cabanmat Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Kolego gorzki30 Po raz enty w delikatny sposób zaznaczam, że nie mieszkam w Zamościu. A po za tym prawa przedawniona... Jutro im zapłacę całość i nie będę się z tym przysłowiowo pierdo... wiecie o co chodzi.
Meecowhy Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 US sam Ci odbije te 2 stówki jeśli będziesz miał jakiś zwrot.riddick74- ciekawe masz podejście - świadectwo legalizacji ? nie przyjęcie mandatu ? wniosek do Sądu ? Chłopak przyznaje że za szybko jechał a Ty zamiast Mu coś mądrego napisać - uczysz Go cwaniactwa Baranie! jak policja nie ma przy sobie świadectwa legalizacji z suszarki lub minął data ważności badania technicznego to masz prawo odmówic mandat Faktycznie a to sie tak czesto zdarza to się może zdarzało kilka lat temu teraz już nie ma takiej opcji ! każdy patrol RD ma przy sobie wymagane legalizacje!! i zawsze są aktualne
Sherlock Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 To co że w biłgoraju . To nie wstyd. Juz dawno było tak zrobić. Niemartw sie to tylko pierwszym razem boli.
riddick74 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 to się może zdarzało kilka lat temu teraz już nie ma takiej opcji ! każdy patrol RD ma przy sobie wymagane legalizacje!! i zawsze są aktualne
Sherlock Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 dobry gościu. Tylko w małej miejscowości to by pózniej żyć niedali. Takie numery to najlepiej nie u siebie robic.
NYNA Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Do mnie w piątek zadzwoniła miła Pani z mojego US że Marszałek Województwa Świętokrzyskiego się o mnie upomniał za mandacik z września zeszłego roku:decayed: Zrobiłem przelew tego samego dnia na konto które mi podała bez żadych odsetek, normalnie w szoku byłem jaka kultura:wink:
Rekomendowane odpowiedzi