Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już jestem po spociku :cool1:

Było całkiem dobrze :decayed: , Egon dzięki za browarek :drinks:

Diman wiec powiadasz ze radyjko mam dobrze zestrojone , bo w sumie też słyszalem Cie do tego samego momentu co Ty

mnie , a masz antenke 1,5m wiec jest :good:

no tak jak ci mowilem radyjko masz zestrojone bardzo dobrze wiec milego uzywania

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niema sprawy Chlopy w koncu byla moja kolej :):)

Opublikowano

Dzięki za spota ;)

Opublikowano

a pany na ktorym walka leci

Opublikowano

na polsacie ;)

Opublikowano

na polsacie ;)

dzieki

Opublikowano

Dobranoc :hi:

Opublikowano

i ja też dotarłem :)[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:21_________________________________________________

jest na forum wątek o tych lampach :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________Diman kupujesz

Opublikowano

no wlasnie sie zastanawiam jutro tam zadzwonie i zapytam czy jeszcze maja jak beda mieli to moze wezme

Opublikowano

no wlasnie sie zastanawiam jutro tam zadzwonie i zapytam czy jeszcze maja jak beda mieli to moze wezme

:naughty:

ciekawe jak na żywo wyglądają[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:33_________________________________________________Diman poczytaj se :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_tylnie_swiatla_led_do_audi_a4_b7-t24052.135.html

Opublikowano

no wlasnie tez sie zastanawiam a do wejherowa troche daleko zeby jechac zobaczyc jak byto bylo 200 -300 km to bym jechal rzucic okiem

Opublikowano

foty też są - str 10 :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________kupuj w ciemno - napewno i tak będą 2 razy lepsze niż te seryjne :wink4:

Opublikowano

ciekawe jak na żywo wyglądają[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:33_________________________________________________Diman poczytaj se :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_tylnie_swiatla_led_do_audi_a4_b7-t24052.135.html

Ale twoje za mocno dają po oczach... jak stałem za tobą pod mackiem :rant:

Opublikowano

Ale twoje za mocno dają po oczach... jak stałem za tobą pod mackiem :rant:

i oto chodzi - ma być groźnie :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________Krolu - przyciemnij sobie przednią szybe :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________albo mnie wyprzedź :decayed:

Opublikowano

ja też oczywiście już jestem

Opublikowano

ja też oczywiście już jestem

spoko :good: dopiero teraz ale wiadomo - 2 tankowania po drodze były :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 23:42_________________________________________________Pucek - pamiętaj - dzisiaj grzecznie spać - bez walenia tłumika :decayed: