...wiecej niz na krakowskich...dokupiliscie sobie druga klawiature...?? :polew:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja pierd**e ale spamu...wiecej niz na krakowskich...dokupiliscie sobie druga klawiature...?? :polew: nie - jestem zalogowany pod 4 nickami
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja pierd**e ale spamu...wiecej niz na krakowskich...dokupiliscie sobie druga klawiature...?? :polew: U nas to norma choć teraz to nawet słabo jest
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja pierd**e ale spamu...wiecej niz na krakowskich...dokupiliscie sobie druga klawiature...?? :polew: U nas to norma choć teraz to nawet słabo jest bo się na jednym wątku skupić nie mozesz
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja pierd**e ale spamu...wiecej niz na krakowskich...dokupiliscie sobie druga klawiature...?? :polew: U nas to norma choć teraz to nawet słabo jest bo się na jednym wątku skupić nie mozesz No nie trochę tu trochę tam i tak jest
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 czyli jak ta ku*wa Miron też tam chadza [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:45_________________________________________________ czyli jak ta ku*wa
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Chciałem tylko powiedziec, że jest u mnie stoi obok mnie na biurku... NOWA TURBINA Ahhhhhhh musiałem się pochwalić
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 NOWA TURBINA Nie popadaj w paranoję wystarczy jak powiesz turbinka
Rekomendowane odpowiedzi