krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 NOWA TURBINA Nie popadaj w paranoję wystarczy jak powiesz turbinka zapewne jest większa od twojego K03 - a moją stara już dmuchała 2 razy tyle co twoja
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 królu pomyśl że jak moja dmuchnie 1/3 tego co Twoja to i tak będziesz patrzył na mój wydech turbo afn?
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 NOWA TURBINA Nie popadaj w paranoję wystarczy jak powiesz turbinka zapewne jest większa od twojego K03 - a moją stara już dmuchała 2 razy tyle co twoja :polew: :polew: Dobre wrzuć to do Strefy Śmiechu
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 sami rezacze, nie chce nic mówić Guru, ale zachwile nawet Pitek będzie szybszy od Ciebie
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 królu pomyśl że jak moja dmuchnie 1/3 tego co Twoja to i tak będziesz patrzył na mój wydech turbo afn? mój tez spali 1/3 tego co twój afn - na razie
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 sami rezacze, nie chce nic mówić Guru, ale zachwile nawet Pitek będzie szybszy od Ciebie Pitek już jest szybszy od niejednego
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 normalnie chyba nie zasnę - ciesze się jak dziecko :polew: A teraz 3 dni roboty, żeby do mnie to pasowało...
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 sami rezacze, nie chce nic mówić Guru, ale zachwile nawet Pitek będzie szybszy od Ciebie Pitek już jest szybszy od niejednego Od jednego na pewno
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 sami rezacze, nie chce nic mówić Guru, ale zachwile nawet Pitek będzie szybszy od Ciebie Pitek już jest szybszy od niejednego Od jednego na pewno jeśli myślisz o mnie to się gruboooooooooooo mylisz...
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no tak królu, ale spalaniem to martwię się dopiero na stacji Guru, a Ty nic, jak ta pipa, nic a nic... hańbisz 1.8T :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:58_________________________________________________Królu, Guru, po szlagu i cisza
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hańbisz 1.8T :gwizdanie: Tylko ja już ruszę to Miron będzie się chciał przejechać bo jego będzie wolniejsze [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:01_________________________________________________Dobra idę umyć jaja
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Guru,Pucek - jak uważacie że jesteście w stanie objechać Krola - zaprzeczcie w tej chwili temu co napisałem: KROLU WAS ROBI JAK CHCE jeżeli nic nie odpiszecie - traktuję sprawę jako wyjaśnioną i jednoznaczną - potwierdzacie moje słowa.[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:01_________________________________________________widzisz Krolu - zgadzają się 5 min. i nikt z nich nic nie napisał
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jeszcze nie poszedłem także zaprzeczam [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:07_________________________________________________Poczekaj do piątku
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Guru,Pucek - jak uważacie że jesteście w stanie objechać Krola - zaprzeczcie w tej chwili temu co napisałem: KROLU WAS ROBI JAK CHCE jeżeli nic nie odpiszecie - traktuję sprawę jako wyjaśnioną i jednoznaczną - potwierdzacie moje słowa.[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:01_________________________________________________widzisz Krolu - zgadzają się no przez 7 minut wszyscy zamilkli :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zamknięcie naszego wątku na 7 minut = 7 batów na d*pę
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 w piątek Fioletowy lepiej się nie pokazuj, jedziesz na knurowskie lasy w bagażniku APU
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie myslalem ze w Gliwicach, miescie Queens pojde spac o polnocy...uuuu...dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi