rafalo13 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam wszystkich, jestem nowy jak widać, Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5, jest w mojej rodzinie od 6 lat, tata wyjechał za granice i mi ją dał Audigę , wpadłem na pomysł żeby coś z niej zrobić konkretnego, z początku była to normalna Audi A4 B5 nic innego, najpierw były sportowe sprężyny, potem odwidzaiało się, i potem Amorki sportowe, asz trafił gwint, ogólnie najpierw ją robię na lifta, co mam do niej kupione Gwint- jest Lampy zespolone lift- są Antrapa, grill lift- jest Lampy tył lift- są Lotka na klapę- jest Klapa us, po malowaniu,- jest, czeka na ciepłe czasy kierunki białe w błotnik- są Bra- jest Zderzak S4- w trakcie poszukiwania Skóra- w trakcie szukania Kierownica S-line- w trakcie szukania Lusterka polakierowane w kolorze nadwozia Alu 16', 17' kute, i blaszaki nie ma co się rospisywać, naprawdę mogę o Aucie napisać książkę, jest projekt i wszystko sam robię Tak wyglądała na początku:) Bild: sdc14599vrdav.jpg - abload.de Potem tak:D Bild: sdc14686kheh5.jpg - abload.de Bild: sdc14714dqceu.jpg - abload.de Bild: sdc14711mncbs.jpg - abload.de teraz tak wygląda:D Bild: sdc15100iruwy.jpg - abload.de Bild: sdc15103hqun2.jpg - abload.de Bild: sdc15104m4j4b.jpg - abload.de W trakcie modzenia...xD
bartosz85 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Gleba dobra !! Sticker na Minus --wyjeb..ał bym go ale kto co lubi ps. Bra Skóra czy ekoskóra?
slavko87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Lakier widac w bardzo dobrym stanie, jak wrzucisz graty plus gleba i alus to bedzie fajna maszynka:naughty:
kamilus Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 no ten stiker tez bym wywalil.. pozatym wyglada dobrze, powodzenia w modach
rafalo13 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 stikier wywalony, zapomiałem że szeroka stal jeszcze 16' znajomy mi robi Dzięki za wyrozumiałość Bartosz, Skóra nic się z nią nie dzieję, wiadomo są i podruby:wink: nie oszczędzam, do żywotnie ją bedę miał
booster70 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 w profilu masz naped RWD fajna audi, gleba konkretna to 110 czy 90 pod maska jest ?
rafalo13 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie jest 1.9TDI Ma Kompa innego, tzn kupiłem kompa od 1.9TDI i dałem kolesiowi i mi cały przerobił, a oryginalny zostawiłem, w razie czego można zawsze zmienić.... zastanawiam się nad swapem na 2.0TDI s-line 170koni,ale to potem jak ogarnę wszystko to się zajmę mocą
booster70 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 czyli 1.9 110 tylko po chipie ? jaki kod silnika jest ? afn ?
rafalo13 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 chipa nie ma ale będzie miała, ma wgrany inny program:decayed:
JONNYxPL Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 fajna bryka;) no róznica jest niz na początku:) powodzenia w modzeniu:D
lukas551 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Daj foto tyłu auta chce zobaczyc jak prezentuje sie z blendą na klapie:wink:
rafalo13 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 mam pytanie do was, chciałbym okleić maskę w stickierach:decayed: i pytanie? czy warto się bawić? bo do tego bd szeroka stal 16' w czarnym połysku z naciągniętymi oponami:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi