Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie racja... wczoraj jak w tym recaro siedziałem to miałem wrażenie że u mnie jest przytulniej i wygodniej :mysli:

:decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w sumie racja... wczoraj jak w tym recaro siedziałem to miałem wrażenie że u mnie jest przytulniej i wygodniej :mysli:

właśnie przez Recaro stała 1,5 roku w komisie i nikt jej nie chciał kupić :decayed:

Opublikowano

no ale w końcu się trafił fr.. tzn kupiec :decayed:

:polew:

Opublikowano

ładnie szpachla położona to się wzięło :polew:

Opublikowano

jak będę jechał kupować to wezmę Cię ze sobą :naughty:

...tych które Ci się spodobają nie oglądam :decayed:

Opublikowano

Miron tak lubi, kupil auto ze niby nic mu z minusow nie przeszkadzalo bo to tylko auto ale teraz wymienia wszystko za ciezkie pieniadze ktore zarobil na biednych dzieciach ktore to pozniej przez Niego maja Skoliozy i inne DYS :)

Opublikowano

Miron tak lubi, kupil auto ze niby nic mu z minusow nie przeszkadzalo bo to tylko auto ale teraz wymienia wszystko za ciezkie pieniadze ktore zarobil na biednych dzieciach ktore to pozniej przez Niego maja Skoliozy i inne DYS :)

:polew: :polew: :polew:

chyba na krakowskie się przenoszę :mysli:

Opublikowano

ja sie dziwie ze tak dlugo wytrzymaliscie z Nim i dalej siedzicie na tych Gliwickich

Myslisz ze dlaczego otworzyl spoty Gliwickie?? Wczesniej byly spoty KNUROWskie - potega w klubie, najwieksze spoty na calym forum, potem sie wszyscy od Niego odwrocili, zostales tylko TY, teraz szuka kolegow w Gliwicach, czasem przyjezdza na KATOWICkie bo przygotowuje sobie grunt jakby GO Ci z Gliwic odrzucili, kiedys nawet sie do Krakowa zapuscil, ciekawe co bedzie dalej?!

Jak tak pojdzie to za dwa lata Miron bedzie prowadzil spoty UKRAINSKIE :polew: :polew:

Opublikowano

ja sie dziwie ze tak dlugo wytrzymaliscie z Nim i dalej siedzicie na tych Gliwickich

Myslisz ze dlaczego otworzyl spoty Gliwickie?? Wczesniej byly spoty KNUROWskie - potega w klubie, najwieksze spoty na calym forum, potem sie wszyscy od Niego odwrocili, zostales tylko TY, teraz szuka kolegow w Gliwicach, czasem przyjezdza na KATOWICkie bo przygotowuje sobie grunt jakby GO Ci z Gliwic odrzucili, kiedys nawet sie do Krakowa zapuscil, ciekawe co bedzie dalej?!

Jak tak pojdzie to za dwa lata Miron bedzie prowadzil spoty UKRAINSKIE :polew: :polew:

Gruboooo :decayed:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 14:21_________________________________________________to tylko kwestia czasu :polew:

Opublikowano

a nie mowilem??

Opublikowano

A my jutro do krk wpadamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 14:39_________________________________________________chyba :gwizdanie:

Opublikowano

kto :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Miron oglądałem wczoraj ten filmik z Bukowiny podjazd pod hotel :gwizdanie:

Rzeczywiście B6 i B7 miały ciężko :decayed:

:decayed:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________niektórym zgasł nawet :gwizdanie:

Opublikowano

podobno keżor diman i ja ale jeszcze trzeba ustalić szczegóły.. :gwizdanie:

Opublikowano

podobno keżor diman i ja ale jeszcze trzeba ustalić szczegóły.. :gwizdanie:

jak coś to o konkretach piszcie na forum - może jeszcze się ktoś dołączy[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 15:00_________________________________________________Guru - ten użytkownik powinien Ci przypaść do gustu :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/johnybravo-u854.html