krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Własnie Krolu przegladam oferte viakena na allegro ale tam tyle tego ze nie wiem co i czym sie je. Chyba jutro tam zadzwonie i powiem zeby sami cos polecili za rozsądną kase bo te 899zł wydać zebym tylko sie bawił to nie ma sensu Zadzwoń, Piterze nie działa to mu bez problemów wymienili...
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Miron jak jakaś darmowa wyżerka to jestem a tak na poważnie... to ja będę
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 przeca wiesz że jedziemy no myślę
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Miron jak jakaś darmowa wyżerka to jestem a tak na poważnie... to ja będę W piątek, czy na urodzinach ?
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Miron jak jakaś darmowa wyżerka to jestem a tak na poważnie... to ja będę a pisałeś że w kraju Cię nie będzie
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Majk, to zamów do mojego też... mówiłem cały czas, kupie Q i jade na zimowy, no i jest, nawet jak bym nie miał kasy to pójde do providenta
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaraz tu Guru wpadnie - pewnie już kończy pizze z puszki
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 w piątek [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 21:22_________________________________________________ Zaraz tu Guru wpadnie - pewnie już kończy pizze z puszki :polew:
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Majk, to zamów do mojego też... mówiłem cały czas, kupie Q i jade na zimowy, no i jest, nawet jak bym nie miał kasy to pójde do providenta
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 tym razem nie wdupiał johny bravo ale przysmak leśniczego :polew:
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaraz tu Guru wpadnie - pewnie już kończy pizze z puszki :polew: :polew: Ja na zimowy też jadę
MAJKI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A co Wy tak o tych urodzinkach i zimowym?? Juz cos wiadomo o ogólnopolskim? Bo ja chyba nie w temacie
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 A co Wy tak o tych urodzinkach i zimowym?? Juz cos wiadomo o ogólnopolskim? Bo ja chyba nie w temacie pogadamy w piątek a kilka stron wczesniej pisałem o urodzinkach - co gdzie i kiedy
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a nie wypiął się przy dmuchawce gdzieś?
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no Majkel wiadomo od dawna, Miron ma urodziny w pierwszy dzień ogólnopolskiego, powiedział że stawia wyciągi narciarskie, piwo, whisky i te sprawy, dla Nas załatwia fajne duupy a dla Guru tych panów http://www.youtube.com/watch?v=TtgxpjZ3EBw&feature=related :naughty:
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pucek to już wiemy przy czym na ręcznym jedziesz wydało się :polew:
Rekomendowane odpowiedzi