SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 w sumie racja... wczoraj jak w tym recaro siedziałem to miałem wrażenie że u mnie jest przytulniej i wygodniej
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 w sumie racja... wczoraj jak w tym recaro siedziałem to miałem wrażenie że u mnie jest przytulniej i wygodniej właśnie przez Recaro stała 1,5 roku w komisie i nikt jej nie chciał kupić
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 no ale w końcu się trafił fr.. tzn kupiec
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 ładnie szpachla położona to się wzięło
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 jak będę jechał kupować to wezmę Cię ze sobą ...tych które Ci się spodobają nie oglądam
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Miron tak lubi, kupil auto ze niby nic mu z minusow nie przeszkadzalo bo to tylko auto ale teraz wymienia wszystko za ciezkie pieniadze ktore zarobil na biednych dzieciach ktore to pozniej przez Niego maja Skoliozy i inne DYS
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Miron tak lubi, kupil auto ze niby nic mu z minusow nie przeszkadzalo bo to tylko auto ale teraz wymienia wszystko za ciezkie pieniadze ktore zarobil na biednych dzieciach ktore to pozniej przez Niego maja Skoliozy i inne DYS :polew: chyba na krakowskie się przenoszę
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja sie dziwie ze tak dlugo wytrzymaliscie z Nim i dalej siedzicie na tych Gliwickich Myslisz ze dlaczego otworzyl spoty Gliwickie?? Wczesniej byly spoty KNUROWskie - potega w klubie, najwieksze spoty na calym forum, potem sie wszyscy od Niego odwrocili, zostales tylko TY, teraz szuka kolegow w Gliwicach, czasem przyjezdza na KATOWICkie bo przygotowuje sobie grunt jakby GO Ci z Gliwic odrzucili, kiedys nawet sie do Krakowa zapuscil, ciekawe co bedzie dalej?! Jak tak pojdzie to za dwa lata Miron bedzie prowadzil spoty UKRAINSKIE :polew:
Skydiver Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja sie dziwie ze tak dlugo wytrzymaliscie z Nim i dalej siedzicie na tych Gliwickich Myslisz ze dlaczego otworzyl spoty Gliwickie?? Wczesniej byly spoty KNUROWskie - potega w klubie, najwieksze spoty na calym forum, potem sie wszyscy od Niego odwrocili, zostales tylko TY, teraz szuka kolegow w Gliwicach, czasem przyjezdza na KATOWICkie bo przygotowuje sobie grunt jakby GO Ci z Gliwic odrzucili, kiedys nawet sie do Krakowa zapuscil, ciekawe co bedzie dalej?! Jak tak pojdzie to za dwa lata Miron bedzie prowadzil spoty UKRAINSKIE :polew: Gruboooo
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja sie dziwie ze tak dlugo wytrzymaliscie z Nim i dalej siedzicie na tych Gliwickich Myslisz ze dlaczego otworzyl spoty Gliwickie?? Wczesniej byly spoty KNUROWskie - potega w klubie, najwieksze spoty na calym forum, potem sie wszyscy od Niego odwrocili, zostales tylko TY, teraz szuka kolegow w Gliwicach, czasem przyjezdza na KATOWICkie bo przygotowuje sobie grunt jakby GO Ci z Gliwic odrzucili, kiedys nawet sie do Krakowa zapuscil, ciekawe co bedzie dalej?! Jak tak pojdzie to za dwa lata Miron bedzie prowadzil spoty UKRAINSKIE :polew: [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 14:21_________________________________________________to tylko kwestia czasu
krolu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 A my jutro do krk wpadamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 14:39_________________________________________________chyba :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Miron oglądałem wczoraj ten filmik z Bukowiny podjazd pod hotel :gwizdanie: Rzeczywiście B6 i B7 miały ciężko
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Miron oglądałem wczoraj ten filmik z Bukowiny podjazd pod hotel :gwizdanie: Rzeczywiście B6 i B7 miały ciężko [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________niektórym zgasł nawet :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 kto :gwizdanie: podobno keżor diman i ja ale jeszcze trzeba ustalić szczegóły.. :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 kto :gwizdanie: podobno keżor diman i ja ale jeszcze trzeba ustalić szczegóły.. :gwizdanie: jak coś to o konkretach piszcie na forum - może jeszcze się ktoś dołączy[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 15:00_________________________________________________Guru - ten użytkownik powinien Ci przypaść do gustu :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/johnybravo-u854.html
Rekomendowane odpowiedzi