Kon1981 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam Potrzebuję zakupić opony do mojego Audi A4 3,0 tdi quattro, w rozmiarze 235/45R17. Jaki rodzaj bieżnika polecacie, kierunkowe czy asymetryczne ? Chciałbym wydać w granicach 500 zł na oponę, jeżeli możecie coś polecić to będę wdzięczny. Zastanawiam się nad Pirelli P Zero Nero, Goodyear EFFICIENTGRIP, Bridgestone Potenza Adrenalin, Vredestein Ultrac Sessanta, Vredestein Ultrac Cento, Continental ContiSportContact 5. Najbardziej zależy mi na trwałości oponek. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja bym brał Bridgestone Potenza Adrenalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrsob1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na zimę nie powinno się zakładać tak szerokich kapci, zdecydowanie lepszą trakcję po śniegu i błocie pośniegowym będziesz miał przy standardowym rozmierze 205/55R16 , chyba że masz jakieś duże hample Poza tym w tym rozmiarze za 500 PLN-ów kupisz bardzo dobrą zimówkę razem z felgą , przynajmniej stalową Polecam Nokiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKASZ1989 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A mnie się wydaje ze kolega szuka kapci na lato a nie na zimę. Ja polecam Toyo Trwałość bardzo dobra, cichutkie ogólnie bardzo fajne oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kon1981 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dokładnie, szukam na lato. Zimowe mam Kleberki 16 i jestem bardzo zadowolony. Bardzo podobają mi się Vredestein Ultrac Sessanta, ale boję się jak z ich trwałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 CSC 3 i 5 godna polecenia wytrzymałe i cenowo tez ok:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidan Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Kolego jeśli mogę Ci doradzić to polecam Toyo , model C1S , bardzo ciche i komfortowe opony, kupisz już za 410zł sztukę, nie polecam kierunkowych bo za bardzo szumią, Fulda Sport Control też ok za 400zł, Dunlop Sport Maxx TT 405zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kon1981 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jako iż pracuję w firmie handlowej, mocno powiązanej z motoryzacją zaprzyjaźniony dostawca opon obiecał mi w gratisie Fuldy Sport Control oby się sprawdziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi