Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No Sky to już wiemy na jakich stronach siedzisz jak cię na forum u nas nie ma A teraz ty odciążysz w końcu forum A4 :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No Sky to już wiemy na jakich stronach siedzisz jak cię na forum u nas nie ma A teraz ty odciążysz w końcu forum A4 :polew: Tak a myślisz że ja to ty
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 o ja pier**lę :polew: pochodźcie sobie po tym forum :laghing2:
Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No Sky to już wiemy na jakich stronach siedzisz jak cię na forum u nas nie ma A teraz ty odciążysz w końcu forum A4 :polew: Tak a myślisz że ja to ty Myślę że nie więc chyba trafiłem coś dla Ciebie
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No Sky to już wiemy na jakich stronach siedzisz jak cię na forum u nas nie ma A teraz ty odciążysz w końcu forum A4 :polew: Tak a myślisz że ja to ty Myślę że nie więc chyba trafiłem coś dla Ciebie Dobra dobra nie mów że przypadkiem tam trafiłeś bo i tak nikt ci nie uwierzy
Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 No Sky to już wiemy na jakich stronach siedzisz jak cię na forum u nas nie ma A teraz ty odciążysz w końcu forum A4 :polew: Tak a myślisz że ja to ty Myślę że nie więc chyba trafiłem coś dla Ciebie Dobra dobra nie mów że przypadkiem tam trafiłeś bo i tak nikt ci nie uwierzy Ja jak ja ale Ty powinieneś tam zostać KLUBOWICZem
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 o ja pier***ę :polew: pochodźcie sobie po tym forum :laghing2: Tego nie skomentuję
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 "różowy Guru koniobijców zaprasza na grupowe trzepanie" :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 o ja pier***ę :polew: pochodźcie sobie po tym forum :laghing2: Tego nie skomentuję He he mi już odpuścił a poczuł się zazdrosny o SoMeSa [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 19:40_________________________________________________ "różowy Guru koniobijców zaprasza na grupowe trzepanie" :polew: :polew: No i się szykuje dziś niezłe spamowanko [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 19:42_________________________________________________ Guruguru ale jak zauważyłeś tam się pisze o konkretach bez spamowania
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie zauważyłem bo nie byłem ale widać ty się tam dobrze wczytujesz :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak czy siak od dodania tamtego posta jakos sie cicho tu zrobiło :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak czy siak od dodania tamtego posta jakos sie cicho tu zrobiło :gwizdanie: No prawda :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Guru z Puckiem pewnie sobie czytają i nowych metod się uczą na "dwa palce"... :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Guru z Puckiem pewnie sobie czytają i nowych metod się uczą na "dwa palce"... :polew: Patrz jak się szybko odezwał żeby nie wpaść
Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Patrz jak się szybko odezwał żeby nie wpaść Reszta nie jest czujna i się zaczytała ....... nie każdy potrafi ogarnąć dwa fora na raz
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 SoMeS, na dwa palce to już jechałem od bardzo dawna
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 SoMeS, na dwa palce to już jechałem od bardzo dawna :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 od małego jeździsz mi z czasem urósł i musiałem kolejne kilka palców dodać :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 od małego jeździsz mi z czasem urósł i musiałem kolejne kilka palców dodać :polew: :polew: :polew: Dobra k**wa koniec bo to już się przesadne robi powoli
Rekomendowane odpowiedzi