Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie przejmuj się ja się o tobie też na PW od niego naczytałem ale o niektóre rzeczy o których się dowiedziałem to serio bym cię nie podejrzewał fetyszysto ty Każdy jest fetyszystą a ty udowodniłeś, że nie wiesz co to słowo znaczy - jak ja lubię tak się wywyższać Przeczytaj to jeszcze ze dwa razy tylko powoli to może zrozumiesz
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 boicie się Krakowskich czy jak że tak tu cicho się nagle zrobiło? bo ten Kerczi zawsze tu wpada i teksty spisuje :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 boicie się Krakowskich czy jak że tak tu cicho się nagle zrobiło? Kraków to nawet koło nas nie stał masz racje bo to Wy stoicie kolo Krakowa
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron a jak tam po wypadku?? Rozwalił Audi i go Dorota za to zostawiła
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 jak byśmy do Krakowa wjechali to by się po garażach pochowali
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 boicie się Krakowskich czy jak że tak tu cicho się nagle zrobiło? Kraków to nawet koło nas nie stał masz racje bo to Wy stoicie kolo Krakowa Tak tylko jacyś tacy niscy jesteście
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron a jak tam po wypadku?? o to samo miałem zapytać
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 zrobiłem kilka przelewów a Wy zrobiliście 7 stron... widzę że jutro pijemy podwójnie??? a kto miał stawiać na 1400??? Rudi? Uwaga - podczas pisania wysłano 11 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? pooojebało???
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 jak byśmy do Krakowa wjechali to by się po garażach pochowali Za Warszawą by się schowali
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie obrażać mi tu Krakusów - i tak całe życie mają pod górke
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przecież do nas nawet Cuber nie zagląda bo się boi
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 jak byśmy do Krakowa wjechali to by się po garażach pochowali zeby nie bylo trzesienia ziemi jak sie z Was zaczniemy smiac
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie obrażać mi tu Krakusów - i tak całe życie mają pod górke :polew:
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie przejmuj się ja się o tobie też na PW od niego naczytałem ale o niektóre rzeczy o których się dowiedziałem to serio bym cię nie podejrzewał fetyszysto ty Każdy jest fetyszystą a ty udowodniłeś, że nie wiesz co to słowo znaczy - jak ja lubię tak się wywyższać Przeczytaj to jeszcze ze dwa razy tylko powoli to może zrozumiesz Nie muszę - sens jest jednoznaczny nazywasz mnie fetyszystą - bo Ci się to kojarzy z batami latexem itp. a fetysz znaczy coś innego
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie obrażać mi tu Krakusów - i tak całe życie mają pod górke :polew: :polew:
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron jak to byla strona co mi pisales ze stamtad przepisujesz teksty bo sa za***iste?? http://www.pojechane2.fora.pl/ ??
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie przejmuj się ja się o tobie też na PW od niego naczytałem ale o niektóre rzeczy o których się dowiedziałem to serio bym cię nie podejrzewał fetyszysto ty Każdy jest fetyszystą a ty udowodniłeś, że nie wiesz co to słowo znaczy - jak ja lubię tak się wywyższać Przeczytaj to jeszcze ze dwa razy tylko powoli to może zrozumiesz Nie muszę - sens jest jednoznaczny nazywasz mnie fetyszystą - bo Ci się to kojarzy z batami latexem itp. a fetysz znaczy coś innego Oj Krolu no sorki no nie wiedziałem że uważasz że fetysz się tak wszystkim kojarzy tylko nie tobie ty nasz magistrze :polew:
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron jak to byla strona co mi pisales ze stamtad przepisujesz teksty bo sa za***iste?? http://www.pojechane2.fora.pl/ ??
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 no nic to ja spadam jutro czeka mnie nadrabiania...... spokojnej nocy i do zobaczenia jutro
Rekomendowane odpowiedzi