puchacz Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam. Mam wiatrak od audi A4 2,5 TDI. Chciuałbym go założyć do siebie do 2,6 ABC. Moje pytanie brzmi cyz mogę go założyć bo z tego co widze to będzie wtedy wiał gdzie indziej niż trzeba. Jak to zrobić ? Trzeba ściągać całą chłodnice wszystko ?? Najlepiej byłoby w moim przypadku ściągnąć wiskoze i założyć na nią i wsadzić. Tylko jak to zrobić sprytnie ?? Mógłby ktoś mi dać jakieś wskazówki ? PS: Fajny dźwięk był gdy wiatrak się kończył V8 Więcej mocy też miałem xD
rafal9119 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 co ty chcesz załozyc bo nie rozumiem. chcesz załozyc wiskoze ???
puchacz Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Mam zamiar ściągnać tą wiskoze i zamontować ją spowrotem w tym że z wiatrakiem. Bo wiatrak mi pourywał śmigła. trochę maska ucierpiała przy tym.
rafal9119 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 a chlodnicy ci nie uszkodziło? poszukaj na forum była tam fotoporada chyba jak wyciagnac wisco bez rozbierania przodu. a u mnie tez wiatrak zapierdziela dosc szybko . dlugo na tym jezdziles? czy od razu wiatrak polamało
puchacz Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Na szczelonym wiatraku jeździłem dzień. Tzn wyła mi audica jak V8 Ten wiatrak chodzi zależnie od dodania gazu w samochodzie. Zobaczymy. Narazie nic nie grzebie w niej. Poczekam jak znajdą się fundusze i zawiozę do jakiegoś speca. PS: Ładne masz spalanie w audicy ja za 100 zł zrobie pół z tego co ty masz bez deptania. Pozdro.
rafal9119 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 u mnie jest podobnie jakie obroty tak szybko sie kreci wiatrak. ale wiscoe kupilem nowa i po 3 miesiacach tak sie stało. u mnie te spalanie tez bez deptania bo tak to moze z 200 km bym zrobił
puchacz Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Miałem ten silnik w swojej starej audicy to chodziło to fajnie. 125 km jak jest zdrowy silnik to potrafi zrobić nie jednego dizelka
Rekomendowane odpowiedzi